Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Logga in
om mig
Lilla
Sam

10 år och man
Lund,
Skåne län
dagens visdom
Ingen kan tycka om alla men alla kan tycka om någon.
dagens roliga historia
Damen: "Hur gammal är du då, min lille pojke?" Pojken: "Jag är inte gammal, jag är nästan ny!"
antal besökare

baby development

senaste blogginlägget
Han e tokig dendär lilla grabben =)

haha Jag o Sam var precis ute på en lååång promenad i SOLEN faktiskt! :P Det har regnat o vart soligt i skift hela dagen - döjobbigt. Men när vi var ute sken solen starkt för oss =) MYS!

Iallafall, När vi kommer in tar jag av Sam overallen och sätter han på golvet medans jag ska ta in vagnen i lägenheten och ta av mig mina ytterkläder.

När jag kommer tillbaka står Sam o bankar mitt smink i bordet!! Så jag tar bort det, sen går jag in i köket o hämtar ett glas vatten och då sitter han o gnager på ett såntdär smörgås-kex. Haha han såg SÅ busig ut! o när jag kom in vände han sig om som om han gjorde något busigt. Och när jag titta på honom vände han sig bara mer o mer..haha...

Tänk om han bara visste att han FÅR äta dem kexen lite sådär när han vill?

Men det förstör väl bara de roliga ;P

 

Ja..det har iaf varit en bra vecka och vi har kommit in ordentligt i rutiner vill jag nog säga, men nu hinner jag inte skriva mer. lagade lite mat till Sam vid lunchtid men han var så hungrig att han inte orkade vänta. Så han fick burkmat istället =)

Men nu blir de någon rolig mix jag fixat till =) Mycket olika grönsaker och rotfrukter och kyckling. Eftersom han inte har några tänder var jag ju tvungen att mixa det...men jag ville endå ha lite bitar så han får lite tuggmotstånd. Men de e svårt..den mixern e bara för bra!

Ahhhwelll..Imorgon e Jonas ledig! YIPPIII!!!!!!!!!! Då börjar helgen! Ska bli så kul! Och min brossa är här från Stockholm och hälsar på.

Plus på Lördag ska vi på min kusins kalas. Vet vad han är till Sam..men han fyller iaf 2 år - Ludde =) Så kul!

Neej somsagt, mat var det =) Ciao!

2 Oktober 2008  | Länk | Om mig | 2 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilla Sam                                             Skaffa en gratis hemsida