Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Malin
Linderoth

40 år och kvinna
Tidaholm,
Västra Götalands län
klockan
nya foton

080501
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Gratis Öl I Morgon!!
senaste blogginlägget
Som som som sommaren....

Ja ha då kanske man ska skriva lite då.. Jag har fått strikta order om att uppdatera min nogg nu när min kära pojkvänn skaffat en noggsida. Så här kommer lite uppdatering om sommaren 09.
Jag har bestämt mig för o skaffa Helikopter Certifikat. JAG HATAR BILAR.. Som tur var så har jag en pojkvänn som kan de där me bilar och har haft semester.. Ska vi börja när jag fick PUNGTERING och fick byta ALLA däck för jag fick vattenplaning i 20km/h INNAN DE BÖRJA REGNA! Eller när mitt kyl pajja o bilen typ brann? Eller när mitt Avgassystem lossna o alla i tidaholm trodde jag va en i Labbås Cruisers, eller när mitt Hjullager tog helt jävla plötsligt slut mitt i Trollhättan? Ja ni får välja jag har en låååång historia om alla dessa delar.. Nu väntar jag bara på att min motor ska hoppa ut o landa på en tant som stämmer skiten ur mig..

Sen har vi varit på Halmstad`s äventyrsland de va roligt..
Och lisse jag barnen och mina Fridor..
Ska nog till skara sommarland på lördag jag o kidsen..
Och så har jag juh som sagt träffat en helt underbra kille.. Som jag nu sitter och saknar så jag kan dö. Han har varit hos mig nästan 4veckor och så helt plötsligt får jag sova själv.. De är nog inte nyttigt för den där hälsan. Fast varför ska jag börja tänka på den nu hälsan allså den har juh inte varit prio 1 de senasta 15åren så varför börja tänka på den nu..
Häpp nu ska jag nog ta o nana lite (bygga min stoffe docka först)...
Natt Natt mina vänner...
11 Augusti 2009  | Länk | Sommar.09.. | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Malin Linderoth                                             Skaffa en gratis hemsida