I´m just human, aren´t you?
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
Zofee
Lajnd

26 år och kvinna
Sälen,
Dalarnas län
dagens visdom
Man ångrar sällan det man inte minns.
kalendern
klockan
antal besökare

Välkommna till Zofees blogg
och var vänlig, ta allt med en nypa salt.

Ses!
senaste blogginlägget
Jag vill inte vara nere i källaren längre

Jag önskar verkligen att hela dra-täcket-över-huvudet-ge-fingret-åt-världen-för-då-kommer-det-bli-bra-metoden löste allt. Jag önskar att den metoden fungerade som ett skitbra sudd emot alla problem som finns. Åt allt skit som poppar upp som irriterande banners om att man vunnit tre miljoner, då vinsten egentligen är ett härligt virus som äter upp alla program på datan.

Som så många andra har jag en skitperiod just nu. Kanske en höstsvacka? Vette fan, men hur som haver, så fyller den mig med ångest, dåligt samvete, osäkerhet, ovilja, trötthet, sorgsenhet och alla andra skitkänslor. Jag och Ella satt på kinarestauranten idag och gjorde upp en metafor - ett slags hus, där vinden representerar lycka och sånt där dravel och mellanplanet är en slags.. ja.. ni vet, en "okej-plats" och källaren; well, you do the math.


Så därför är rubiken på det här inlägget som det är och nu plötsligt förstår ni den.

Och jag vet inte varför jag känner som jag gör just nu. Jag vet bara att jag gör och över vad jag känner det för. Ångesten är över min framtid, så som morgondagens matteprov och cv:t som jag skulle ha skickat till min APU som är snart.
Dåliga samvetet är för mina utgifter som bara blir fler och fler. Sorgen är troligtvis fortfarande över morfars bortgång för ett par veckor sedan. Trötthet på grund av jag inte sover överhuvudtaget. Osäkerhet för att jag är rädd att vara dålig, så som jag känner att jag är i målet på handbollen eller som jag är som sångerska eller som skribent eller arbetsmyra. Och oviljan kommer ifrån allt det där andra.


Fan vad rörigt allt blev.
Jag ska nog försöka ta itu med mitt liv snart. Ta itu med det på riktigt alltså. For real. Jag måste. Annars är jag rädd för att jag kommer stanna i min källare... och det är inte roligt. alls.

Vaddå låter som 16års medelsvenssons i-landsproblem? "Poor little girl, buhu.."
14 September 2009  | Länk | whatever, dear | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Zofee Lajnd                                             Skaffa en gratis hemsida