Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Sofia
hemligt

35 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
översättning
nya foton

Vanna, april 2009
antal besökare

KENNEL HAIRLESS ELEGANCE  

En hemsida om rasen American Hairless Terrier 

 AHT är en underbar liten ras utan päls på kroppen och som då passar mycket bra till allergiker. Det är en glad, energirik och envis hund, som även ÄLSKAR att ligga och mysa i soffan! 

Vår första AHT heter Ellie och är född i dec 2004. Hon är importerad från San Diego, USA och kom till Sverige i april 2007. Den 5 dec 2007 fick Ellie sin första valpkull, 5 friska valpar, två hanar och tre tikar. Den tjockaste och jobbigaste lilla tiken valde vi att behålla och går numer under namnet monster-vanna!

Både Vanna och Ellie är nu steriliserade. Därmed ligger kenneln på is tills jag i framtiden hämtar hem någon ny stilig fröken som eventuellt får bli mamma.

Vi fick en egen dotter i april 2011 så nu kommer bloggen mer att handla om vårat familjeliv och vardag. läs och skriv gärna någon liten kommentar!

 For english use the scroll in the left column, it will be translated to strange english, but its some kind of english anyway

 VannaEllie

senaste blogginlägget
ojoj....

ojojoj....

Ja, nyss hemkomna från semestern. 2 veckor i frankrike och besök i föräldrarnas hus. Vi bilade ner genom tyskland och visst ställde vi oss lite frågande till hur det skulle gå att bila med en ettåring som har baken full av krut den mesta tiden under dagen. Med "Tjoooorven?!!", i den bärbara dvd-spelaren vi köpte, påse full med majskrokar, smörgåsrån och riskakor, lekpåsar med lego, gossedjur och annat skoj och ett mysigt täcke att kura in sig i så gick resan finfint! Hon var som en soool vår lilla!
Väl i Frankrike roade vi oss med att provsmaka vin, ett antal gånger, shoppa vin, äta gott och dricka vin på kvällen, kolla in getterna i vår lilla by, prova lekplatser, gå på marknader och jag fick tom ett par förmiddagar med en god bok i solen! Trot el ej men jag hann nästan läsa en hel pocket under semestern - har inte hänt sedan lilloppan kom till världen kan jag säga!
Livia älskade det göttiga vädret och har numer fått titeln Actionsnäckan - passar så bra till henne! Hon började även gå lite mer än bara nått steg nere i france så nu vet man verkligen inte var man har henne längre!
Ellie var ju även med och hon diggade såklart bilresan ner och det göttiga vädret hon med. Blev bortskämd med diverse delikatesser nu när klompvanna inte var med och kunde roffa åt sig allt. Vannen hade det super hos sin vovvevakt, som har en egen liten aht - så de två kunde härja runt bäst de ville!

Så nu är det flyttpackning för fullt som gäller. Från idag kl 10 till imorgon kl 15 står det en container på vår gård så tanken är att passa på att slänga en massa skit innan flytten. Började med källaren igår, men hann inte klart Och det är inte helt lätt att montera ner bokhyllor och garderober som ska slängas alldeles själv, så jag får nog invänta A att hjälpa mig ikväll... Men de är tömda iaf!! Heja mig!! Och det ser ut som om nån har släppt en bomb i vår lägenhet - heja mig!

Bildregn från semestern kommer vid senare tillfälle... Nu ska jag passa på att chilla i soffan med en kaffe tills fröken vaknar.

Ha det gött alla!

18 April 2012  | Länk | Vardag | 2 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sofia hemligt                                             Skaffa en gratis hemsida