ANNAS, tjaa
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
Anna
Sundberg

29 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
klockan
This is my side, and my life.
This is dedicated to our city of Paris. Then, now and forever
senaste blogginlägget
måndag

Jag är inte lika duktig på att blogga som mina absolut datornördigaste Jenny et Steffi som tillbringar heela sina kvällar vid datorn, aja inte för jag mår då dåligt över det haha..
Helgen helgen, too much av allt på fredagen, men kul hade jag..ojoj haha. Sen lördag åkte jag o mom till Lund för att shoppa lite, men blev bara kjol och ett par nya favorit trosor =) Sen i söndags degade jag hos steffi med jenny. såg två filmer somde hgyrt kvällen innan, en var riktigt riktigt dålig, och en var bara pedofiläcklig, men datornördarna tyckte den var vacker. Är det någon film som är vacker så är det "the notebook" eller "dagboken" som den heter på vårt språk. kan gråta hur många ggr som helst till denna vackra berättelse.
Jag kom precis hem från gymmet. denna dagen såg ut så hör :vaknade klockan 8, då jag egentligen började skolan. faaan. åkte till jenny, tog av mig jackan och var fit for fight för sängen igen. jag och jenny trodde staffan skulle väcka oss kl 9 så att vi skulle hinna till skolan till 11-12.. istället vaknade vi klockan 12, så det blev ingen skola idag - iheller. Sjuukt onödig dag att missa skolan eftersom den inte är jobbig. ska duscha nuu.. sen ska jag plugga, om jag orkar.
Jag kommer inte orka
9 Oktober 2006  | Länk | Me | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Sundberg                                             Skaffa en gratis hemsida