Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Linda
Nilsson

28 år och kvinna
Åstorp,
Skåne län
dagens visdom
Gillar man sig själv har man större chans att gilla andra.
klockan
dagens onödiga vetande
Den största staden i Luxemburg heter Luxemburg.
antal besökare

Linda Nilsson
senaste blogginlägget
Allt.

Nu har typ hela praktiken gått och det har verkligen gått jättefort! Skulle vilja va där mycket mer, men samtidigt vill jag tillbaka till Svalöv:D hmm, får väl hoppas på lite helger där :D

Vad har hänt nu sen sist då? Jag har varit på elmia med alla jordarna. Det va jättekul, iaf efter kl. 11 :/ Det han hända en HEL del innan dess som inte alls va kul... Menmen inne på mässan fanns det massa stora fräcka saker och jag fick en jättemegafin tröja av min älskling :) en sån har jag velat ha länge :D lite kepsar o planscher kom vi över också :P

Jag har även köpt en ny kamera :D ÄNTLIGEN! kan man ju säga. Men det blev ingen sån som jag så länge hade kollat på, för dyrt! haha. Men denna sägs vara ungefär lika bra och visst tar den megafina bilder! Är helnöjd med den.

En annan sak som hänt är att vi har fått avliva en av de äldsta hästarna i stallet:(... Den hästen som har stått tillsammans med min häst i fem o ett halvt år. och ingenting gick som det skulle... Min häst var helt ifrån sig när jag kom dit och gick bara o kollade efter den andra hästen och kallade på honom, det va hemskt att se... Skulle igentligen ha flyttat henne till praktikplatsen nu men fick ha henne kvar i stallet eftersom den gamla hästen skulle avlivas, hon fick stanna för hans skull också gick allt helt fel:( Menmen, finns inget o göra åt det nu iaf.. Han har det bättre nu och det är huvudsaken :) Min häst klarar sig.

Nu är det bara lovet kvar och sen börjar skolan igen!:D Och alla är där, varenda kotte, ingen är på resor eller praktik och hur kul ska det inte bli då?:D plus att jag kommer få träffa Jonathan varje dag nu istället för på helgerna.. Det är ganska jobbigt med tanke på att det tar två timmar att ta sig till honom..:/.

nej nu ska jag lägga in lite bilder från kameran!:D:D
25 Oktober 2007  | Länk | Linda Nilsson | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linda Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida