S o Z - Hysteriska morsorna
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Sus(z)anne
AG

57 år och kvinna
Örebro,
Örebro län
dagens visdom
Det finns bara ett sätt att födas, men tusen sätt att dö.
klockan
dagens roliga historia
är det inte trist att bo i en sån här liten stad? -Jo, det är inte mycket att se, men man får höra desto mer så det jämnar ut sig.
dagens onödiga vetande
Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd?
antal besökare

senaste blogginlägget
Rejäl frukost!

I morse hände något högst ovanligt hos mig. Yngsta familjemedlemmen var vaken först! kl 06.25 upptäckte jag denna utanför mitt sovrum och då hade vederbörande varit vaken sedan 05.55 av sig själv!

Därefter nästa överraskning. Medlemmen tog fram frukost. Frukost brukar ju bara vara skit, men nu var det viktigt. På frukostbordet stod i rad: Ett glas juice, ett glas mjölk, en mugg med kaffe latte och en mugg med te. Bredvid detta fanns fyra rostade brödskivor med någon sorts nutellakräm på (oj, då vände det sig i min mage). Och längst fram stod en tallrik med två stekta ägg (minns inte om det var bacon eller något annat till) och en tallrik med jordgubbsfil.

Slutresultat: När jag ensam var kvar vid bordet såg jag bara ett par bitar av de rostade brödskivorna. Vet inte om allt annat var i magen, men kanske?

Dessutom var rummet städat - hade tydligen skett i går kväll. Och sängen var bäddad med överkast (visserligen mitt överkast som ska vara på en helt annan säng men ändå) och allt.

Jättenyfiken på morgondagen!

/Z

 

11 Januari 2010  | Länk | Vi tycker: | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sus(z)anne AG                                             Skaffa en gratis hemsida