Tankar från en något tokig filur
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Åsa
Samuelsson

30 år och kvinna
Linköping,
Östergötlands län
dagens visdom
Ett liv i fattigdom behöver inte vara ett fattigt liv.
klockan
dagens roliga historia
Gumman hade växlat en 50-lapp till en-kronor, började kontrollräkna men blev sedan nervös, rakade ner pengarna i handväskan och sade, äsch, stämmer det så långt så stämmer nog resten också.
dagens onödiga vetande
Påven Gregorius XIII skar bort tio dagar ur historien för att få styr på kalendern. Därför existerar inte dagarna mellan 5:e och 14:e oktober 1582.
nya foton


antal besökare

senaste blogginlägget
R.I.P finaste älskling <3

Det var ju ett tag sen jag skrev här nu. Vet inte varför det har blivit så dålig aktivitet. Och jag antar att det inte är så många som är här och kikar så mkt längre heller. Finns ju inte så mycket att kika på. Men om det nu mot förmodan finns de som tittar här och är intresserade mer så finns en annan hemsida. www.123minsida.se/SmeewlansFoto
Kolla gärna in den! :)


Jag har nog inte så mycket att säga heller egentligen. Mer än att för er som inte visste så har min älskade Whilma fått somna in. Den 6/8 slöt hon sina ögon för sista gången. Det var ett tufft beslut att ta men det var för hennes bästa. Hon hade kroniska skador som inte gick att göra någonting åt. Jag var hos henne nästan hela dagen innan det skedde. Aldrig förr har jag upplevt en sådan jobbig dag. Hon var mitt allt, min allra bästa vän! Hon har alltid stått vid min sida när jag har mått dåligt, alltid gett allt av sig själv och sällan klagat. Jag har alltid kunnat lita på henne. Men nu lever jag med de underbara minnen vi har tillsammans. Och inom mig kommer hon alltid leva vidare, i mitt hjärta har hon alltid sin plats. Den platsen längst in där ingen annan kan komma in.
Jag kommer alltid älska dig Whilma <3
Rest In Peace31 Augusti 2008  | Länk | Livet | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Åsa Samuelsson                                             Skaffa en gratis hemsida