Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Sandra
Karlsson

33 år och kvinna
Katrineholm,
Södermanlands län
klockan
antal besökare

senaste blogginlägget
Rastlös

Så var det fredag igen. Måste säga att veckan har varit ganska seg, Har bara jobbat förmiddagar och kan väl säga att jag hade behövt mer timmar. Det sjunker sakta men säkert på kontot och det bådar inte gott inför flytten!
På tisdag ska vi till Ikea för att inhandla lite nödvändigheter till nya lägenheten. Ska bli kul, men som sagt, mindre kul för mitt hungriga konto. Nya glasögonen och laptopen jag precis köpt svalde det mesta, båda grejerna var ju dock ett nödvändigt ont.

Har tjatat varje år om Katrineholmsveckan men det slutar alltid med att jag bara går ut en av kvällarna, så även i år! Har tyvärr missat jippot som byggarbetarna på vårt jobb ställt till med ett par kvällar i rad på öltältet. Haha, men katrineholmarna kan behöva veckas upp ur sina reserverade dvalor. Nobbade ju tyvärr i onsdags då jag hörde att det var mycket folk men är man fattig så är man!
Blir utflyttningsfest hos Sandra på lördag och sen öltältet lite senare. tar eventuellt en tur dit ikväll oxå. Ska bli kul men vädrets makter verkar inte vara med oss, men efter en trög vecka längtar jag efter att träffa lite folk och dansa loss lite!
Måste ju värma upp inför studentlivet! ;)
8 Augusti 2008  | Länk | ett nytt liv! | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sandra Karlsson                                             Skaffa en gratis hemsida