Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Daniel
Ekeroth

30 år och man
Uddevalla,
Västra Götalands län
dagens visdom
Vill Du vara glad, får Du först glädja andra.
klockan
dagens roliga historia
-Jag diskuterar inte med idioter. -Nej det behöver ni ju inte göra, ni har ju samma åsikt som dom.
dagens onödiga vetande
I en väteatom finns det en proton.
nya foton


Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Välkommen till min plats i cyberspäjs. Här kommer du kunna följa mitt liv och vad som sker under dagarna. Hoppas på mycket roande läsning och kanske ses vi någon gång i framtiden.
senaste blogginlägget
Sprutande yoghurt och flygande korvar

Hmm . jag har funderat länge nu över vad det är som får mig att alltid drömma sådana mysko drömmar? Inatt t.ex så blev det en sjukt underlig dröm som jag hade tänkt att försöka förklara för er, får se hur det går.

Det hela började en snöig dag i Juli då mina vänner från Göteborg tagit sig upp för att fira min födelsedag, dock jobbade jag den dagen så dom kommer upp till mitt jobb och har tagit med sig en cirkus. Denna cirkus består av shetland ponnys och clowner i teflondräkter som rider runt och skjuter kålhuvuden som svävade efter dom i luften. Nåväl, jag välkomnar allihop och jag säger:
"Ta vad ni vill ha" så Johanna och Anna bestämmer sig för att dom ska ta en kopp kaffe. Dock blir maskinen elak, den skrattar åt dom, och sen så sprutar den yoghurt på dom. Detta slutar med att dom blir förbannad på mig och börjar kasta korv i huvudet tills dess att jag faller ihop och ligger skakandes på backen. Terry, snäll som han är, tar dock sitt förnuft till fånga och fångar dessa busar i en gul säck som han plockar fram ur näsan på Hanna. Haha .. kommer alltid kunna leva på synerna jag har kvar från dessa drömmar. Efter detta är allting lite luddigt, men i vilket fall som helst, jag skulle vilja se detta hända på riktigt.

Över och ut, ölen är slut ! <3

7 Mars 2008  | Länk | Favoriter | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Daniel Ekeroth                                             Skaffa en gratis hemsida