Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Anna
-----

23 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
klockan
dagens roliga historia
"Du måste bli bättre på engelska", sa pappan till sin son. "Tänk på att 800 miljoner talar engelska." "Också menar du att det inte räcker?"
nya foton

Jag och min syster, Sofia, har haft den turen så vi har fått jobb hos våran kompis så när dom har tävlingar, är vi där och sköter hästarna. Detta är en som brukar vara med och heter Alpha <3
antal besökare

senaste blogginlägget
4 oktober

tjingeling! Idag är ännu en hysat bra dag :) vi börjar halv tio! Skööönt(A) MEn igår, shiiit. Greys anathomy var så grymt sorgligt så jag var nära på attt börja gråta! (och jag är inte den som ofta gråter till filmer) jag grät inte änns till titanic! :O ja, då fattar ni hur sorgligt det va...Meredith, huvudpersonen, typ dog eller nåt och alla andra blev så jävla ledsna och sen izzie borrade hål i killes skalle så han överlevde vilket var bra. För att i typ förra avsnittet var det en stor typ bomb i en båt så det var JÄTTE många som skadade sg och dog osså vidare och då fick man se allt blod, skrik och tårar. En av dom värsta fallen var en gravid mamma som krosades under en stolpe, men överlevde. Så hela hennes ansikte var platt och blått osv. och sen när mannen såg henne började han gråta så jävla mycket, usch vad sorgligt det va! Orkar inte prata om det mer för snart känner jag tårarna igen. iaf. puss å kram på er alla!
(på bilden: tog den nyss, ego va?lol^^ ;P)
4 Oktober 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna -----                                             Skaffa en gratis hemsida