Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Frida
Helgesson

30 år och kvinna
Laholm,
Hallands län
dagens visdom
Ett liv i fattigdom behöver inte vara ett fattigt liv.
kalendern
klockan
dagens roliga historia
Gumman hade växlat en 50-lapp till en-kronor, började kontrollräkna men blev sedan nervös, rakade ner pengarna i handväskan och sade, äsch, stämmer det så långt så stämmer nog resten också.
dagens onödiga vetande
Påven Gregorius XIII skar bort tio dagar ur historien för att få styr på kalendern. Därför existerar inte dagarna mellan 5:e och 14:e oktober 1582.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

senaste blogginlägget
Tråkigt väder

Fick ett sms i morse att hästara inte kunde komma ut idag pga hur det ser ut i hagarna just nu :/ ren is ! Eli har broddar men onödigt att riskera ngt när det ser ut som det gör nu! Tog en promend upp till ridhuset, pigg som bara den.. försökte trava och galoppera för att få ur honom energin väl upp i ridhuset men nästan lönlöst och spöet var inte var det bara till att lägga idag. Blev till att öva på skritten i stället och få honom att ta ytterstödet i höger varv. Sedan skrittade jag hem längs grus och asfaltsvägen var lite is på men märkts inget med broddarna.  Får hoppas att det fungerar bättre i morgon. Nu ska jag äta sen blir det andra jobbpasst idag, haft delt pass. Ha det!
16 Januari 2011  | Länk | Eli | 0 kommentar
nya foton
nyheter

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Frida Helgesson                                             Skaffa en gratis hemsida