min tid att finna.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Annie
get your gun.

31 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
dagens visdom
Ingen kan tycka om alla men alla kan tycka om någon.
klockan
antal besökare

           Gräset är inte alltid grönare på andra sidan.     


   

senaste blogginlägget
Snart bär det av!

Nu är det 5 dagar kvar tills jag ännu en gång sitter på ett plan ner till Mallorca för att ännu en gång möta mina vänner, sola, leva i en bubbla och tycka att livet är underbart och avskyvärt på samma gång. Underlig känsla.

Men denna gången åker jag utan förväntningar, utan att tänka hur bra allting ska bli, vilken fantastisk säsong och vilket bra år detta kommer bli. För besviken, det ska jag inte bli denna gången..

Jag önskar av hela mitt hjärta att saker och ting inte blir som det en gång har varit, men som sagt, bubblan gör sitt. Men vem har sagt att livet ska vara enkelt? Om man ska bo och leva i solen får man väl helt enkelt göra lite uppoffringar. Men i slutet av juli ska jag göra en annan sak som jag så gärna har velat i flera år, vi får väl se vad som händer helt enkelt, en dag i sänder.

Min helg var underbar, den firades hos min kära trumpinnevän IDA och även allas våran egna Agda 75 "Det drar lite här.." Ååh, jag älskar er mina underbara och söta små flickor, vi ses om en månad..ELLER HUR IDA?

Säsongare är några bleka stackare..

 

 

 

2 April 2009  | Länk | ...en sekunds stillastående. | 3 kommentarer

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annie get your gun.                                             Skaffa en gratis hemsida