Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Helena
Daniels

34 år och kvinna
Rättvik,
Dalarnas län
dagens visdom
Det finns inte vi och de - det finns bara vi
klockan
dagens onödiga vetande
Så sent som 1820 menade man att universum var 6000 år gammalt. I dag beräknas åldern vara mellan 15 och 20 miljarder år.
antal besökare

senaste blogginlägget
Påt...igen..

Som alltid, saknar att blogga.. börjar blogga, slutar blogga.. jag gör ännu ett nytt försök. Fast ingen som lär läsa något i för sig eftersom nog alla tror jag har slutat för länge sedan..=P

Pissnatt har det varit.. sovit för lite. Somnade till men sen klarvaken o så förbannat äckligt kvavt i rummet, så vid tre satt jag ute på ballen o rökte. La mig sedan på soffan, så mkt svalare men somna? Nää.. Vaknade först vid 10, på ett sjuhelvetes humör. Denna dagen känns bara som en evig, lång väntan på att få gå o sova igen. Albin är med en grannkompis o hans familj o badar, jag o Alicia ska väl snart gå ut, är tanken. Få se om Annso o hennes barn kommer förbi. Johan är i garaget o fixar med bilhelvetet.. o där kan han hålla sig tycker jag, så otroligt irriterad.. inte för att han fixar m bilen så klart men jag förstår mig verkligen inte på honom ibland.. jag bara gör inte det. Känns som att man inte vet alls vad man ska prata om, för allt man säger, frågar osv tolkas ju åt helsike fel.. Hemma är allt bara pust o stånk o stön, jag är såååå förkyld, stackars lilla mig. Frågade för några dagar sedan om vi i helgen, söndag kan fixa med lite hyllor osv..åååå, jag vet iiinte, jag är fortfarande inte såååå pigg...stackars stackars mig.. Sen.. Backen ringde o frågade om hjälp m att röja ur sin pappas garage på söndag .. ja men se, det går så bra så. Åt helvete!

Jag trivs inte med denna lägenheten för fem öre.. den är trång, mörk, dyster, trist, hemsk, trång, äcklig.. nämnde jag trång? Hade jag kunnat skulle jag vrida tillbaka tiden så vi fortfarande bodde kvar på norslund.. det e tametusan den lägenheten jag trivts bäst med ever.. faktiskt. Så lätt vara efterklok. Om man ngn gång fick ngn hjälp här hemma med att faktiskt få till ngn ordning men nej nej, det är ju så jobbigt. Lust att sälja iväg hyllor mm mm så blir det i alla fall bortplockat o ger mer utrymme. Inte ens den förbannade hatthyllan kan han hjälpa mig att få upp.

O nervös också för skolan t hösten.. eller nu väntar jag på att mina betyg ska komma men sån oro att de missat min beställning.. ska vara inne senast den 20e, dagarna går så fort. Åh vad jag hoppas att det ordnar sig till hösten. Att jag kommer in, att jag vet vad jag ska göra o att jag vet att jag får pengar, en inkomst. Denna eviga väntan. Låt dagarna gå FORT fram t 12e juli. Snälla!

Igår var i alla fall en trevlig dag, mitt i "skiten".. Otippat besök av syrran o barnen, fick snusa bebis, jäkla charmtroll hon är, Agnes =) Var o åt på Koppis, sen var vi ute på lekplatsen. Senare kom Annso och barnen, jag och Albin följde med henne hem sen, var ute på lekplatsen där, innan det var dags o handla på Willys. Därefter hem, äta och sedan promenix med Kristine. Tog Källviken och sedan upp mot Galgberget. Inte den roligaste vägen men den är bra, bra runda =) Mindre kul att jag lämnat nycklar och tele hemma, Johan skulle hålla utkik från tio i nio cirka då porten låses men blev lite bortglömd, stod där som ett fån, kastade smågrus på rutan men nej nej. Till slut hade jag turen att se ena granntjejen vid lekplatsen o hon var snäll o låste upp. Sedan lite sök o finn- spel med Albin, avbrott för att efter mkt o men ta bort en sticka han fått i handen., i säng med honom och sedan satt jag vid datorn o Johan i soffan med mobilen. Sa något men fick bara nåt grinigt svar. så höll käften resten av kvällen. Vi har så trevlig här hemma.. håhå jaja.. Ser SÅ fram emot när han har sina 4 veckors semester, håhå jaja.

Ska väl klä på Alicia, ta oss ut o gunga. Där vi ska tillbringa cirka 3 månader framöver nu, så lika bra vänja sig.

Kram på er!
8 Juni 2013  | Länk | Ditten och datten | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helena Daniels                                             Skaffa en gratis hemsida