Startsidan Blogg Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
Cecilia
Ekströmer

30 år och kvinna
Växjö,
Kronobergs län
klockan
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

senaste blogginlägget
Nr 3.

Seasons of emotion.

Mycket som händer nu. Neråt och uppåt bär det av i kraftiga svängar, men för det mesta befinner jag mig längst upp på toppen. Med utsikt både bakåt och framåt, men med lite rädsla för att trilla ner.

Och våren är på ingång, det inte bara syns i almanackan utan känns också i luften och märks av på ljuset. Det är varmt och fuktigt ute, precis som de tidiga sommarmorgnarna.
Och av alla ställen i stan har en flock på sisådär en miljard kajor valt att bosätta sig i mitt kvarter. Men det är rätt trevligt, och jag inbillar mig att de låter lite som fiskmåsar, vilket får de efterlängtade sommarmånaderna att nästintill ha infunnit sig med doft av salt, med havsbris fläktandes i håret, och med en enorm frihetskänsla.

Måste höra av mig till mormor snart. & Annas mamma och syster, har inte tackat för julklapparna än. Så jobbigt med smågrejer man låter växa genom att skjuta upp dom. Fast allt har ju en mening, kanske skulle mina brev inte ha uppmärksammats i vilomånaderna som följde det stressiga december. Kanske är det bättre att en gammal bekant hör av sig samtidigt som vårens ankomst yttrar sig, med tulpanlökar i rabatten och kajskrin ekandes över taken.
2 Mars 2008  | Länk | Div | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Cecilia Ekströmer                                             Skaffa en gratis hemsida