Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Pamela
Ljungberg

28 år och kvinna
Helsingborg,
Skåne län
dagens visdom
Rocken är som ny, det är bara hålen som är gamla.
nya foton

Om det inte syns, så är det halloween faktiskt
senaste blogginlägget
minnen ♥

Ja, nu har det gått ett tag sen man va här.. är lite seg, men vet aldrig vad jag ska skriva.. sen har jag nog glömt bort det också ( för många sidor att kolla) haha. men Okej, jag ska väl försöka komma ihåg vad som har hänt.. Jag skrev senast två veckor innan Costa Brava, oj herregud. haha ja, det var ett tag sen.. Jag ska försöka.

Costa Brava - Studentresa. Tog bussen från Helsingborg tidigt på morgonen och åka buss i ca 30 timmar. väl nere i costa brava så började allt ;p Åkte ner med Madeléne och bodde då med henne också. på samma hotel "Don Juan" och i samma korridor så bodde också Jonas, Linnea och steffie(?) haha. ja, så det var ju trevligt.. mycket festande och mycket drickande. tyvärr inte så mycket sol som vi önskat men det funka endå :) Vi hade ju våra Favorit ställe så som Surf Bar och "karaoke baren" .. Och på vår älskade karaoke bar var då vår ja, vet inte vad man ska kalla honom. fin som få. Kommer inte riktigt ihåg hur vi hamnade på denna baren men tror det var en olyckshändelse, vi skulle någon annanstans men blev inte så :) och det var ju tur ;p Och ja, sen var det ju mest fest och massa ragg där.. orkar dock inte skriva ner precist vad som hände för då skulle jag kunna sitta här hela dagen ;p Så det tar vi en annan gång :)

Balen - 29 maj. Efter Costa Brava kom den eftertraktade balen.. denna kvällen blev lång. Började tidigt med att åka till frisören och fixade håret i en klassisk svinrygg med ett stort smycke i. Kände för att inte vara som alla andra? halvt uppsatt hår och lockar. har alltid velat ha det innan, men man tröttnar på att se ut som alla andra? eller jag gör det iaf. Och klänningen hade man ju haft ett tag. en grön/guldig tubtoppsklänningsliknande(?) svår att förklara, men den var fin iaf. Och sminket fick jag hjälp av ewe med (tacktacktack) ögonskugga = guldig/gul liknande, väldigt naturligt. Familjen var här, tog massa foton och jag blev irriterad.. (ovanligt) men mycket stress och bli färdig i tid och blablabla. orka? haha då blir jag irriterad när man ska stå och le hela tiden för att dom ska hitta bra vinklar och det tar ju tid. dom är ju inga proffs om man säger så? haha. Men ja, sen bar det ner till stan och som tur är så hade vi fint väder hela dagen.. nästan för varmt, solen sken hela tiden och jag bara typ dog.. helvarm! men det var skönt sen på kvällen då kunde man verkligen känna av varmen och att bara gå utan tröja eller något ;p gott värre.. men iaf, kom till stan, upp till skolan. foto igen! typiskt. men ja, sen stog utanför dunkers där alla andra också stod och typ svettades ihjäl men alla var så fina att man nästan glömde det.. + jag fick inte ont i fötterna. haha, det var dagens bästa .. jag klarade av att gå.. sen bar det av till gröningen där dom satt upp världens tält och det var hur fint som helst. så dom som bara tyckte skit om att balen var på gröningen. tss, det var hur mysigt som helst. speciellt för att vädret var kanon! men ja, maten kanske inte var så där jätte god när man väl skulle äta.. men det gick ner. Mycket dricka, mycket dansande och en väldigt lyckad kväll.. vidare till tivoli och sen första bussen hem på morgonen ;) alltid lika kul. Hade kul med vänner och främmande denna kvällen och det är en sån kväll som man kommer att minnas i evigheter ;p

Studenten - 5 juni. OMG. säger jag bara. började tidigt. upp, klä på mig, äta, iväg. haha, mycket mer än så var det inte.. till skolan, gråta en skvätt, få betyg och gråta lite till.  Jag är blödig jag vet.. haha men så är det. sen gick vi upp till kärnan, fotades och sen ner till skolan igen.. kommer inte riktigt ihåg i vilken ordning allt kom i men något sånt iaf.. sen sprang vi ut till kungstrappan, eftersom vår skola låg mitt i stan ;p sen upp till kärnan och sprang ut där. tappade rösten lite halvt och sprang på några andra fötter men det får man ta ;p hann med en runda runt statyn och sen orkade jag inte mer så jag gick till bilen som vi skulle åka runt med.. Det var linneas snälla bror som körde oss runt i stan. så där stog vi på vårt flak och sjöng och dansade med våra plakat. kul som attan ;p sen kom far min och hämtade mig och körde mig till min fest. som egentligen inte blev som jag tänkte, men den blev lyckad som attan ;) Drack och drack och öppnade presenter och åt och drack igen ;p haha.. familj och vänner som kom överens och hade en trevlig kväll tillsammans. och kommer inte ihåg när jag gick och la mig, men vet att jag inte kom till stan iaf. men det har sina förklaringar.. haha för mycket dricka och såna småsaker som hände. men väldigt lyckad kväll tyckte jag iaf. sen snodde jag min kompis lägenhet och slagga där .. snällt att hon "låna" ut den iaf. hon hade nog inget val haha :) Men ja, det är väl det som hänt runt studenten och dom senaste veckorna i skolan.. sen är det småsaker som hände runt där och i veckorna, fest där också som blev mycket minnesvärda. tänker inte ta allt här men så är det ;p Det som hänt efter det tar jag en annan dag..

på återseende (snart) ;p haha /cherryshopstic ♥

27 November 2008  | Länk | life as it should be | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Pamela Ljungberg                                             Skaffa en gratis hemsida