Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
åsa
davidson

43 år och kvinna
Lysekil,
Västra Götalands län
dagens visdom
Alla sätt är bra - utom de tråkiga.
klockan
dagens roliga historia
- Jag blir bara mer och mer tankspridd. Sa Anders till sin bäste vän. - Blir du? - Ja, i morse t.ex. kysste jag ägget och knackade frugan i huvudet med skeden.
dagens onödiga vetande
Cirka 1000 dun kan pressas ner i en fingerborg och sedan återfå sin ursprungliga volym.
nya foton


dagens kortfilm

se filmen >>
antal besökare

Välkommen till min sida
senaste blogginlägget
många som säger äntligen hahaahaha

hej på er alla
ja vad ska man säga nu får man väl ta sig i kragen och skriva lite nu när det finns en lucka mellan arbete.
ja vad ska man nu skriva då det har ju hänt så mycket alltså en del som jag kan skriva om och en del som jag inte kan skriva om äääännnnn men det får ni reda på efter jul(vilket år vet jag inte )hahahahahahaa. när det kommer till mig själv så har jag träffat en underbar kille från värmland men han bodde på tjörn men nu bor han med mig och gizmo i våran lilla etta än så länge men vi väntar på att våran kommande etage två som vi har fått men väntar på att den ska bli ledig i dec men hyres värden vet inte hur lägenheten ser ut så e den i behov av renovering så får vi flytta in i början av januari men det klart vi har ju två hem som ska bli ett så det kan ju vara bra om man fick längre tid på sig, för klämma in hans grejer i min etta det blir trångt heheheeheheheheh.
men tvåan ska bli gött att komma in i och gizmo behöver inte flytta så långt bara en trappa upp.
själv har jag gått ner i tid på jobbet vilket inte e kul men så e det när det inte finns heltid till alla som vill ha det än mitt vik gick nämligen ut och någon annan fick den fasta tjänsten det gav.så nu har man sin fasta tjänst på 66,55 procent igen men men man får hoppas på att man snart får mer jobb.
sedan har det hänt mycket mer men jag kan tyvärr inte tala om det förrän runt nyår
men min sommar har varit bra och innehålsrikt på mycket aktivitet med jobb, båt killen, mamma, syster, systerson, bror och rune.
men tills ddess får ni ha det bra så länge ska försöka skriva mer snart igen eller hur ........................................................kram
16 Oktober 2008  | Länk | jag | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & åsa davidson                                             Skaffa en gratis hemsida