du springer runt i mina tankar dygnet runt!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Pernilla
..

25 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
dagens visdom
Andra lever för att äta, jag äter för att leva.
dagens roliga historia
En häst kommer in på en bar och beställer en öl. Bartendern säger: "Och varför det långa ansiktet?"
antal besökare

när minuter känns som timmar, timmar känns som år,
hur hjälper det då att höra; "tiden läker alla sår"?
senaste blogginlägget
<3

 

Den 13 Augusti 2006; dagen startade med att åka bil till tosselilla. HEELA gänget + jag. Jag njöt av dagen , för Linnéa var ju i min närhet. På kvällen loggade jag in på msn , blev inbjuden i sån chatt med femtusen människor. Det första jag ser är killens namn.  Direkt började jag undra om det var den killen som jag kände, eller om det var någon annan. Jag addade honom, och frågade om det var han. & det var det. Den dagen snackade vi i timmar , och det var så allting började! Jag visste redan då att jag skulle få skitsvårt att släppa taget om honom.
idag har det nästan gått ett helt år, och jag har inte släppt taget om honom än. Jag har gått genom helvetet för honom, jag har gråtit tusentals tårar för honom, det är otroligt hur han ens lyckas förändra mitt humör på mindre än en halvsekund.

snart börjar skolan,  den 21. Längtar ändå jättelite, vill se hur skåpen ser ut, hihi (a). & det enda jag tänker på är att en dag kommer jag få säga; sista dagen med klassen.   och den dagen kommer jag aldrig ta mig genom,  det kommer bli så jävla svårt. Har man gått med samma personer ända sedan dagis, då är det skitsvårt att släppa taget.

12 Augusti 2007  | Länk | eeverything | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Pernilla ..                                             Skaffa en gratis hemsida