Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Logga in
om mig
Välkommen Till
NKHKs Hemsida!
25 år och kvinna
Stockholm,
Stockholms län
klockan
dagens roliga historia
Varför gjorde blondinen 75 depåbesök under formel-1 racet? - 3 för att tanka, 4 för att byta däck, och 68 för att fråga efter vägen.
dagens onödiga vetande
Om en fånge förr i tiden flydde från fängelset i Alamos i Mexico dömde man de vakter som hade ansvaret för honom att själva sitta av den resterande tiden.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Hejsan och Välkommen till NKHKs egna hemsida för er som har KäppHästar!!
Här på Startsidan kommer ni kunna läsa om det som hänt senaste månaden och ni kommer också kunna se era Månadsläxor! Jag hoppas att ni kommer trivas här på NKHKs hemsida!
Jag har även ett eget stuteri där jag har två avelsston (Neas Mazarin och Neas Smulan), men tyvärr inga hingstar! Det finns inga föl på gång för att Mazzan är inte betäckt än. Men Smulan väntar ett litet hingstföl som kommer bli min nästan hopphäst efter Smulan.

^~NKHK~^
Nu börjar det kännas som sommar! Äntligen!
Dom nya tränsen är på G, alla NKHKmedlemmar som väntar behöver inte vänta länge till! Det blir en alldeles ny design med bettringar och flätade tyglar! Dessutom kommer en proffsig grimma att ingå! Och vet ni, det kostar inget! Bra va? För er som är medlemmar ingår det i medlemsskapet!
Och en hemlighet, som ni klubbmedlemmar bara kommer få veta om; Smulan väntar föl! Det beräknas komma nästa år ungefär! Vi hittade en ståtlig käpphästhingst där i fjällen så Smulan är en blivande moder!
^~LÄXA~^
Läxa.. just det! Öva på det ni känner att ni verkligen måste kunna till i sommar! Jag håller på och planerar med de övriga två ägarna av NKHKs Stall, så jag skriver info på hemsidan när vi kommit överens!
UTGIVNA LÄXOR
1. Ställ i hörnen
2. Serpentiner
3. Rätt upp
4. Snett igenom
5. Rid försiktigt!
6. Rid på en vårtur!
7. Piaff (länk http://youtube.com/watch?v=pBQBDDKGtZg&feature=related )
8. Träna på att hoppa

Det vore kul om ni skrev GästBoksinlägg för att berätta vad ni tycker om sidan, om något behöver ändras eller så! Eller om du vill bli medlem!

^~SOMMAR Å SOL~^
Sommarens ridläger planeras för fullt! Det behövs massor av material så som hinderbommar och hinderstöd, så det tar nog lite tid till innan datum fastställs!

^~KOLLA HIT!~^
Hallå där! Du tänkte väl inte lämna min sida utan att ha besökt:
www.nogg.se/ikass
GÖR GENAST DET! :)
--@@---------@@
@-----@----@----@
-@------@-@------@
--@------@-------@
---@Välkommen@
-----@--åter--@
------@----@
-------@-@
------@@
-----@

Sommarkramar (äntligen!)
Nea
senaste blogginlägget
Kolla här!

Det här är då min egen häst, Smulan. Egentligen heter hon Neas Smulan, men bara i fina sammanhang. Såhär till vardags heter hon endast Smulan. Hon är av rasen Gotlandsruss/Arab. Här är hennes stamtavla och lite annan information:
Neas Smulan
Sto
född. 1 maj 2000
u: Neas Mazarin
f. 14 juli 1991
e: Zuper Coke
f. 19 mars 1991
Uppfödare: Neas Stuteri
Ägare: Nea
19 Maj 2008  | Länk | Min Blogg | 3 kommentarer
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Välkommen Till NKHKs Hemsida!                                             Skaffa en gratis hemsida