Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Måsen
Åberg

70 år och man
Hudiksvall,
Gävleborgs län
dagens visdom
Att vara älskad är att leva i bojor.
kalendern
klockan
dagens roliga historia
På zoo: - Titta mamma, den där apan ser ut som faster rut. - Fy, så säger man inte. - Men apan förstår väl inte vad jag säger?
dagens onödiga vetande
Danmark har en gång förlorat en ishockeymatch mot Kanada med 47-0.
nya foton


Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Hej och välkomna till Måsfoto! Här kan alla fågel-intresserade kolla på mina fågelbilder, och eventuellt läsa i min blogg. Ha det så kul! Och ´kwitter nalta´i gästboken om du har lust och vill!
senaste blogginlägget
Större turturduva i Sveg idag onsdag

I ungefär en veckas tid har det rapporterats en större turturduva från centrala Sveg, så idag medan högtrycket hänger i tog jag chansen att åka till Sveg och Härjedalen för att få se och fotografera den rara fågeln. Det är det 26:e fyndet av st. turturduva i Sverige. Flestmed 5 fynd i Norrbotten, följt av 4 fynd i Västerbotten. Inget fynd är gjort i Skåne och bara ett fynd på Öland. Denna fågel häckar alltså långt bort i Sibiriens skogsstäpp och är således en sällsynt gäst i n. och v. Europa. Den större turturduvan är betydligt och märkbart större än turturduva, ungefär lika stor som ringduvan, som vi är mer bekant med. Det var kul att få ett nytt livskryss så här mitt i mörka november och "knäppkryss" dessutom. Hälsningar M. Åberg
28 November 2018  | Länk | Fåglar | 3 kommentarer

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Måsen Åberg                                             Skaffa en gratis hemsida