Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Heva
Hedlund

32 år och kvinna
Tyresö,
Stockholms län
dagens onödiga vetande
25 procent av jordens befolkning bär den upp till 30 cm långa spolmasken Ascaris lumbriocoides i tarmen. Honan lägger 200 000 ägg per dag.
Hej och hjärtligt ovälkommen! Känner du att ingen stampat och trampat på dig på ett tag, och har abstinensbesvär kan du stanna och läsa mer. Annars får du gå. Inget dåligt humör här, tack!

Och kom ihåg att skriva kommentarer i massor
senaste blogginlägget
Det är konstigt...

Här ligger jag mitt i natten och läser gamla inlägg från flera år tillbaka, och förundras över att det fortfarande finns folk som besöker den här sidan. Jag menar, vad sökte ni på i januari-februari, till exempel, när vi faktiskt har haft över 200 besökare här? Jag klagar absolut inte, men det vore ju trevligt att veta varför vi hade så många just då. Tell me, tell me! Jag dör av nyfikenhet här. För övrigt önskar jag att jag kunde lova bättre kontinuitet på uppdateringen av sidan. Men det kan jag inte. Sorry!

Jag har nu nio arbetspass kvar på mitt förhatliga jobb. (Just nu bryr jag mig inte mycket om vem som kan tänkas läsa detta). Samma dag som jag sa upp mig gick jag hem och firade min nära förestående arbetslöshet med chokladtårta. Om 16 dagar och nio arbetspass kastar jag ut Fan ur min båt och låter henne simma in till land bäst hon gitter. Jag ska nog klippa några lufthål i kartongerna innan jag ger mig av för alltid också, så att mina kollegor som är kvar kanske kan andas. Eller i alla fall kanske få se en skymt av den verkliga världen som faktiskt finns därute. Det är lätt att glömma att den finns när man spenderar sina åtta timmar som slav i en liten helvetisk bubbla full av intriger och rävspel. Men snart är jag fri. Smaka på det ordet och känn efter ordentligt hur det känns. Fri. F-R-I. FRI!
25 Oktober 2011  | Länk | Egentligen hör det inte hit | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Heva Hedlund                                             Skaffa en gratis hemsida