Make Your Choice UF
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Logga in
om mig
Linus Rikardson, Hampus Rikardson & Christopher
Telo, Make Your Choice UF

29 år och man
Norrköping,
Östergötlands län
klockan
antal besökare

Välkomna till Make Your Choice UF:s hemsida. Här kan ni läsa mer om vårt företag samt vårt nya läromedel, spelet Make Your Choice. I fotoalbumet kan ni dessutom ta del av en mängd bilder på spelets olika delar.

Klicka på "Make Your Choice" längst ned till höger på det "senaste blogginlägget" för att se alla uppgifter som vi lagt ut på sidan, som b la priser, erbjudanden, beskrivning av spelet och kontaktuppgifter (rekommenderas)!

Besök gärna vår gästbok och för fram era åsikter om vårt spel!
senaste blogginlägget
Varför ska just Du köpa spelet Make Your Choice?

Spelet Make Your Choice, som är för 2-4 spelare, är ett nytt läromedel som gör undervisningen rolig, spännande och lärorik på samma gång. Vi har skapat Make Your Choice för att eleverna ska lära sig rättskunskap/samhällskunskap (spelet finns i två versioner) på ett annorlunda och roligare sätt.

Vi vill att spelet ska vara ett alternativ till de redan befintliga läromedlen. Vi tror att eleverna behöver omväxling i sin utbildning. Vid användning av Make Your Choice lär sig eleverna minst lika mycket som att sitta på en föreläsning eller att läsa i kursboken. Spelet är baserat på skolverkets kriterier för rättskunskapskursen/samhällskunskapskursen (beroende på version) och uppfyller därför många mål i kursen.

Vi tror att kunskap och glädje går hand i hand. Om eleverna har roligt och tycker att det de gör är kul så lär man sig, enligt oss, mycket mer.

Copyright: Make Your Choice UF
31 Oktober 2007  | Länk | Make Your Choice

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linus Rikardson, Hampus Rikardson & Christopher Telo, Make Your Choice UF                                             Skaffa en gratis hemsida