Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Carro
Englund

36 år och kvinna
Sveg,
Jämtlands län
dagens visdom
Bomber dödar inte människor, explosioner dödar människor.
klockan
dagens roliga historia
-Jag undrar vem på firman som vann en miljon på Lotto! -Det var nog Svensson på lagret. -Varför tror du det? -Jo, idag gick han upp och snöt sig i chefens gardin.
antal besökare

senaste blogginlägget
Dopad

Halloj! Idag har man alltså vart på dop. ÅÅ så söt han var..lille Melvin. Å tänk att jag vågade hålla i honom. En livs levande bebis i mina armar. Jag brukar nämligen vara lite "anti" mot att hålla i såna där.. Men han var bara för ljuvlig så jag kunde inte låta bli.
DEt var iaf jättefint dop, höll nästan på att falla en tår nerför kinden, mn jag kunde hejda mej! =) Å så snäll han var. Inte ett pip fastän att prällen plaskade vatten på honom å ritade kors här å var på hans kropp. Duktig kille!
De blev glada över presenten oxå. Alla var impade å hade aldrig sett nåt liknande. Jag hade skickat efter en sagobok på Unikabarn.se. En sagobok där huvudpersonen var Melvin, å jag å Stefan var med som hans kompisar.
Kul att ge bort nåt ovanligt tyckte jag.

PÅ vägen hem till Sveg var vi in till stugan en sväng. Hade köpt lite jaktproviant till Stefan-fläsk å korv från Delins i Färila. Han var skapligt rund under fötterna... De skulle precis till att äta surströmming när vi kom, hela jaktlaget...å tyckte att vi skulle stanna. Men vi for till Sveg å handlade mat av Hassan istället. SEn har vi kollat på tv å proppat i oss andra diverse saker, chokladbitar å ostar å kex... Så nu vill jag helst kräkas!

Imorgon måste jag arbeta lite i huset. Det ska målas färdigt i trappa å fixa färdigt ritväggen i Jontes rum. Mamma ska väl hjälpa till å pyssla på lite oxå.torka ur köksskåp å plocka in grejor där.
Sen ska jag ta tillfället i akt att få skjuts av henne till Dollarstore-min nya favvoaffär!

Nä, detta får vara nog för idag. Känner att ögonlocken är lite tunga...trots att klockan är bara barnet...mn det kan inte hjälpas...Har vart en lång dag.
Kramar till er alla därute.
Hej då.
8 September 2007  | Länk | This is my life. | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carro Englund                                             Skaffa en gratis hemsida