Startsidan Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Stall
Björkhult

33 år och kvinna
Västervik,
Kalmar län
nya foton


antal besökare

senaste blogginlägget
Kort uppdatering och uppehåll!

Som ni säkert noterat har det inte blivit något bloggande på sista tiden, vilket har en ganska sund förklaring. Jag har helt enkelt prioriterat djuren och tillbringar hellre tiden tillsammans med dem, än att skriva om dem. Sedan tycker jag givetvis att det är jättekul med alla läsare här! :) Framöver kommer jag fortsätta ligga lite lågt med bloggen. Ni som är nyfikna på vad som händer får istället slå en pling eller boka in ett besök. Som vanligt snurrar det på och här kommer en snabb uppdatering:

Alla föl är ute och allt har gått bra! Är jättenöjd med dem och totalt förälskad som vanligt ;) Börjar så smått känna mig som människa efter ett par månaders fölvak... :)

Unghästarna går på bete och har det bra. Alla 2,5-åringar insuttna, vilket gick bra trots envisa flygfän!

Några av hästarna har tävlat, och det har faktiskt gått riktigt bra trots oväntat trassel och dåliga förutsättningar.

Något som gör mig så in i bomben glad är Nikkis framsteg. Är så fruktansvärt glad att det överhuvud taget går att rida på henne med tanke på vad hon råkat ut för. Dock känns det lite kämpigt vissa dagar när hon är spänd och problemen gör sig påminda. Att vi ens tog oss till kvalitén förra året känns fortfarande stort. Men ibland blir jag lite ledsen och undrar hur långt hon inte kunde kommit om det tråkiga aldrig hänt... Men samtidigt känns just hennes framsteg extra stora och hennes rosetter extra värdefulla. Jag hade ett underbart tillfälle med henne barbacka för några veckor sedan. För första gången fick vi till en RIKTIG ökning i traven på diagonalen och hon schvungade helt otroligt genom hela kroppen. Himla synd att man inte får tävla dressyr barbacka... ;)

Ännu en underbar sak som jag knappt vågar skriva, är att Dixie är bättre. Efter flera månader i sjukhage med promenadförbud blev hon äntligen bättre. Jag släppte försiktigt ut henne i mindre hage med bete kortare stunder för att sedan låta henne gå kvar. Till slut var hon så pass bra att jag faktiskt släppte ut henne på bete tillsammans ett gäng hon gått med tidigare. Tyvärr blev det inte långvarigt då hon lyckades skrapa upp ett sår på andra frambenet, men jag tycker inte det ser så farligt ut. Hon har tagit sjukhagen otroligt bra och jag vill påstå att hon har mycket bra temperament. Inte har hon blivit dum att hantera och inte har hon tuggat på en enda stolpe eller lagt sig till med nån ovana. Jag har försökt pyssla mycket med henne och i princip gett henne fri tillgång till grovfoder för att hon ska må bra. Med tanke på att hon stått stilla så länge tycker jag inte alls hon är ful i kroppen. Håller tummarna för att hon blir återställd!

Nu blev det såklart fler rader än planerat, jag som skulle hålla mig kortfattad...

Hoppas ni har en skön sommar kära läsare!
31 Juli 2013  | Länk | Aktuellt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Stall Björkhult                                             Skaffa en gratis hemsida