Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
fam
Josefsson

36 år och kvinna
Mariestad,
Västra Götalands län
klockan
dagens roliga historia
- Har du talat med elektrikern den senaste tiden? - Nä, vi tappade kontakten för ett år sedan!
nya foton

Kolla in luckan i målvaktens högra!
antal besökare


Hej och välkomna till familjen Josefsson!senaste blogginlägget
Livet leker!!!

Ja, det gör det verkligen. Jag njuter till fulllo av att bara vara. Njuter av våren, njuter av att fotbollssäsongen är igång. Jag njuter av att känna det lilla livet i min mage.... Längtar!!!! Är si så där 10 veckor kvar tills dagen D. Ja, Emil ska blir storebror och som han längtar. Den 5/7 är det tänkt, eller om jag får bestämma, till midsommar. Så underbart.... Magen växer som den ska och jag mår nog ganska så bra när jag tänker efter. (peppar, peppar) Illamåendet besöker mig rätt vad det är... men är inte i närheten av hur mina 3-4 första månader av graviditeten var. Är allt klart då? Nja, vi har köpt en ny vagn som bara står och väntar, en crescent, ska bli skoj att ut och köra sen. För övrigt så är det väl snart dags att ta tag i vad spjälsäng, skötbord mm. Blir nog en tur till IKEA på långfredagen. Det mesta finns ju kvar efter Emil, men ett skötbord behöver vi. Sen var det namn...... ja det finns ju lite olika alternativ, men det är svårt. Det är inget direkt som klickar så där som Emil gjorde, men återkommer med våra förslag senare.

Huset då? Jo vi stortrivs fortfarande. Blir lite anläggning av trädgård och lite husmålning under våren. Höstprojektet blir en ny altan.

Vad semestern har att erbjuda förstår ni säkert. Inget inplanerat!!! Själv så går jag på semester den 17/6, samma dag som Emil slutar på förskolan Regattan, där han har gått i 4 1/2 år. Det har blivit dags för lilla älsklingen att börja skolan.... Ja, det är inte klokt!!!

Nu blir det till att ta tag i dagen som bjuder på lite trädgårdsarbete och fotboll!!!

Have a nice day!

17 April 2011  | Länk | vår vardag | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & fam Josefsson                                             Skaffa en gratis hemsida