*
*
*
*
*
*
*
Startsidan Blogg Fotoalbum Länkar Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Anki
Rolfsson

54 år och kvinna
Halmstad,
Hallands län
dagens visdom
Det finns ett liv före döden.
kalendern
dagens roliga historia
Folkslag -Vet du varför det inte finns någon snö i Glasgow. -Det bor över en miljon människor där. Alla skottar.
dagens onödiga vetande
Det var en tandläkare som uppfann den elektriska stolen.
nya foton


Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG.....

här skriver jag om allt möjligt. Men mest är det om hundarna och deras träning. Kanske om dans någon gång med, man vet aldrig :-)


 

SEUCh, RLD N Maiden's New Black Pearl "Nyx" (Nattens gudinna)

Space Dency "Lovi" 2 år.

 

Mitt arbete på Intensivvårdsavdelningen. Har lärt mig att livet kan förändras MYCKET SNABBT, MYCKET SNABBARE ÄN MAN KAN ANA....så lev nu vänta inte...Morgon dagen kanske inte finns...

 

Gör det du/ni tycker är KUL NU!
Vänta inte....då kan det vara försent

 


 

 

Det blir en ny Allmänlydnadskurs klippkort 2019, startar i april. Första omgång med datum för den kursen kommer vecka 8. Lägger ut datum för 10 veckor åt gången. Ni kan läsa mer om kursen på SBK:s Halmstads hemsida.

 

 

 

senaste blogginlägget
Lite uppdatering

Ja nu har vi kommit en bit in i februari och jag tänkte jag skulle uppdatera lite här vad vi hittat på. Då vi kommit igång med hundarnas träning ordentligt känns det det.

Började februari med en inofficiell utställning för Nyx det var Hallands Kennelklubb som arrangerade denna utställning. Nyx fick HP BIR. 
4 år gammal tik med trevlig helhet. Bra storlek och tydlig könsprägel. Välformat huvud störa mörka ögon. Utm hals och överlinje. Utm bröstkorg. Ngt knappt vinklad bak. Rör sig med härlig attityd. Bra päls och färg. Mkt trevligt temperament.

Jag har utmanat mig och själv och hundarna. 👍
Har nu gått 3 km på Galgberget yes🌞 Vi har mött joggare, folk som promenerar, folk med hundar, barn. Dessa har även kommit ikapp oss och gått förbi. Jag nådde mitt mål. Att inte en enda gång korta in kopplet på Lovi utan bibehålla den längd vi hade när vi fick en utmaning. Hade från början bestämt att var gång vi fick en utmaning, antingen stanna och köra godis sök eller säga titta och hon fick en godis eller hon fick fokusera på min hand som jag hade godis i.
Nyx då ? Jo var gång hon fick godis grävde hon ner den.


Har under lite drygt en veckas tid tränat följsamhet dagligen med Lovi och det går bättre och bättre för henne för var dag. Hon tar upp kontakten mycket snabbare nu än vad hon gjorde för en vecka sedan. Tränar på sitt under marsch och där har vi mycket kvar, men det gör inget, vi ska inte tävla förrän efter sommaren. Tränar på ingångar, jag vill ha den "gamla" ingången på henne, alltså att hon går runt mig.  Inbillar mig att det blir bättre med den ingången eftersom hon är stor, mindre kropp att hålla reda. Jag har det tänket när det gäller Nyx med. Tycker det är snyggt med den gamla ingången. Har även den "gamla" helomvändningen när det är följsamhet. 

Har anmält Nyx till lydnadstävling den 2 mars. Vi satsar på uppflytt och hon eller vi har kapacitet till det. 

Ja just det i går torsdag, tävlade Erika och Nyx agility. De var super duktiga. Det blev inga felfria lopp, men vad gör det. De hade roligt och det fanns massor med guldkorn. Det kommer fler tävlingar och nya möjligheter, för mina heart an.

Vad har mer hänt, jo just det. Nu har vi ingen snö men när vi hade det blev det en härlig promenad i Skedalaskog där vi skulle leta upp en utsiktsplats. Mycket snö att pulsa i hundarna blev trötta och konstigt vore annars. Erika och My var med oss.

 

 


 


 

😍

15 Februari 2019  | Länk | Dagbok | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anki Rolfsson                                             Skaffa en gratis hemsida