Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Annelie
Somell

56 år och kvinna
Ystad,
Skåne län
dagens visdom
Jordens befolkning måste fördubblas om den ska räcka till alla de vapen vi har.
klockan
dagens onödiga vetande
Getter får enligt lag inte bära byxor i Massachusetts, Usa
nya foton

Mums med chokladtäckta jordgubbar i hytten tillsammans med lite skumpa !!
antal besökare

VÄLKOMMEN TILL VÅR SIDA!!//ANNELIE-SPIKE-PEPSI
senaste blogginlägget
HAN (läs JAG) ÖVERLEVDE!!

Hemma igen!! Har haft en kanonsemester som varmt kan rekommenderas alla!! Vi flög till Florida och hoppade på fartyget i Miami. Sen var vi och kryssade runt i den Karibiska övärlden med stopp i San Juan, Purto Rico, St Thomas och St Maarten. Fantastiskt!!
På flyget ner till Miami bestämde vi att vi inte skulle prata om vovvarna hemma mer, då hade vi redan målat upp alla tänkbara katastrofer som skulle kunna hända flera gånger om...Sagt och gjort, vovvarna nämndes inte på 3 dagar, sen gick det inte mer!! Eftersom det inte gick att använda mobil på fartyget mitt ute på havet så kunde vi bara använda oss av e-mail och tidsskillnaden var dessutom 6 timmar back där vi var, så den där ögonblickliga kontakten fick vi liksom lära oss att leva utan. Det funkade jättebra och när vi bara fick reda på att Spiken sov som han skulle, åt som han skulle och inte grät för mycket så var vi lugna...Mormor och morfar var ute på jätterundor på flera timmar varje dag med hundarna så motion fick de i överflöd även om de aldrig fick springa löst och det var rätt skönt att veta eftersom inkallningen på lilleman inte riktigt sitter som en "smäck" för att uttrycka sig snällt...Hahahaha.

LITE egna knep hade de kommit på för att lura Spike att lägga sig på kudden att sova när de gick och la sig. Eftersom vi i vanliga fall aldrig är i säng före kl 1-2 på natten så blev det ju en chock att behöva törna in vid halv 11 tiden...Det förstår ni väl, hur kul är det att ligga och snurra runt och inte kunna somna!!?? Såklart man vill kolla omgivningarna på ovanvåningen!! Stöka och böka runt i mammas syrum, leka skattjakt på lillmattes sovrum, leta rakhyvlar i badrummet som mellanmatte glömt i duschen och såklart kissa liten nattpöl i trappan...
För att nattfriden skulle infinna sig beslöt man att mormor och lillmatte gick upp och la sig och släckte alla lampor. Efter en stund BAR morfar upp Spike och la honom hos de redan nerbäddade. Sedan FORT ut genom dörren som stängdes ordentligt!! Smyga ner för trappan och göra sig själv i ordning för säng. (Hade varit rätt kul att vara en liten spindel i taket och iakttagit spektaklet!!)

Borta bra men hemma bäst heter det ju coh så är det nog. Jätte skönt att få komma hem och se att alla mådde bra, höra att man varit lite saknad i alla fall och få MASSOR av goa nospussar från 2 överlyckliga vovvar!!

LITE har han nog växt i alla fall, LillSpiken.. Har nästan blivit helsvart på ryggen och BÄGGE öron har nu bestämt sig för att de nog trivs bäst hängande!! Jippie!!

Pepsi som snart fyller 9 tog hela vår utflykt som om den aldrig hänt... Han är ju klok som en bok och vet att matte alltid kommer hem till honom igen, hon brukar vara ute och flänga. Han symboliserar liksom en stor, klok och pålitlig bamsebjörn som aldrig ser någon anledning att jaga upp sig. Enda synliga tecknet på att vara passad av hurtfriska morföräldrar var nog ett par cm mindre runt pondusmagen...Fina, fina Pepsi!!

Idag har Spike och jag varit i Kåseberga som är en jättefin, liten fiskeby som ligger utanför Ystad. Dit vallfärdar turisterna på sommaren. 700 000 besökande varje sommar!! Där vandrar de uppför backarna för att titta på Ales Stenar som lär vara en lämning sedan vikinga tid - gravplats eller orienteringplats - därom tvista väl de lärde... Där har vi i alla fall köpt 2 stycken hus som vi är i full färd med att ändra om till 6 stycken lägenheter till turister, en butik och ett cafe´!! Spike tyckte det var helt OK. Han hittade en död, platt och torr gammal mus som han ABSOLUT vägrade att lämna ifrån sig!! Kan ni se en snickare, en rörläggare, en elektriker + Peter och jag, jaga en liten rävfärgad sak med en DÖD MUS i munnen framför er?? INTE?? Tur för oss, för det såg nog rätt puckat ut!!

Skönt att vara hemma och tillbaka i gamla gängor igen. Spike överlevde och jag också...
23 Januari 2008  | Länk | NYBLIVEN SPIKEMATTE | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annelie Somell                                             Skaffa en gratis hemsida