Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Marie
Pettersson

37 år och kvinna
Falun,
Dalarnas län
dagens visdom
Livet är endast ett leende på dödens läppar
klockan
dagens roliga historia
- Jo, Chefen, jag är rädd att jag kommer att ersättas av en dator. - Snälla Harald, för att ersätta Dig räcker det med en miniräknare.
dagens onödiga vetande
Fördelningen mellan blodgrupperna varierar från folkslag till folkslag. De amerikanska indianerna är de enda som bara har en blodgrupp - 0.
antal besökare

senaste blogginlägget
Suck!!

Blir så matt ibland. Här går man och väntar och hoppas på att Johan ska höra av sig men så hör g av sig istället. Önskar att Johan hade hört av sig ist. G var hemma i helgen och har nu börjat skolan igen. Om han nu så gärna ville träffas så kunde han väl ha hört av sig typ på långfredagen eller iaf tidigare än lördagkväll halv elva. Suck!!Lust att ge honom en rak höger, eller vänta båda för tillfället! haha! Jag försöker verkligen komma över g, men den idioten gör det inte lätt för mig!! Hur svårt kan det vara att sluta höra av sig? Jag har inte gjort det så han behöver inte. Tror han på allvar jag ska vänta på hans sms som kommer var tredje månad och vänta på honom? Att ingen annan kille kan vara intresserad av mig?? Att jag nöjer mig med hans sms nån gång som är korta och strama och se honom nån enstaka gång på fester när han e hemma? Tydligen!

Visst kan jag förstå han har mkt i skolan och hinner bara ses när han väl e hemma vilket tydligen inte e ofta. Men att skicka iväg ett sms lite oftare och fråga hur det e tar inte lång tid och nog för han e snål men såå mkt kostar det inte haha! Johan hör ju av sig varje vecka och frågar allt mjligt. Men nuvet jag inte varför han slutat men kanske kommer. Är bara så less på det här.

Skriver g så kan jag inte bara strunta i att svara heller. Jag önskar bara att han kunde hålla sig till fjortisarna på han och hans kompisar fester ist. Finns ju många sånda där kan tänkas som är intresserade av honom. Varför inte satsa på ha kul med dom ist för att höra av sig til mig? Och låta mig gå vidare en gång för alla. E nästan så man tänker att han tänker oj nu håller marie på att glömma mig, det får hon inte mohahah!Nej då men lite less på hela grejen just nu. När jag äntligen tror att Johan e en bra kille så slutar han höra av sig och puckot brjar höra av sig så man börjar tänka på honom igen.gah!!Nu fick jag skriva av mig iaf!!

Lite desperate housewives kanske lugnar nerverna lite :P
11 April 2012  | Länk | känslor | 5 kommentarer

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Marie Pettersson                                             Skaffa en gratis hemsida