Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Logga in
om mig
Ingela
Solhäll

56 år och kvinna
Växjö,
Kronobergs län
klockan
antal besökare

Hej och Välkomna till Ingelaplings Scrapsida!
Här hoppas jag att jag kan ge och ta emot inspiration från alla kreativa scrappare. Titta gärna runt lite och tyck till vad som kan bli bättre.
Du får gärna beställa kort, bokmärken och layouter utav mig.
Det är en gåva som varar livet ut! Hör av dig!
Ingela
senaste blogginlägget
Måndagen den 7 september-09

Hej alla!
Hoppas att ni har haft en underbar sommar?
Ja, nu är jag äntligen hemma igen. Här vill jag väl egentligen INTE vara, men, men, man ska ju ha något att längta till också. Eller hur?
Jamen, visst jag hade en FANTASTISK tid "over there" och kommer ju givetvis att göra allt för att jag ska komma tillbaka dit igen. Så om två år.... det är bara att kämpa på. Spara, spara och spara. Vi hann med både Chigago, Winsconsin och Iowa. I Chigago stannade vi i fyra dagar, det var riktigt coooooolt där. Vi var uppe i fd. Sears Tower, 3:e största byggnaden i världen med sina 110 våningar! WOW!
Jag handlade en fasligt massa kläder till både mig och mina pojkar. Fast inte så mycket scrapsaker. Man är så medventen om allt som finns och vad det kostar här nu, så det man köpte var nog det jag hittade och som var riktigt billigt. Eller vad sägs om ett cuttlebug alfabet för ca: 250kr? Billigt! Synd att de är så tunga annars kunde man ju köpt ett helt gäng, och sålt här. Då hade jag ju snart haft till en ny resa.... haha
Lite kort har jag väl också hunnit med att göra men nu i helgen blev det iallafall 3 stycken LO.
Åh, vad det var härligt att få sätta igång igen. Helt underbart! Tror jag ska sätta mig och göra den sista riktigt färdig. Den blev inte 100% färdig så, lika bra att göra det!
Vi ses snart igen!
Kram
I
7 September 2009  | Länk | September-09 | 2 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ingela Solhäll                                             Skaffa en gratis hemsida