Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Måsen
Åberg

70 år och man
Hudiksvall,
Gävleborgs län
dagens visdom
Tala väl är gott, men göra väl är bättre
kalendern
klockan
dagens roliga historia
Mannen gick in i en fågelbutik och frågade efter fågelfrö. - Men du har ju ingen fågel, Jönsson! - Nej, men jag tänkte så en!
dagens onödiga vetande
vårt solsystem är 4,5 miljarder år gammalt.
nya foton


Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Hej och välkomna till Måsfoto! Här kan alla fågel-intresserade kolla på mina fågelbilder, och eventuellt läsa i min blogg. Ha det så kul! Och ´kwitter nalta´i gästboken om du har lust och vill!
senaste blogginlägget
Större turturduva i Sveg idag onsdag

I ungefär en veckas tid har det rapporterats en större turturduva från centrala Sveg, så idag medan högtrycket hänger i tog jag chansen att åka till Sveg och Härjedalen för att få se och fotografera den rara fågeln. Det är det 26:e fyndet av st. turturduva i Sverige. Flestmed 5 fynd i Norrbotten, följt av 4 fynd i Västerbotten. Inget fynd är gjort i Skåne och bara ett fynd på Öland. Denna fågel häckar alltså långt bort i Sibiriens skogsstäpp och är således en sällsynt gäst i n. och v. Europa. Den större turturduvan är betydligt och märkbart större än turturduva, ungefär lika stor som ringduvan, som vi är mer bekant med. Det var kul att få ett nytt livskryss så här mitt i mörka november och "knäppkryss" dessutom. Hälsningar M. Åberg
28 November 2018  | Länk | Fåglar | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Måsen Åberg                                             Skaffa en gratis hemsida