Som vanligt, men helt annorlunda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Elionor
Yrvelind

25 år och kvinna
Falköping,
Västra Götalands län
klockan
nya foton

loy och Babi här ;P
senaste blogginlägget
Spa-kväll men Älklingen Julia <3

Hallojs <:

Nu är det fredag och snart börjar den fuking jävla skolan igen .__o men det var inte det jag skulle skriva om. Igår kom Julia till mig och vi skulle ha spa-Kväll joho (: Vi satte os vid datorn och kollade ifall vi hittade ngt skojs som vi kunde ha till våran trevliga hemma spa kväll. xD Vi gick ner till köket och blandade ihop en pilling och tog med varsitt glar med smaksatt vatten sen bytte vi om så att vi hade bekini på oss. :P

Julia började att bada ång bad medans jag gjorde klart det andra te.x fixade så att vi hade ljus så slapp vi att ha lampan tänd och sen fixade jag så att vi fick musik www.playdio.se på toaletten där vi skulle tillbringa våran spa-kväll. ;) Efter en kvart så var Julia klar och det var min tur att bada ång bad :P sen när jag var klar efter en kvart så började vi spola kokhett vatten i badkaret <: Vi hällde även i skum med Jordgubbs lukt som luktade så Jäkla gott .xD. sen så började vi att sätta på oss våra ansiktsmasker. den var grön så vi såg ut som eiliens ;) H3h3 ^^ sen så hoppade vi i plurret/badet. Och pratade och lyssnade på musik på m.m.

Sen efter en bra stund så klev vi upp ur badet. Vi skölde av ansikts masken så att vi blev från eliens till människor igen. Vi duschade. sen så fixade vi våra fötter och rakade bennen och Julia skar sig på smalbenet och det började att blöda -.- sen så tog vi på våran pilling på bennen och det blev as lent. sen när vi var klara så kom vi på att vi kanske kunde gå och hyra en film. :) så då städade vi, så att inte mamma skulle bli galen sen när hon skulle se hur det såg ut. Vi fick skynda oss som fan och sen så var kl:20:30 och det stängde ju vid 21:00 ;O


så vi hade inte lite bråtom om vi skulle hinna innan det stängde. + att Brall hade tagit fel sko storlek har nämligen ett par som ser likadana ut. Så jag fick ta högklackat inte set bästa när man hade brått. ;I  Vi gick iväg sen när vi kommit en bit så fick vi springa en stund och sen gick vi igen. Fan att det var snö och halt på vissa ställen just då elr ? -.- det är typisk otur..

Sen när vi nästan var framme och var vid bion så såg vi att det avr öppet och gick in :P Vi kikade efter ngn film vi ville se och det blev Flickan i Källaren. vi köpte även lite granna godis som vi kunde ha till filmen. När vi var hemma så var maten klar och vi åt sen gick vi och började glotta på filmen ;) Nu när vi sett klart på filmen kan vi bara säga den sög riktigt hårt!, Vi rekomenderar inte att ngn ska hyra elr se på den!! den var verkligen kass så hyr den inte ._.

sen så när vi kollat klart så satte vi oss vid datorn :D Maxen var inne och det blev så att vi ringde till honom och först pratade julia sen tog jag över luren. Vi fick reda på att Micke som flyttat till stockholm skulle komma varanan helg hit til Fkp. jahoi ^^ :P  Medans jag pratade med maxen ;p så var Julia typ as Damp coh sjöng och Flumade aset, fan vad sööt hon var asså!. xD och maxen sa att hon var en riktig kåtis haha^^ ne. sen så pratade vi typ länge sen så la vi på och vi gick och la oss E:

 

5 Januari 2008  | Länk | . | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elionor Yrvelind                                             Skaffa en gratis hemsida