Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Mytis

35 år och kvinna
Katrineholm,
Södermanlands län
dagens visdom
Alla sätt är bra - utom de tråkiga.
klockan
dagens roliga historia
- Jag blir bara mer och mer tankspridd. Sa Anders till sin bäste vän. - Blir du? - Ja, i morse t.ex. kysste jag ägget och knackade frugan i huvudet med skeden.
dagens onödiga vetande
Cirka 1000 dun kan pressas ner i en fingerborg och sedan återfå sin ursprungliga volym.
nya foton


antal besökare

Hej hej Mytis här...

Skaffa nogg på begäran av en älskvärd vän...

hoppas på att skriva blogg lite mer regelbundet nu när jag har en egen sida som startsida.. men man vet aldrig

aja nu fick jag soppatorsk i hjärnan...
bättre press kommer väl...

Jag älskar dig Johan Mattsson och du betyder mer för mig än självaste Livet
senaste blogginlägget
Amerikanska lagar

Idag har jag extremt trågigt och därför var jag tvungen att skriva ner alla korkade lagar jag hitta :P skrev dem först på lunar men sen tyckte hjärtat att jag skulle uppdatera här lite oxå :P så sagt och gjort trevlig läsning nu folket :P

I Alabama är björnbrottning förbjudet. Å andra sidan är incestuösa äktenskap tillåtet, men det är dödsstraff på att lägga salt på ett järnvägsspår. I Auburn, Alabama, riskerar en man som tar en kvinnas oskuld upp till fem års fängelse.

I Alaska är det förbjudet att knuffa ut levande älgar ur flygplan. Det är också förbjudet att titta på älgar från flygplan. Det är lagligt att skjuta en björn, men olagligt att väcka en sovande björn för att fotografera den. I Anchorage, Alaska, är clowner förbjudna.

Arizona förbjuder innehav av fler än två dildos. Det är också förbjudet att vägra en person ett glas vatten. I Maricopa County, Arizona, får inte fler än sex kvinnor bo i samma hus.

I Arkansas är det tillåtet att slå sin fru, dock högst en gång i månaden. Oralsex är likställt med sodomi. Alligatorer får ej förvaras i badkar. I Little Rock, Arkansas, riskerar du fängelse om du flirtar offentligt.

I Kalifornien garanteras solsken för massorna. Dock är badhus förbjudna. Vidare får inte ett förarlöst fordon överskrida 95 km/h i hastighet.I Chico, Kalifornien, är det förbjudet att äga ett illaluktande eller grönt skinn.

I Colorado är det tillåtet att riva av tvättrådsflikar från madrasser och kuddar, men förbjudet att slå sönder stenar i nationalparker. I Aspen, Colorado, är det förbjudet att medelst katapult skjuta mot byggnader.

I Connecticut är det olagligt att kasta använda rakblad, samt att avfyra ett handeldvapen från en motorväg. I Devon, Connecticut, är det olagligt att gå baklänges efter solens nedgång.

I Delaware är det förbjudet att flyga över vatten, såvida man inte medför tillräckligt med mat och dryck. I Rehoboth Beach, Delaware, är det förbjudet att viska i kyrkan.

I Florida är det förbjudet att sälja sina barn. Vidare får ett äkta par inte begå ‘omoraliska handlingar’ och tidelag med piggsvin är otillåtet. Oralsex är förbjudet. Häststöld straffas med hängning. I Destin, Florida, är det förbjudet att avfyra torpeder inom stadsgränsen.

I Georgia är sexleksaker förbjudna. I Athens-Clarke County, Georgia, är det förbjudet att sälja två öl till priset av en öl. På Hawaii är annonstavlor förbjudna. Det är också förbjudet att placera mynt i sitt öra.

I Idaho är det förbjudet att åka karusell på söndagar. I Pocatello, Idaho, är det förbjudet att vistas offentligt utan att le.

I Illinois är det förbjudet att prata engelska. Vidare måste du kontakta polisen innan du medför ett motorfordon till en stad. I Champaign, Illinois, är det förbjudet att kissa i sin grannes mun.

I Indiana är det fastlaget i lag att Pi = 3. Det är förbjudet att sniffa lim och det är förbjudet att bada mellan oktober och mars. Oralsex är förbjudet.

I Elkhart, Indiana, är det förbjudet för en frisör att hota skära av ett barns öron.

I Iowa är det förbjudet för en man med mustach att kyssa en kvinna. Kyssar får inte vara längre än fem minuter. I Indianola, Iowa, är den amerikanska motsvarigheten till Hemglass förbjudet.

I Kansas får endast ett tåg fortsätta om det andra tåget först fortsatt, om tågen mötts på samma spår. I Dodge City, Kansas, är det förbjudet att spotta på trottoaren.

I Kentucky är det förbjudet att färga en ankunge blå och sälja den, såvida inte sex färgade ankungar säljes samtidigt. O Owensboro, Kentucky, får en gift kvinna inte köpa hatt utan sin makes tillåtelse.

I Louisiana riskerar du tio års fängelse om du stjäl en alligator, och ett års fängelse om du annonserar för abort. I Jefferson Parish, Louisiana, är det förbjudet att hålla ut sin dryck på en drive-in bios område.

I Maine måste du medföra ett hagelgevär till kyrkan, i händelse av indiananfall. Det är förbjudet att kliva av ett flygplan under färd. I Wells, Maine, är det förbjudet att mata hjort

 I Maryland är oralsex förbjudet. Tistlar får inte tillåtas växa på en tomt. I Baltimore, Maryland, är det förbjudet att medföra ett lejon till bion.

Kväkare och häxor är förbjudna i Massachusetts. Tatueringar och piercings är också förbjudet. Du får inte heller snarka, såvida inte alla fönster är stängda och låsta. I Marlboro, Massachusetts, är det förbjudet att detonera en kärnvapenladdning.

I Michigan är det förbjudet för en gift kvinna att klippa håret utan sin makes tillåtelse. Det är också förbjudet att svära inför kvinnor och barn. I Detroit, Michigan, är det förbjudet för en gift man att på en söndag skälla på sin fru.

I Minnesota är det förbjudet att vistas i närheten av någon byggnad utan giltigt skäl. Det är också förbjudet att sova naken. I St Cloud, Minnesota, är det förbjudet att äta hamburgare på en söndag.

Om du som förälder har två oäkta barn i Mississippi, måste du fängslas i minst en månad. Det är också förbjudet att lära ut ‘polygami’. Vidare riskerar du tio års fängelse och 10 000 dollar i böter om du och din partner frivilligt utför ‘onaturligt samlag’ (till exempel oralsex eller analsex). I Tylertown, Mississippi, är det förbjudet att raka sig mitt på Main Street.

I Missouri är oralsex förbjudet. Å andra sidan är det tillåtet att bryta mot hastighetsgränser. I Kansas City, Missouri, är det förbjudet för barn att köpa knallpulverpistoler (de får dock köpa hagelgevär).

I Montana är det förbjudet att medföra ett får i sin bil, såvida man inte också medför ett ‘förkläde’ (någon annan person). Det är också förbjudet för varje man och kvinna att ha sex i någon annan ställning än missionärsställningen. I Billings, Montana, är det förbjudet för envar att föda upp råttor som husdjur.

I Nebraska får en mamma inte permantenta sin dotters hår utan at först ha erhållit delstatens tillstånd. Valfiske är förbjudet. I Lehigh, Nebraska, är det förbjudet att sälja hålen i flottyrmunkar.

I Nevada är det förbjudet att rida kamel på motorvägar, men lagligt att hänga någon som skjutit din hund på din egen tomt. I Elko, Nevada, är det förbjudet att vistas på en gata såvida du inte bär mask.

I New Hampshire är det förbjudet att gå på toaletten en söndag och, under själva toalettbestyret, titta uppåt. I Claremont, New Hampshire, är det förbjudet att bland annat ha picknick på en kyrkogård.

I New Jersey är det förbjudet att sälja handklovar till minderåriga. Du får inte heller bära skottsäker väst om du mördar någon. Det är förbjudet att göra sura miner åt polisen och det är också förbjudet att sörpla sin soppa. I Bernards Township, New Jersey, är sura miner förbjudna eftersom staden är ’staden utan sura miner’.

I New Mexico är det förbjudet för idioter att rösta. I Carrizozo, New Mexico, är det förbjudet för en kvinna att vistas orakad offentligt.

I New York är det dödsstraff på att hoppa från en byggnad. Tofflor får inte bäras efter klockan tio på kvällen. I Carmel, New York, får en man inte vistas utomhus om han bär en jacka och byxor som inte matchar varandra.

I North Carolina är det förbjudet at använda elefanter för att plöja bomullsfält. Vidare är det förbjudet att idka sex i någon annan ställning än missionärsställningen, samt att persiennerna eller gardinerna måste vara fördragna. Det är förbjudet att ha sex på kyrkogårdar. Oralsex anses strida mot naturen. Organisationer får inte ha möten om deltagaran bär någon sorts förklädnad, till exempel vita huvor. I Barber, North Carolina, är slagsmål mellan katter och hundar förbjudna.

I North Dakota är det förbjudet att sälja öl och salta kringlor tillsammans. Å andra sidan är det tillåtet att skjuta en ridande indian, under förutsättning att du befinner dig i en täckt vagn. I Fargo, North Dakota, riskerar du fängelse om du bär hatt medan du dansar.

I Ohio är det förbjudet att låta en fisk bli full. Å andra sidan får ingen bli aresterad på en söndag eller på USA:s nationaldag, den fjärde juli. I Canton, Ohio, måste du meddela myndigheterna inom en timme om du tappat bort din tama tiger.

I Oklahoma är valfångst förbjudet. Den som gripits för att ha besökt en prostituerad måste finna sig i att visas upp i TV. Det är förbjudet att ha servetter i baksätet på din bil. I Ada, Oklahoma, riskerar du fängelse om du bär New York Jets-kläder.

I Oregon måste disk lufttorka. Det är dock förbjudet att bada om man inte bär lämplig klädsel. I Hood River, Oregon, är det förbjudet att jonglera utan tillstånd.

I Pennsylvania är det förbjudet att sjunga i badkaret. Vidare måste du, som motorist, stanna varje kilometer, avfyra ett nödbloss, vänta tio minuter och sen fortsätta. Orsaken - så du inte kör över någons boskap. I Allentownm Pennsylvania, är det förbjudet för män at bli upphetsade offentligt.

I Rhode Island är det förbjudet att bita av någon annans ben. Knallpulverpistoler är också förbjudna. I Providence, Rhode Island, är det förbjudet att sälja tandkräm och tandborste till samma kund på en söndag.

I South Carolina är det förbjudet att arbeta på en söndag. Å andra sidan får du sälja glödlampor på en söndag. Tillstånd krävs för att avfyra en missil. Och det är fullt lagligt att misshandla din fru utanför domstolen på en söndag. Att av misstag döda någon annan vid ditt eget självmord är belagt med dödsstraff. I Charleston, South Carolina, får brandkåren spränga sitt hus.

I South Dakota är det tillåtet att skjuta indianer, om där befinner sig fler än fem indianer på din tomt. Dock är det förbjudet att lägga sig ned för att sova i en ostfabrik. I Spearfish, South Dakota, anses en grupp om tre eller fler indianer ett hot och det är tillåtet att skjuta dem.

I Tennessee är oralsex förbjudet. Blandäktenskap mellan vita och ickevita är förbjudet. Det är också förbjudet att medföra skunkar till delstaten. I Dyersburg, Tennessee, är det förbjudet för en kvinna att bjuda en man på date.

I Texas är det förbjudet att sälja sitt ena öga. Delstaten försöker också kontrollera vädret. Det är förbjudet att inneha fler än sex dildos och det är också förbjudet attt mjölka någon annans ko. Homosexualitet är förbjudet (det räknas dock som en förseelse). I Dallas, Texas, är det förbjudet att inneha verklighetstrogna dildos.

I Utah är det förbjudet att inte dricka mjölk. Vidare är det också förbjudet att avfyra någon form av kärnvapen. Och det är förbjudet att orsaka någon form av katastrof. I Logan, Utah, är det förbjudet för kvinnor att svära.

I Vermont måste en gift kvinna be om sin makes skriftliga tillstånd för att få använda löständer. Det är också förbjudet att förneka Guds existens. En gång i tiden var det förbjudet att koppla en giraff vid en telefonstolpe. I Barre, Vermont, måste samtliga invånare bada på lördagskvällen.

I Virgina är det förbjudet att ha sex med lyset tänt och i någon annan ställning än missionärsställningen. Oralsex och analsex är förbjudet. Ogifta är förbjudna att ha sex. Det är olagligt att kittla kvinnor. Innan du kör om någon bil måste du tuta. I Norfolk, Virginia, riskerar en man sextio dagars fängelse för att ha klappat en kvinna i stjärten (å andra sidan får inte kvinnor vistas offentligt efter solnedgång såvida de inte bär korsett och ledsagas av ett ‘förkläde’).

I Washington är det förbjudet att använda röntgen vid utprovande av skor. Godisklubbor är förbjudna. Det är förbjudet att köpa någon sorts kött på en söndag. I Seattle, Washington, är det förjudet att bära ett dolt vapen som är längre än 1,8 meter.

I West Virgina är är det förbjudet att slumra på ett tåg. Å andra sidan är det tillåtet för en man att ha tidelag, under förutsättning att djuret ifråga inte väger mer än 18 kg. Överkörda djur är tillåtet att äta, men det är förbjudet att vissla under vatten. I Huntington, West Virgina, är det tillåtet att misshandla sin fru så länge det sker offentligt framför domstolsbyggnaden.

I Wisconsin är det förbjudet att kyssas på ett tåg, klippa en kvinnas hår och delstatens definition av våldtäkt var en gång i tiden en man som medvetet hade sex med en annan kvinna än sin fru. I Brookfield, Wisconsin, är tatueringar förbjudna såvida de inte tjänar ett medicinskt ändamål.

I Wyoming är det förbjudet att fiska med hjälp av handeldvapen. Vidare får du inte fotografera kaniner mellan januari och april utan tillstånd. Det är också förbjudet att bära hatt vid teatern eller andra tillställningar där hatten kan skymma sikten för andra. I Cheyenne, Wyoming, är det förbjudet att spotta på skoltrappan.

(Källa: www.dumblaws.com)

8 Januari 2009  | Länk | Livet | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mytis                                              Skaffa en gratis hemsida