*
*
*
*
*
*
*
Startsidan Blogg Fotoalbum Länkar Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Anki
Rolfsson

51 år och kvinna
Halmstad,
Hallands län
dagens visdom
Männen lever på att glömma - kvinnorna lever på minnen.
kalendern
klockan
dagens roliga historia
- Varför köpte du ingen brandsläckare? - Den såg lite skum ut!
radio
dagens onödiga vetande
På vintern, då fjäderdräkten är som tätast, har en gråsparv cirka 3350 fjädrar på kroppen.
nya foton

Hambologen augusti 2011
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG.....

här skriver jag om allt möjligt. Men mest är det om hundarna och deras träning + dansen.

 

Mitt arbete på Intensivvårdsavdelningen. Har lärt mig att livet kan förändras MYCKET SNABBT, MYCKET SNABBARE ÄN MAN KAN ANA....så lev nu vänta inte...Morgon dagen kanske inte finns...

 

Gör det du/ni tycker är KUL NU!
Vänta inte....då kan det vara försent


 


 

 

senaste blogginlägget
Strax efter tolv på natten

Nu har det gått en månad sedan jag skrev här senast. Har flera gånger tänkt att jag skriver här istället för på facebook. Men kommer aldrig till skott. Tänkte nu försöka sammanställa det som hänt inom hunderiet den senaste månaden. Har kanske inte hänt så mycket, men en del i alla fall. Om inte så kan jag alltid lägga in lite bilder.

Nyx och jag går på rallykurs, kände att när Nose Work kursen var slut, så vill jag ha något annat. Efter att ha varit på kuren 3 gånger eller är det 4? Ja det kvittar, så känner jag mig nöjd med henne. Det finns saker att slipa på. Har ändå anmält henne till 3 rally tävlingar, måste ha lite mål. Så får vi se hur det går. Hon har haft så svårt för ordet stanna, när jag har bett henne stanna kvar. Likaså ligg. Så bestämde mig för att byta ut dessa ord till kvar respektive ligg. Inte för att jag har börjat träna det än. Vi har ca 4 veckor på oss innan vår första tävling. 
Kom på mig själv när vi ska ut genom entredörren här hemma. Då säger jag alltid stanna när jag öppnar dörren och sedan får de gå. Hur sjutton ska Nyx då veta att hon ska sitta eller ligga still medans jag går runt henne. Det är ju inte så lätt nä. Det finns även en risk med att vi säger ligg till henne här och då får hon sedan resa sig när hon själv vill, å det passar ju inte, så får tänka om där. Det kommer att bli bra när vi är klara yes

Har varit på doftprov eukalyptus med Nyx. Å det fixade hon mycket bra. Vi var först ut, hon fick på sig sin utrustning. Hon visste precis vad hon skulle göra. Som vanligt scannade hon av området och sedan började hon leta. Nosade på lådorna och så var det en som hon nosade extra på och då sträcker jag upp armen och säger markerat. RÄTT hör jag YES, hon har klarat doftprovet.


fattar inte varför bilden hamnar på fel håll....
När Nose Work blir en officiell tävlingsgren 2017, blir det godkända doftprovet på eukalyptus registrerat på SKK hunddata.

Det har blivit några viltspår med för Nyx. 

Ture han har fått akupunktur, det fungerar bra, han har blivit mycket mycket piggare och springer mycket lättare. Har anmält honom till både rallytävling och lydnadstävlingar. Fast lite längre fram mot sommaren. 
Vi tränar en del, borde träna mer än jag gör. Samtidigt hör han till dem som går bäst när jag inte kör för mycket. Å har jag en boll eller lek mitt i allt, så tappar han fokus totalt, då är det bara bollen som existerar och visst det ska ju vara så, men det får inte heller bli en massa slarv av det hela. 

I fredags var det utbildningsdag på jobbet och på lunchen gick jag en runda i det fina vädret. Blev lite bilder...

Även denna gång kom bilderna på fel håll... blir så trött på det.

Innan jag avslutar för denna gång, blir det lite andra hundbilder med.

Det var allt för denna gång.... kan säga att jag redan haft över 11000 besökare denna månad. 
Tror jag öppnar upp gästboken igen, har inte haft igång den på länge...

20 Mars 2016  | Länk | Dagbok | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anki Rolfsson                                             Skaffa en gratis hemsida