Mitt liv som Sandra
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Sandra
Thorstensson

29 år och kvinna
Norrköping,
Östergötlands län
dagens visdom
Varje människa måste ha rätt att begå många misslyckanden utan att känna sig misslyckad.
kalendern
klockan
dagens onödiga vetande
noshörningens horn består av sammanpressat hår.
nya foton


antal besökare

senaste blogginlägget
INLAGD!

Så nu är man ute från sjukhuset, haha låter som att jag suttit i fängelse xD
Iallafall så började allt med kl 23 i måndags kväll, elin skulle sova här, o jag hade precis mördat min dvd x) o jag la mig ner i sängen o wow, då började det snurra som tusan i huvudet. Men jag tänkte inte så mycket på det utan elin o jag satte på en film, o precis då så va jag tvungen att gå på toa, så reste mig, o då snurrade det igen, o då sa jag till elin att jag va jätte yr i huvudet. Så jag la mig ner i sängen igen o vi fortsatte titta på filmen, men efter ett tag kunde jag knappt titta på filmen längre, hela rummet snurrade hela tiden. Och efter ett tag kunde jag varken stå eller sitta upp, så när filmen va slut så kollade vi på vilka biverkningar man kunde få av mina inohepp sprutor, o fick man yrsel så skulle man kontatka läkare, så då ringde elin sjukvårdsupplysningen, o sjukvårdsupplysningen ringde sedan ambulansen, så kl 01 på natten kom ambulansen o hämtade mig, o elin följde med.
Behövde inte åka till akuten så fick komma upp på en avdelning direkt, o där kollade sköterskor o en läkare på mig, sen fixade dom en säng till elin, så halv 4 så sa dom att nu kunde vi försöka sova lite. Elin somnade som en stock x) men jag somnade inte lika lätt, kl 4 kom ytterligare en sköterska in och skulle ta blodtryck o puls på mig. Sen var det lugnt på spring till kvart över 6 då kom läkaren in igen. O när hon hade gått så kom sköterskor in igen kvart i 7. o vi fick frukost o sen var det dags för ronden, elin sov o när hon vaknade så stod det 4 läkare o en sköterska i rummet xD haha.. hon såg ut som ett frågetecken xD Så överläkaren frågade om hon behövde nån medicin, haha :D
Överläkaren bestämde iaf att dom skulle röntga huvudet på mig ifall det skulle va nån propp i huvudet. Så det var bara att vänta på det, så fick lunch, o pappa kom dit, o elin åkte hem, o kl 12:20 kom min sköterska in o sa att vi skulle upp till röntgen, haha, hon va störtskön sköterska xD alla skulle va såna! :D
Så dags för röntgen, dom band fast huvudet på en bår så att jag ine skulle röra mig, o sen åkte jag fram o tillbaka i en liten tunnel :/ uuuuusch för det! men det gick bra :)
Röntgen visade inget iaf, en jävla tur, o sen var det bara vänta igen.
Alla läkare kom in en gång till o så bestämde dom att dom skulle ta blodprov på mig o det tar en vecka för att få svar där, så dom tog 9 blodprov på mig o sen så fick jag kvällsmat o sen fick jag åka hem.
Känner mig bättre idag, men igår kväll va jag sjukt trött. Sov ju typ 2 timmar på 2 dygn :/
Så inatt har jag sovit 15 timmar, jätteskönt!

Imorrn ska jag tillbaka o ta blodprov igen, o sen så ska jag försöka gå på lektion.
Ikväll är det film o massa här på hemmet så det ska jag väl gå på också. Om jag orkar.

Tack för mej, hej!
12 December 2007  | Länk | December 2007 | 0 kommentar
nyheter

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sandra Thorstensson                                             Skaffa en gratis hemsida