Schlager - Melodifestivalen
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Ida
Hjortsberg

26 år och kvinna
Mellerud,
Västra Götalands län
kalendern
nya foton

Amy Diamond till Finalen.
antal besökare

Här kan ni se alla framträdanden i Melodifestivalen 2008 massa gånger till.

Varmt välkommna ska ni vara till min hemsida, här kan ni läsa allt om mig och schlagern. Denna sida är verkligen värt att besöka varje dag.

Jag heter Ida Hjortsberg och är 15 år gammal. Jag älskar Schlager den gör mig hel igen. Annars utöver det så gillar jag att dansa. Jag går i nionde klass på Rådaskolan i Mellerud.

Jag Bloggar nästan varje dag, så om ni har lust kan ni ju kommentera det jag skriver om Melodifestivalen, jag kanske inte tycker som ni. Det kan vara kul och veta vad andra tycker om Melodifestivalen och om bidragen.

Här kan ni hur lätt som hälst se alla framträdanden igen, gå bara in på Videoklipp, sedan Melodifestvalen 2008, vilken stad och vilken artist.
jag lägger också in massa Interjuver med artisterna.

Skriv gärna ett mail i Gästboken, jag tycker det är lite kul och prata med andra människor om Schlagern.

Mitt fotoalbum består av Bilder På Mig, Bilder från Kristianstad, Bilder från Melodifestivalen och Bilder på alla dom som har vunnit den Svenska Melodifestivalen genom tiderna. 1958 -----> .

Det var lite om mig, och min Hemsida.

Tipsa gärna era vänner om hemsidan.
senaste blogginlägget
Charlotte Perrelli!

Nu har Melodifestivalen 2008 avslutas. Efter sig lämnade den en stor vinnare. Charlotte Perrelli som sjöng Hero. Hon var värd att vinna. Jag har aldrig varit med om en sådan tuff tävling. Alla andra år har jag vetat redan innan vem som skulle vinna. Men detta året var jag sakis innan det började. Mina favoriter kom en efter varandra, alla kom i den ordingen jag ville men när det gällde Charlotte och Sanna var det inte roligt jag viste inte vem jag skulle heja på så jag ringde på båda två. Sedan var det BWO och sedan hala drösen neråt. Jag är super nöjd med alla jurry grupperna och tvtittarna. Det var värkligen en lyckad festival. Jag är super nöjd. Att Charlotte vann, var nog för att hennes låt kommer ha en större chans i Eurovision Song Contest. Medan Sannas låt var bra men kanske inte för andra i världen. Charlottes låt är en Eurovision låt.
22 Mars 2008  | Länk | Melodifestivalen 2008 | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ida Hjortsberg                                             Skaffa en gratis hemsida