Våga leva ett unikt liv!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Tina
Söderberg Gustafsson

35 år och kvinna
Åstorp,
Skåne län
dagens visdom
Ödet ger oss våra släktingar men våra vänner väljer vi själva.
kalendern
klockan
antal besökare

senaste blogginlägget
Kärleken besegrar

Nu är kommer jag tillbaka till mitt blogg som hade legat i snart 2 år och nu är det dags att blogga igen på grund av stor efterfrågan om HUR jag blev bisexuell, hur vi blev 3 och hur funkar förhållanden.. Så därför kommer  jag att berätta här inne iställlet för skriva till folket som skickar postmeddelande, sms eller facebok inlägg :)

Jag var helt hetero, som e tillsammans med  min man Lars som har en låångt förhållande i 11 år och gifta i 5 år.

 Jag kände till några vänner som har annan läggning som bisexuell & gay , det hade jag absolut ingen emot det. Hursomhelst, sommaren den 27 juli -13 skulle en killkompis komma över o hälsar på samt hans tjejkompis Jennifer som jag aldrig har träffat tidigare. Vi hade fest den kvällen och lärde känna Jennifer ovanligt fort och kände på mej att jag har känt henne tidigare, hon påpekade mej att hon e bisexuell och om jag hade nåt emot läggningen, nejdå de e lugnt och känner några som har samma läggning som hon.  Vi började umgås mer o mer, ett par dagar hade gått, då började mina tankar gå runt i mej och magen började småpirra, jag förstog inte riktig vad det var med mej.. en kväll bestämde jag mej för prova kyssa henne, Lars hade ingen emot det eftersom hon var en tjej. Efter den kyssen sa det bara pangbom, jag började flina, ville gärna vara nära henne men vågade inte.. Nästa dag skulle hon och killkompisen åka hemåt, jag kände smådeppad o fundersam, visste inte hur jag skulle berätta för Lars hur jag kände för Jennifer, jag var samtidigt rädd att han skulle lämna mej om jag hade fått känslor för henne. Hur ska jag förklara? tänkte jag. När de stack med bussen tittade Lars mot mej, jag trädde fram med kraft och berättade som det var, att jag tror att jag fick känslor för en tjej för allrast första gången. Han tittade bara mot mej och sa att det var lugnt!? .. Jag blev paff och sa va? Är det helt ok att jag fick känslor för henne, men hur ska det gå till om han inte gå med på det?.. Han och hon har pratat me varandra ett par dagar också utan att jag visste om det och han också fick känslorna för henne! Jag visste inte hur jag skulle reagera, skulle jag börja gråta eller skratta? .. Vi pratade igenom om hur våra förhållande skulle fungera, bestämde vi oss för Jennifer komma hem till oss nästa gång och prata igenom om det. Vi 3 gjorde tillsammans mycket som badat, grillat, gick på stan, gick på krogen osv.. Det kändes att vi 3 hade NÅT gemensamt o kunna komma överens om saker vad vi kan göra och kändes helt naturligt te.x när vi gick på stan höll vi hand i hand o gullade, lars gav henne en puss och jag kände ingen avundsjuka. Då förstog jag att vi 3 har nåt tillsammans, kärleken växte varjedag som går.. Den 2 augusti frågade jag henne om hon kunde tänka sej att bli min flickvän :) Minns hur det pirrade hela magen som fjärilar flyger runt.. Hon log med hennes vackra leende och sa JA! :) Lars sade inget emot det. Efter ett par dagar blev dom tsm och jag hade ingen emot det. Det kändes för bra..  Även om jag e gift med Lars och kärleken för båda två är oemotståndligt stort att jag inte kan beskriva hur härligt det e! :)  Jag är lycklig och kan inte tänka mej bättre liv än så här.

 

Det har gått 5 månader och det har funkat otroligt bra, jag är stolt över mej själv som har vilja berätta detta för er som har frågat hur egentligen det funkar när man e 3. Kan bara säga er, inget är omöjligt! :)

Vill ni ställa några frågor omkring hur det e att vara 3 så skriv gärna i postmeddelande i min facebook så kanske jag kan svara på det, angående sexlivet undanbetes ;) 

Ha det gott folket! <3

8 Januari 2014  | Länk | Januari - 2014 | 0 kommentar
nya foton
nyheter

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Tina Söderberg Gustafsson                                             Skaffa en gratis hemsida