Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Therese
<3

28 år och kvinna
Uppsala,
Uppsala län
antal besökare

THERESE 
senaste blogginlägget
otroligtbra

ja, som sagt jag mår otroligt bra just nu, är så himla glad! Jag vet inte riktigt varför men dagen har varit oväntat bra. På Sammhällslektionen kom vi på en "brillijant" idë om vad vi skulle skriva om, Papperskorgar! så ja vi skrev alltså en insändare till UNT om att det behövs fler papperskorgare här i Uppsala! sen på religionslektionen skulle vi fortsätta skriva om världsreligionerna som är så tråååkigt. Plus att jag hade ångest över vår "redovisning". men som sagt idag blev det av och det var inge jobbigt alls, vi satt i små grupper och man fick svara på ytterst få frågor. jätte SKÖNT, bra lärare :b haha!

Efter skolan tog jag & min underbara vän sara oss ner till friskis&svettis på stan för att gå på StyrkaMedel passet klockan halv fem. Det var kul men som sagt man hänger ju inte alltid med på allting hela tiden. men bara man har kul och det vare :D! Känslan efter att man har tränat är otroligt härlig, man känner sig så duktig! Efter träningen drog jag hem och där serverades det spagetti med köttfärssås, mums.

Nu när jag höll på att skriva det här inlägget kom jag på en liten negativ sak som hände idag. Vi skulle egentligen få pannkakor till lunch idag och jag och tjejorna skulle ha pannkakstävling (iaf äta fem stycken) men tror ni att det är pannkakor när vi kommer till matsalen eller? NEJ, de är äckel gryta! men men sånt som händer och en sådan sak får ju inte förstöra hela dagen :)

Nu ska jag gå och bänka mig framför tvn med toffefee (eller hur det stavas) och se på IDOL & sedan efter det äre den nya serien igen.


På bilen är det jag och min underbara pojkvänn martin!
ett helt fantastiskt år med dig älskling, 19 september! <3

i like you a lot baby <323 September 2008  | Länk | mina blogginlägg | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese <3                                             Skaffa en gratis hemsida