Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Susan
.

43 år och kvinna
Helsingborg,
Skåne län
dagens visdom
Den som njuter alltid njuter aldrig.
klockan
dagens roliga historia
- Är du på benen igen? Jag hörde att du har varit sjuk. - Sjuk är inte det rätta ordet. Jag var så dj..la dålig att det var bara önskan att få dö som höll mig vid liv.
dagens webbspel
antal besökare

Välkommen till min och Eliotts lilla sida. Kommer till att skriva om dagens händelser och Eliotts framsteg bla. Kikar ni in så skriv gärna en trudelutt i gästdagboken:)

Vi finns även på http://susan76.bilddagboken.se
senaste blogginlägget
Saknar

Eliott har sovit hos min arbetskamrat Lisa inatt och nu sitter vi här och väntar på att klockan ska bli 16 för då kommer han hem. Saknar honom sååå mycket. Ska gosa himla mycket med honom *ler*. Haha...som vi alltid gör då=) Det har hänt mycket med honom. Han sitter perfekt, kryper inte riktigt men tar sig fort dit han vill genom att dra sig framåt. Han har fått 5 tänder varav 4 där nere och en där uppe.Gulligt eller vad? Han står med stöd och sätter sig rakt upp i sängen. Pratar en himla massa och pruttar med munnen för fullt. Pappa håller han på att säga och vilken dag som helst så kommer det ordentligt=)Han är så duktig med allt och han är alltid glad våran lille påg...nåja, han är 7 månader så så liten är han inte;) Älskar Eliott mest i världen.
10 Februari 2007  | Länk | Blandat | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Susan .                                             Skaffa en gratis hemsida