Förändringarnas år 2016
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Lars
Palmén

56 år och man
Umeå,
Västerbottens län
dagens visdom
Aptit är hungerns lyxutgåva.
dagens onödiga vetande
De fem bröderna Marx hette Chicko, Harpo, Groucho, Gummo och Zeppo.
antal besökare

Hej!
Jag vill arbeta med samverkan, problemlösning, utveckling, innovation och analys samt konstruktiv uppföljning, med tillförsel av nya idéer, konstruktivt arbete och motivation.

Min profil: Kemisk- bioteknisk fysiker med erfarenheter från vindkraft, läkemedelstillverkning, bioteknik, molekylärbiologiskt arbete, produktions- och programutveckling. Utbildarerfarenheter, samt projektledar- och ledarutbildad.

Jag drivs av en stor vilja av att i gott samarbetsklimat arbeta hårt för att prestera bra resultat, med visionen om att hela tiden utveckla personal och resultat. Jag tar gärna på mig rollen som ledare och tror att de bästa idéerna föds ur ett bra samarbete.

Egenskaper: Noggrann, prestigelös, arbetar målinriktat, är uthållig, social och flexibel.
Jag har dokumenterat att andra finner mig ha ett bra detaljminne, en bra fysik, hög arbetskapacitet och en bra inlärningsförmåga. De anser mig även vara bra på att hantera siffror, vara teknisk och analytisk. De såg även att jag kunde uttrycka mig i skriftlig form, planera och granska information.

Tillsammans med fru och två barn bor vi nära naturen. Jag är certifierad Iyengaryogalärare, Monica Haar var lärare på yogalärarutbildningen. Jag undervisar Iyengaryoga på Yogasällskapet och Tenton. Jag anser mig inte tillhöra någon specifik bransch.

Det jag ser ser fram mot i år är genombrott på hälsosidan.

Stay tuned och tipsa mig gärna.
senaste blogginlägget
Dr. Steven Greer Announces "The Campaign That Ends Illegal UFO & Free Energy Secrecy"

5 Maj 2016  | Länk | Disclosure | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lars Palmén                                             Skaffa en gratis hemsida