<3 Mitt Hjärtas röst <3
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Emma
Johansson

36 år och kvinna
Linköping,
Östergötlands län
dagens visdom
Sträva inte efter att förändra världen, utan välj att förändra dina tankar om världen.
kalendern
klockan
dagens roliga historia
Kan du telegrafi? -Ja det lärde jag mig i morse.
dagens onödiga vetande
Världens första vildavästern-show sattes upp av Buffalo Bill.
nya foton

syrrans hund Origo..
antal besökare

Mina tankar & funderingar om livet.

senaste blogginlägget
Hittat hit igen då...

Ja, nu har jag hittat hit igen. Helt glömt bort denna sida:(

Har nog hänt en del i mitt liv sen senast. Kan väl börja med att berätta att jag träffat kärleken i mitt liv, Niklas Sjörud. Älskar honom något så enormt mycket. Tyvärr så bor han för tillfället i Kramfors, ca 70 mil bort från mig, då han pluggar till brandman. Men han har bara en termin kvar och kommer komma hem igen i mitten av Januari, läääääängtar. Sen får man ju se vart man hamnar sen, vart han får jobb osv.

Min häst, Amiga har jag betäckt, så hon ska föla nästa år i början av Juni :) Har även blivit skötare/beridare till en 5-årig connemara ponny, Marwin. Ska rida till honom, då det är meningen att han ska bli en barnponny sen, får se hur det blir med den saken då han är väldigt skuttig och busig. Men passar perfekt i tiden just nu eftersom Amiga kommer gå att rida mindre o mindre på nu. Dels för att hon nu är pensionär (hela 18 år) och dels för att hon dräktig och snart kommer bli vääääldigt tjock :) Men ska ändå ha henne som skogsmulle och hålla igång henne så länge som hon tycker det är roligt, och det är nog ett par år till som det ser ut nu. Men börja med att rida henne typ fram till mars kanske, sen är hon nog för tjock för att ens få runt sadeln runt magen.. hihi..

Med jobb så är jag fortfarande kvar på café Gyllen men jobbar numera i kallskänken, är ju mycket roligare faktiskt. Men det är ju inget ställe jag kommer stanna på tills jag blir gammal o gaggig. Så nu har jag bestämt mig för att söka till skolan igen. Blir nog barn & fritid, en 1½-årig utbildning. Är även kvar på sjukhuset som djurvårdare, hade ju hoppats på en tjänst där, men verkar liksom inte komma nåt :( Så nåt annat måste jag göra innan jag får krupp. Måste faan komma nånstans nu...!

Nu har jag mitt största problem att hitta mina betyg från gymnasiet.. :/ letat överallt där jag kan tänkas lagt dem, men icke. Dock hitta jag mina betyg från 2000. Men är ju ett år för tidigt.. jaja.. blir nog bra, tror mamma kan ha dom hemma hos sig. Tror det var där jag hade dem sist.

Nej detta får nog bli allt för denna gång.

 

5 November 2009  | Länk | Vardagstrams | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida