Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Leila
B

59 år och kvinna
Sundbyberg,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
Rökning: en av de vanligaste orsakerna till statistik.
kalendern
dagens onödiga vetande
flyger man inrikesflyg i usa måste man statistiskt sett flyga varje dag 119 000 år innan man råkar ut för en olycka.
nya foton

Den förlorade sonen, Leonard Baskin
antal besökareHär kan du läsa både veckans och månadens horoskop.
Ibland hittar du även annat smått och gott som rör
astrologi och stjärntecknen.

Kika gärna in på mina andra sidor också - Kaylas tarot
och Vildhäxan i Sumpan. Du hittar länkarna dit genom att
klicka på bannern (till höger här på sidan.)

Vill du ha ett personligt horoskop? Allmänt, kärlek, ekonomi,
jobb, årshoroskop, månad för månad + ditt teckens speciella
särdrag. Hör då av dig till mig genom att skriva ditt namn
och mejladress i kommentarer, eller maila mig på:
kayla_sthlm@hotmail.com

senaste blogginlägget
Veckans horoskop V.30 22-28/7

Stockholm i mitt Söder, Kvastmakartrappan


Det ser ut som om du kommer att ha minst en dröm som handlar om rikedom den här veckan. Kanske är det en lotterivinst som du fantiserar om. Tyvärr vaknar du upp till en tristare verklighet, turen är inte alls på din sida. Däremot verkar det som om din hälsa är god den här tiden och din energi kan du inte alls klaga på.

Den här veckan är det lämpligt att sakta ner för att låta intryck och upplevelser sjunka in. Det verkar finnas utsikter för en mer betrodd position i ditt nuvarande arbete, vilket mer eller mindre betyder en form av uppgradering, och det har du längtat länge efter. Du har förresten mycket kreativitet i dig och den vill du ta fram och använda. Veckan slutar med några trevliga sammankomster som du verkligen kan se fram emot.

Anledningen till att du borde vidta förebyggande åtgärder är inte för att du tror att något hemskt ska hända. Det är för att om något skulle gå galet, kan du säga att du gjorde allt du kunde. Gör det redan den här veckan, för då kan du sluta oroa dig och börja njuta av att livet för tillfället faktiskt är toppen.

 • Arbete - Din nyfunna energi gör det lätt för dig att ta itu med även de mest krävande uppgifterna. Passa på att använda dig av den extra ork du har för att få ett försprång.
 • Ekonomi - Nu strävar du efter bekvämlighet och statusprylar. Låt det inte stiga dig åt huvudet. Även om du har pengar så är annat viktigare.
 • Hälsa - Det är dags att fräscha upp ditt yttre. Att pyssla om dig själv lite, till exempel genom att gå och klippa dig, ger ett välbefinnande. Tänk att något så litet kan göra så mycket för ditt välmående!
 • Relationer - Tankar på ett tidigare förhållande dyker upp i ditt huvud och du får svårt att stöta bort dem. Tillåt dig själv att reflektera på det som varit för att sedan kunna gå vidare igen.
 • Lycka - Att slita hårt för dina mål ger dig stor tillfredsställelse nu och det är något du bör prioritera.
 • Dina turnummer: 13, 23, 29 och 32


Du känner dig harmonisk den här veckan och de små problem som dyker upp klarar du lätt av och det får dig att känna dig ännu mer nöjd och lugn. Detta beror antagligen på att du har betat av en del saker som har hängt över dig och att du därför har frigjort resurser. Ditt välmående kan mycket väl smitta av sig på andra i din närhet som har haft det lite tungt den senaste tiden.

Du är mer reflekterande och försiktig än tidigare och kommer inte börja med något nytt förrän du har tänkt dig för noga. Du utför ett målmedvetet och seriöst arbete. I mitten av veckan får du uppmaningen att prova något nytt genom att omarbeta några av dina rutiner, men var försiktig, det är upp till dig att ta ett steg i taget.

Du är öppen och mottaglig för det mesta just nu, och möjligheterna praktiskt taget haglar ner över dig. Tidigt i veckan hittar du några riktiga pärlor. Men om du inte är expert på att trä upp sådana på band till ett vackert halsband, är det här inget för dig. Inse i stället att det är okej för dig att sikta mot redan färdiga pärlhalsband. Det förtjänar du.

 • Arbete - En händelse uppstår i mitten av veckan som får dig att fundera på om du har överskattat dina förmågor. Allt kommer dock lösa sig relativt snabbt, så i slutändan har du styrkt din tro på dig själv och vad du är kapabel att åstadkomma.
 • Ekonomi - Underskatta inte vikten av att knyta kontakter som kan hjälpa dig med dina finansiella angelägenheter. Förr eller senare kommer du behöva bolla frågor med någon annan eller få stöd på annat vis.
 • Hälsa - Det finns goda förutsättningar att förbättra din livskvalitet nu. Det här gäller både självförbättrande åtgärder och förändringar i livsmiljön.
 • Relationer - Någon i din närhet längtar efter mer uppmärksamhet från dig. Gör ditt bästa för att visa att du finns där.
 • Lycka - Det kan bli en småvinst här eller där men turen är lite ojämn och du lär inte kamma hem miljonen. Att satsa i liten skala är bäst.
 • Dina turnummer: 2, 20, 24 och 30


Den här veckan kan du blivit något osäker på den karriär du har valt och kan ifrågasätta dina tidigare val och önskningar. Kanske är det så att du har mognat lite under de senaste åren och kan se på din situation med lite visare ögon. Det tåls i alla fall att funderas på och ju tidigare du gör det desto bättre.

Med tillräckligt mod är det här en lämplig tid att genomföra planerade saker. Du måste bara arbeta målmedvetet och få ut det mesta av din nyförvärvade energi. Kärleken och romantiken kommer också fram i ljuset nu. Du vill känna dig förälskad till varje pris och nu måste din partner förnya sig, och om inte, kan du långsamt börja leta efter en annan. Men trots allt är det bättre att vårda gammal kärlek, för som det brukar heta, rostar inte den.

Du tycker verkligen om att hålla dig till det som är äkta och verkligt, men ibland kan alltför mycket verklighet blir tröttsamt. Så det är bra att du inte har något emot att skapa glittrande och rosaskimrande versioner av verkligheten. Dina berättelser, drömmar och vimsigheter är mycket underhållande för omgivningen, just när de behöver dem som mest.

 • Arbete - Det kan köra ihop sig med transport eller kommunikation just nu. I övrigt har du en bra jobbvecka där allt flyter på.
 • Ekonomi - Du spenderar friskt på det som känns viktigt för dig. Dina hobbyer får kosta lite extra nu, det är ingen skada skedd utan tvärtom en bra investering.
 • Hälsa - På fritiden ska du försöka lägga dina grubblerier åt sidan och göra något kreativt. Du behöver avkoppling för att återhämta dig.
 • Relationer - Du har kommit till insikt om att en nära relation inte fungerar till hundra procent. Eftersom du redan kommit fram till vad som är problemet så är du ett steg på vägen mot en lösning. Det är definitivt inte omöjligt att allt ordnar sig inom en snar framtid.
 • Lycka - Din intuition hjälper dig att ha tur, så lyssna till den.
 • Dina turnummer: 1, 23, 24 och 32


Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt.

En givande vecka där du kan utveckla dina känslor. Du kommer i kontakt med erfarenheter hela vägen tillbaka i barndomen. Det finns drömmar som på något sätt åter väcker dessa minnen. Plötsligt känner du att du har fått mer inblick i ditt känsloliv och dessa positiva strömmar sprider sig till dina nära och kära vilket gör att du kommer in i en rytm som för er närmare varandra där det är tryggt och gott.

Ett konventionellt sätt att se på förhållanden är att det ska vara något roligt, inte något affärsmässigt. Men du är faktiskt långt från konventionell. Och om ditt förhållande har varit affärsmässigt, är det nu på väg att förändras. Se till att ni båda får ut det ni behöver av er relation. Då kan framtiden bli rent underbar.

 • Arbete - Du tappar lätt tråden när du blir avbruten. Det finns en person som stört dig upprepade gånger och det har blivit dags att säga till.
 • Ekonomi - Nu har du spenderarbyxorna på. Det här är okej så länge du är införstådd i att det är tillfälligt och att du snart kommer behöva minska ner på utgifterna igen.
 • Hälsa - Du är extra uppmärksam på kroppens signaler just nu, inget undgår dig. Drabbas du av en åkomma så hinner den inte utvecklas till något allvarligt innan du har börjat åtgärda det.
 • Relationer - Det känns som att du slår knut på dig själv för att försöka tillfredsställa alla runtomkring dig. Glöm inte bort att ta egentid också, det behöver du.
 • Lycka - Du har ingen vidare tur när det gäller att låta slumpen styra, däremot kan du använda hjärnan och tänka till för att nå dit du vill.
 • Dina turnummer: 3, 23, 28 och 30


Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat.

Det här kommer bli en spännande och utmanande vecka. Du suger i dig så många intryck som du behöver tid att bearbeta. Din intuition kommer förmodligen att försöka berätta något och det är bäst att lyssna noggrant. Det är ingen mening att vara skeptisk till idéer som kommer från okända håll i ditt undermedvetna.

Släpp ditt hårda grepp om plånboken. Men kom ihåg att ett lyxliv inte har någon speciell prislapp. Det snurrar av nya idéer i ditt huvud. Gör en vinterträdgård, eller köp några second hand-kläder som du inte hade haft råd med när de var nya. På onsdag mår du alldeles utmärkt och visar upp din generösa natur.

 • Arbete - Det är svårt att jobba när det är rörigt på arbetsplatsen, så se till att du håller ordning så produktiviteten inte påverkas.
 • Ekonomi - Försök begränsa dig lite i helgen, då kan shoppingen lätt gå överstyr. I början av veckan har du betydligt mer kontroll.
 • Hälsa - Det finns en del att önska när det gäller din kost och träning. Samtidigt har du väldigt lätt för att göra förändringar just nu så passa på.
 • Relationer - En romantisk dröm kan gå i uppfyllelse nu. Det gäller bara att du är tillräckligt lyhörd och visar din uppskattning.
 • Lycka - Ta dig en titt på vad dina mål var för ett halvår sen och hur långt du nu kommit på väg mot dem. Finns det saker du kan förbättra i nuläget?
 • Dina turnummer: 4, 20, 25 och 29


Du får tid att ägna dig åt ett av dina favoritintressen denna vecka och är det ett område som du kan avancera inom så har du särskilt goda chanser att göra det under den här tiden. Bäst blir det om du får en vän eller släkting att få upp ögonen för ditt intresse så att ni kan ägna er åt det tillsammans. Detta verkar också stärkande för er vänskap, och det kan ni verkligen behöva, ni har ju inte kommit så bra överens på sistone.

Nu är du väl lämpad som ledare och initiativtagare, men lite blygsamhet och försiktighet kan vara klokt just nu. Du vet vad andra behöver, det är nästan som att du kan läsa andras tankar. Glöm allt du borde ha gjort och försök att umgås med dina goda vänner denna vecka. Se till att göra något avkopplande, du behöver komma ikapp nu.

Du försöker inte att återuppfinna hjulet nu – du försöker bara tjäna lite pengar till dig själv och dem du älskar. Det är dags att be om lite hjälp. För att få en bra utsikt över vägen mot större rikedom får du stå på axlarna på en jätte. Försök att hitta en mentor. Om du inte kan hitta en av kött och blod, är kanske en bok till och med bättre.

 • Arbete - Nu är rätt tillfälle att diskutera framtiden med din chef. Du vet vad du vill och kan få fram det i ord, vilket hjälper din sak.
 • Ekonomi - Det går mot bättre tider för dig och nu behöver du inte tänka riktigt lika mycket på hur mycket du spenderar när det kommer till de små utgifterna. Ska du investera i något stort gör du fortfarande klokt i att göra efterforskningar för att hitta det bästa erbjudandet.
 • Hälsa - Matsmältningssystemet får jobba lite hårdare just nu så var snäll mot magen. Det hjälper att välja mat som är naturlig och oprocessad.
 • Relationer - Dina vänner påverkar till stor del hur du väljer att agera just nu. Det viktiga är att de delar dina ideal och värderingar, annars kommer det bli en konflikt mellan ditt inre och deras önskningar.
 • Lycka - Det gäller att du inte blir påverkad av en annan persons åsikter under veckan. Valet ska vara ditt.
 • Dina turnummer: 4, 12, 29 och 33


Alla sociala aktiviteter under veckan ser att bli riktigt lyckade. Du som har en fest inplanerad till helgen kan också glädja dig åt att kärlekslivet kan få en knuff framåt då. Din energi när det gäller arbete och skola är tyvärr inte särskilt hög, synd då du känner att du skulle behöva få gjort en hel del för att kunna slappna av ordentligt.

Det här kommer att vara en intensiv vecka, vilket du mer eller mindre längtat efter. När veckan utvecklas känner du dig mer och mer säker på dina känslor. Din samvaro med din familj blir viktigare för dig och du deltar i hemmets alla göromål. Veckan är romantisk om du är villig att bjuda till lite.

Är du trevlig till och med när du inte känner för att vara trevlig? Anstränger du dig till hundra procent på arbetet även när hindren verkar oöverstigliga? Varje gång du gör den där lilla extra insatsen, övertygar du dig själv och även resten av världen att du är en riktig vinnare. Till helgen ”drabbar” dig något riktigt läckert.

 • Arbete - Det gäller att du presenterar dina idéer på rätt sätt för de du försöker övertyga. Framstår det som för svårt drar de sig gärna ur och vill inte vara en del av det.
 • Ekonomi - Det går bra med allting just nu och det kan vara läge att investera. Se till att du har samlat ihop all viktig information först bara.
 • Hälsa - Det är inte försent att vidga dina vyer genom att ta dig an en ny hobby. Det här är något som kommer pigga upp dig i en annars ganska tråkig och monoton vardag.
 • Relationer - Nu vill du att umgänget med andra ska vara lättsamt och kravlöst. Blir det för tråkiga samtalsämnen drar du dig ur med någon dålig ursäkt. Hellre det än att slösa din tid på sådant som inte ger dig något.
 • Lycka - Det fungerar faktiskt att fega just nu för det är inte med den största insatsen som du vinner.
 • Dina turnummer: 2, 22, 26 och 34


Den här veckan ser det ut som om du lyckas njuta av de enkla sakerna i livet. De aktiviteter som du tidigare bara hastat dig igenom får liksom en ny mening och du känner dig lugn och harmonisk av detta. Det är något du verkligen behöver eftersom du ser ut att gå igenom en lite turbulent tid när det gäller arbete och studier.

Det är storslagna erfarenheter i ditt kärleksliv nu och du kan alltid blåsa liv i kärlek så att passionen blossar upp på nytt. I mitten av veckan kommer arbetslivet att hamna lite mer i fokus igen. Många avdelningar bör omstruktureras, vilket du inte kan föreställa dig konsekvenserna av. Om du är villig att spela lite, kommer allt att gå bra och faktiskt till din fördel.

Du drivs för tillfället av en generositet som är något utöver det ordinära. Du känner behov av att lita på andra den här veckan, och du ger andra uppmärksamhet och lånar med förtjusning ut dina pengar. Allt går bra, även om uppmärksamheten och pengarna du får i utbyte nog kommer från en annan källa. Du ger och du får – oj, vad du får!

 • Arbete - Att studera är din grej just nu, du förstår snabbt hur allt hänger ihop och har lätt för att lära dig nya principer.
 • Ekonomi - Magkänslan säger att du bör undvika att göra investeringar nu – lyssna på den. Dyker det upp något intressant gör du klokt i att fundera och planera men inte göra slag i saken riktigt än.
 • Hälsa - Undvik överansträngning när det gäller träning. Även om du har mycket att ge ska du lyssna på kroppen så du undviker skador som kan göra att du tvingas göra uppehåll.
 • Relationer - Undvik att spendera för mycket tid med en viss person som sysslar med oegentligheter. Du ska vara mån om ditt rykte nu så du inte förknippas med sådant du inte har något att göra med och inte själv står för.
 • Lycka - Undvik spel i början av veckan, du har mer tur till helgen.
 • Dina turnummer: 3, 23, 26 och 29


En person som du absolut inte räknat med att få en komplimang ifrån kan den här veckan överraska dig och ge dig oväntat smicker. Du kan inte låta bli att tänka i banorna att den här personen döljer något och att det är något som han eller hon vill ha från dig. Hur du än tänker så kommer du ändå inte på någon orsak och det verkar faktiskt som komplimangen är helt uppriktigt.

Förra veckans instabilitet har avtagit och återigen är du aktiv och optimistisk. Du kan nu tänka konstruktivt och har inga problem med att framföra dina idéer och tankar. Det är faktiskt du som verkligen är i fokus. Några av dina överordnade är villiga att satsa mer och i första hand kommer de att satsa på dig. Du visar vad du är bra på och här har du mycket att vinna och lite att förlora.

Du vet att du fortfarande har en djup och våldsamt kraftfull källa av självförtroende inom dig. Men det du inte vet är om du har tillgång till den eller inte. Det är därför den träning du får under den närmaste veckan är ovärderlig. Du lär dig ett bra sätt att lita till din egen förmåga och att få kontroll över de krafter du bär inom dig.

 • Arbete - Nu har du chansen att klättra på karriärstegen bara du vågar ta för dig. Möjligheterna finns både till höger och vänster, det gäller bara att du fångar dem.
 • Ekonomi - Du är eftertänksam nu och agerar långsamt och beräknande. Det här är till din fördel då det hindrar dig från att spendera mer än du borde eller att du ingår något tveksamt avtal på impuls.
 • Hälsa - Under början av veckan behöver du vila extra och orkar inte gå ut så mycket eller hitta på annat som tar mycket energi. Det är viktigt att du får återhämta dig.
 • Relationer - I helgen är du på humör att umgås socialt, då letar du gärna upp en fest eller annan tillställning där du kan träffa både nya och bekanta ansikten.
 • Lycka - Nu får du gott om tillfredsställelse av sådant som inte kostar pengar. Glädjen över de små tingen skänker dig ett stort välbefinnande.
 • Dina turnummer: 8, 23, 29 och 32


Du kan den här veckan gå och grunna lite på om det köpet gjorde för ett tag sedan verkligen var helt rätt. Antagligen kommer de här tankarna inte att gå över förrän du får chansen att utnyttja det du köpte till sitt avsedda ändamål. Annars blir det inte en särskilt händelserik vecka, du är lite för upptagen för att hinna planera in något roligt.

Återigen blir detta en aktiv period, men orden kan snabbt bli för många, och arbetsinsatsen för liten. Genom att utmana dig själv och behandla andra snyggt kan du flytta berg. Men någon i din närmaste krets kan försöka fiska åt sig en av dina idéer och om du inte ser upp, kan du stå som den stora förloraren. Det är också mycket viktigt att du lär dig att ta ett steg i taget och behålla kontroll över dina projekt så att ingen stjäl dem från dig. Veckan bådar gott med mycket beröm och uppmuntran från både chefen och din partner.

Välkommen till den turbulenta värld som är du, när du skapar oreda i det normalt så ordnade liv du omhuldar. Du kan inte anklaga dig själv – det är faktiskt dags att tränga djupare in i ett problem, ifrågasätta vissa värderingar och ta reda på varför en viss fråga fortfarande dyker upp i din tillvaro. Hitta svaret, och belöningen blir stor.

 • Arbete - I början av arbetsdagen är det svårt att komma till skott men du är desto mer produktiv när du blivit varm i kläderna. Försök att inte splittra dig genom att hoppa fram och tillbaka mellan uppgifter.
 • Ekonomi - Du får ett infall att plötsligt vända i en ekonomisk fråga. Det kan visa sig vara lönsamt för dig att dra dig ur ett avtal.
 • Hälsa - Dina inre farhågor kommer upp till ytan nu. Var inte rädd för det eftersom det bara är bra då du kan bearbeta dem och med det inse att det inte är så farligt trots allt.
 • Relationer - Du träffar på någon som har en fascinerande historia att dela med sig av. Låt dig inspireras, även om det här kanske inte blir en bestående vän så har du mycket att hämta från det här utbytet.
 • Lycka - Fastna inte vid ett gammalt turnummer, det har tjänat sin roll nu och det är dags att välja något annat.
 • Dina turnummer: 3, 19, 20 och 22


En liten förändring som gäller ditt hem kan göra underverk för ditt humör. Nu är det dags att ta tag i projektet om den där inredningsdetaljen som du har skjutit framför dig. Du kanske ändå får vänta tills slutet av veckan med detta eftersom du i början av veckan kan känna av en förkylning och saknar därför rätta geisten. Undvik att hamna i diskussioner under den här veckan, det är slöseri med tid – du ser ändå inte ut att få din vilja igenom.

Nu är det bra att kunna ta det lugnt efter de senaste veckans häftiga liv och rörelse. Du är en riktig workaholic, men det är dags att ägna lite tid åt avkoppling och eftertänksamhet. Ta en paus med din partner i slutet av veckan, det förtjänar du.

Du är en mästare på besynnerliga kombinationer. Du sätter ihop osannolika figurer till vinnande lag och serverar ovanliga rätter med den sortens ingredienser som skulle krocka rejält i alla andra recept än ditt. Från färger till metaforer – du blandar dem alltid rätt. Den här veckan uppmärksammas din förmåga. Tacka och ta emot.

 • Arbete - Du får många galna idéer just nu och bland dem är en innovation som ingen annan tänkt på förut. Välj ut ett projekt och fokusera på det så du inte slösar på din energi.
 • Ekonomi - En tanke du tidigare bortsåg från dyker nu upp i ditt huvud igen. Kanske är det inte en så dum idé trots allt? Du kan ha något att tjäna på det.
 • Hälsa - Din hjärna är på högvarv även på fritiden och du letar efter nya, spännande saker att utmana dig själv med. Kanske finner du ett intresse som blir bestående.
 • Relationer - Ditt närmaste förhållande tar mycket tid men det förtjänar det också. All energi du lägger ner kommer direkt tillbaka till dig, du får uppleva det både fysiskt och emotionellt nu.
 • Lycka - Dina framtida mål ter sig betydligt klarare nu. Eftersom du har lättare att definiera dem kan du jobba på att det hela på ett mer konkret plan vilket gör att dina mål kommer allt närmare ett uppfyllande.
 • Dina turnummer: 1, 20, 24 och 28


Din lojalitet sätts på prov den här veckan. Du kan tvingas att avstå något roligt bara för att hålla ett löfte till en vän. Det blir inte ett lätt beslut men i slutändan är du ändå nöjd med det du bestämmer dig för att göra. I slutet på veckan finns det stora chanser för en liten flirt om du är upplagd för det. Valmöjligheterna är i alla fall dina.

De projekt som du redan har lanserat verkar lyckas med dunder och brak. Dessutom har de olika förändringarna som skett på din arbetsplats gett dig stora möjligheter. Du kan till och med stärka din position och påverka vilken kurs din arbetsplats ska ta inom en snar framtid.

Vissa saker som händer nu verkar ha sitt ursprung direkt i dina drömmar. Rörde det sig möjligen om sanndrömmar, eller har dina krafter i verkliga livet utvecklats? Svaret på båda frågorna är ”ja!”. Gör den här trenden ”drömma – sedan skrida till verket” till din väg att gå mot de saker och händelser du önskar dig mest här i livet.

 • Arbete - Du börjar veckan på topp och med höga energinivåer. Efter några dagar börjar du bli tröttare, det är då du kan sakta ner på tempot ifall du har varit smart nog att göra lite extra på måndag och tisdag.
 • Ekonomi - Har du skulder så är det dags att se över betalningsplanen nu. Försök motstå frestelsen att skjuta upp det på framtiden, det är bättre att du passar på när du har flyt.
 • Hälsa - Sexualiteten är viktig för ditt välmående nu så försök inte trycka ner den. Du måste få utlopp för din lust för att må bra såväl fysiskt som psykiskt.
 • Relationer - Det ligger kärlek i luften men huruvida den kommer hålla eller ej förtäljer inte historien. Det du kan göra är att njuta här och nu och inte fundera så mycket på framtiden.
 • Lycka - Du har inte bara fallenhet för utan även tur i tävlingar som rör något du är expert på.
 • Dina turnummer: 3, 6, 29 och 31
22 Juli 2019  | Länk | Horoskop | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida