Karachi okt 2007 - jan 2008!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Cecilia
Fyrk

40 år och kvinna
Stockholm,
Stockholms län
klockan
nya foton

hela familjen till tuc-tucen
antal besökare

senaste blogginlägget
3 ÅR SENARE!

Resan till Karachi och Pakistan var en av höjdpunkterna i mitt liv. Jag önskar att fler fick möjligheten att göra ett sådant kulturellt utbyte. Muslimer är underbara människor vilket jag önskar att alla skulle få uppleva.

Sedan lite mer än ett år tillbaka är jag färdig sjuksköterska. Visste faktiskt inte om jag skulle bli klar med mina studier efter att jag kom tillbaka från Pakistan. Att vara sjuksköterska är ett tufft jobb. Det är ju SJUKA människor man träffar. Människor som inte mår bra. Och det krävs en stark person för att orka med det elände man stöter på som sjuksköterska.

När Lisa och jag var i Indien, när vi inte kunde resa tillbaka till Pakistan pga oroligheterna lyckades jag träffa en kille på stranden. Han var engelskman och vi höll kontakten. Jag pluggade vidare en termin,, men tog sedan ett års avbrott i studierna för att bo i Brighton ett tag coh se vad jag kunde jobba med utan någon utbildning. Inte mycket visade det sig. Eller jo, visst fick jag jobb alltid, men till en lön som var att jämföra med vad jag hade på McDonalds 1996. Så, i januari 2010 blev jag klar sjuksköterska vid Karolinska Institutet i Stockholm. Efter att Rob (Engelskmannen ;-) ) och jag varit på semester i Thailand i en månad flyttade jag över till England och Brighton igen, för att denna gången arbeta som sjuksköterska.

Sedan maj 2010 har jag jobbat heltid vid BSUH, Brighton Sussex University Hospital, som sjuksköterka "for the elderly". Min avdelning tar emot 14 patienter. Alla kvinnor över 80 år med diverse problem. Det är en akut avdelning och dessvärre ser jag många människor gå bort hos oss. Men det är lärorikt. Jag som aldrig riktigt mött döden förut har lärt mig massor om vad livet handlar om och vad som sker på slutet. Roligt är fel ord, men intressant är ok. Vi blir alla gamla och kanske skröppliga på slutet. Men innan dess ska vi ha kul.

Njut av livet och ta chanserna/ möjligheterna som dyker upp!!

Kramen
15 April 2011  | Länk | VAD HÄNDE SEN? | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Cecilia Fyrk                                             Skaffa en gratis hemsida