Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Veronika
Leijon

35 år och kvinna
Kristianstad,
Skåne län
klockan
dagens roliga historia
- I tjugo år, var jag och min fru fullkomligt lyckliga. Sa mannen i baren vemodigt. - Vad hände sen? frågade bartendern. - Vi träffades.
Google sökning
nogg.se   Web  
dagens kortfilm

se filmen >>
dagens webbspel
antal besökare

*VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN LEIJON*
senaste blogginlägget
Tisdag 24mars 2009

Livet rullar på som vanligt, har grejat här hemma under förmiddagen, städat och donat. Tindra e på dagis, ska hämta henne om två timmar, sen e det fullt ös här hemma igen.

Igår va det dax för en träff me Helena och hennes barn, vi va en runda på barbacka och en stund i tivoliparken, banen uppskattade det och det va skönt att få komma ut lite. På eftermiddagen va det dax att gå till Tindras gympa, hos verkligen älskar att få träffa sina kompisar där och göra av me lite enerig. Under tiden Tindra gympade gick jag en en av de andra mammorna en runda som vi brukar, e så drygt att sitta där inne och bara vänta i en timme.

Helgen som har passerat har varit mycket nice, första gången jag lämnar bort Milo över natten, det började med att Palle (barnens pappa) kom och hämtade båda barnen i fredags eftermidda, han skulle ha dom hos sig fredag till lördag. Det gick kanon att Milo sov borta, så det kommer bli fler gånger. Sen kom Milo hem i lördags och Tindra följde me Palle igen, dom skulle vidare till Hässleholm... dom skulle kolla på Mojje som skulle uppträda där. Gissa om Tindra längtade... hennes favorit!!
Det gick nårra timmar sen fick ja en inbjudan till fest på kvällen, gissa om man blev sugen... så det va bara att se om man hittade barnvakt till Milo, men det va inga problem, Pernilla och Paul tog gärna emot Milo, så han sov hos dem och det hade me gått super bra. En duktig liten kille man har.

Festen va nice fast vi inte va så många, får göras om igen.

nu e det dax för lunch, ha det så bra så får vi se när ja skriver nästa gång!!
24 Mars 2009  | Länk | OM FAMILJEN | 1 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Veronika Leijon                                             Skaffa en gratis hemsida