Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
Dodo
Krönikören

59 år och man
Stockholm,
Stockholms län
klockan
antal besökare

Hej och välkommen till Tipsligans hemsida. Din rad kan du lägga in i Gästboken, där du även kan lämna andra meddelanden.
Mycket nöje.

senaste blogginlägget
I´m gonna knock on your door

Ring on your bell - tap on your window too.
Nog för att ligan blivit avvänjd vid att ha träffar då och då, men att det skulle vara så svårt att ta sig in i Hjorthagsfortet var ändå lite svårtippat. Men jyyyyyyrgårdaren, Roger och ex-champ satt i godan ro och läskade sig med champis, fernet och vin, medans tre trotjänare vackert fick sitta tass utanför porten och bligas ondskefullt på av förbipasserande.
Nåväl. Väl inne var det ett fröjdefullt gäng som samlats, sedan även den i år överlägsne Claes orkat masa sig på plats.
Träffen begästades även av en före detta aldrigkommande nisse. Han hade väl hört att den rollen mer eller mindre har avfasats.
På andra mindre seriösa medier har jag noterat att det verkar råda någon sorts fejd mellan de två senaste mästarna, men det tolkar jag bara som hybris, eller mer sannolikt ren medie-anka.
Grattis Claes !
Bucklan är nu din. Det ska bli spännande att se hur nästa skapelse kommer att se ut. Design har ju länge varit Tipsligans egentliga ansikte utåt. Teckenplitandet har mest varit en mask utåt, så att ingen ska förstå vad vi faktiskt sysslar med.
Hur kvällen i övrigt avlöpte hos Lelle vet endast dom som var där. Ingen av mina i vanliga fall säkra källor har vågat yppa det minsta knyst.

Kommittén avgår när båten lämnar kaj.
Tills dess, eller förhoppningsvis förr -
Lev väl

Krönikören
10 April 2016  | Länk | tips | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Dodo Krönikören                                             Skaffa en gratis hemsida