Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Måsen
Åberg

71 år och man
Hudiksvall,
Gävleborgs län
dagens visdom
Antingen så finner vi en väg eller så gör vi en
kalendern
klockan
dagens roliga historia
- En Norrman gick in på en frisersalong och frågade frisören. - Klipper ni hår här? - Nej vi klipper inte, vi viker det fram och tillbaks tills det går av!
dagens onödiga vetande
En enda tråd i en spindels nät är lika stark som en stålvajer med samma tjocklek.
nya foton


Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Hej och välkomna till Måsfoto! Här kan alla fågel-intresserade kolla på mina fågelbilder, och eventuellt läsa i min blogg. Ha det så kul! Och ´kwitter nalta´i gästboken om du har lust och vill!
senaste blogginlägget
Flyttningen till vinterkvarteren i full gång

Redan den 23 augusti såg jag en stor flock på minst 150 exemplar med ljungpipare på slätterna vid Hög kyrka och nu 12-13 september sågs en ganska stor flock bergfinkar i Finflo rasta i ett bestånd av tistlar. Fjällgässen har lämnat Lillfjärden och de flesta som varit här befinner sig nu i Hjälstaviken(12 st. i Fagervik, Timrå). Grågässen och de allt talrikare vitkindade gässen flyger runt i Hudiksvallstrakten och letar mat oftast på de nyskördade sädesfälten. Igår såg jag en blå kärrhök flyga lågt över bäcken i Nylandet på jakt efter något att äta, en sork eller råtta kanske, på sin färd söderut. När bofinkarna och svalorna snart flyttar blir det trist och tomt för oss fågelskådare Hälsningar M.Åberg
14 September 2019  | Länk | Höststräcket | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Måsen Åberg                                             Skaffa en gratis hemsida