Tankar från en något tokig filur
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Åsa
Samuelsson

30 år och kvinna
Linköping,
Östergötlands län
dagens visdom
Feghet är att gå i döden för att man inte vågar trotsa en order.
klockan
dagens roliga historia
- I tjugo år, var jag och min fru fullkomligt lyckliga. Sa mannen i baren vemodigt. - Vad hände sen? frågade bartendern. - Vi träffades.
dagens onödiga vetande
Man kan inte gråta i rymden.
nya foton


antal besökare

senaste blogginlägget
R.I.P finaste älskling <3

Det var ju ett tag sen jag skrev här nu. Vet inte varför det har blivit så dålig aktivitet. Och jag antar att det inte är så många som är här och kikar så mkt längre heller. Finns ju inte så mycket att kika på. Men om det nu mot förmodan finns de som tittar här och är intresserade mer så finns en annan hemsida. www.123minsida.se/SmeewlansFoto
Kolla gärna in den! :)


Jag har nog inte så mycket att säga heller egentligen. Mer än att för er som inte visste så har min älskade Whilma fått somna in. Den 6/8 slöt hon sina ögon för sista gången. Det var ett tufft beslut att ta men det var för hennes bästa. Hon hade kroniska skador som inte gick att göra någonting åt. Jag var hos henne nästan hela dagen innan det skedde. Aldrig förr har jag upplevt en sådan jobbig dag. Hon var mitt allt, min allra bästa vän! Hon har alltid stått vid min sida när jag har mått dåligt, alltid gett allt av sig själv och sällan klagat. Jag har alltid kunnat lita på henne. Men nu lever jag med de underbara minnen vi har tillsammans. Och inom mig kommer hon alltid leva vidare, i mitt hjärta har hon alltid sin plats. Den platsen längst in där ingen annan kan komma in.
Jag kommer alltid älska dig Whilma <3
Rest In Peace31 Augusti 2008  | Länk | Livet | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Åsa Samuelsson                                             Skaffa en gratis hemsida