Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Leila
B

59 år och kvinna
Sundbyberg,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
Varje människa är tokig på sitt sätt.
kalendern
dagens onödiga vetande
Alla Isbjörnar är vänsterhänta.
nya foton

Den förlorade sonen, Leonard Baskin
antal besökareHär kan du läsa både veckans och månadens horoskop.
Ibland hittar du även annat smått och gott som rör
astrologi och stjärntecknen.

Kika gärna in på mina andra sidor också - Kaylas tarot
och Vildhäxan i Sumpan. Du hittar länkarna dit genom att
klicka på bannern (till höger här på sidan.)

Vill du ha ett personligt horoskop? Allmänt, kärlek, ekonomi,
jobb, årshoroskop, månad för månad + ditt teckens speciella
särdrag. Hör då av dig till mig genom att skriva ditt namn
och mejladress i kommentarer, eller maila mig på:
kayla_sthlm@hotmail.com

senaste blogginlägget
Veckans horoskop V.8 18–4/2


Stockholm i mitt
Strandvägen

 


Du känner att du har varit riktigt flitig på sistone men kan bli lite missnöjd med att du inte får något kvitto på det. På något sätt verkar det som om de du arbetar med har svårt att ge respons. Du kan nog råda bot på detta genom att själv tänka på att säga vad du tycker och inte hålla inne med dina omdömen. Det kan bli en lite omställning i början men efter ett tag kan du vara säker på att det blir positivt för alla parter.

Veckan för med sig goda nyheter. Du kan förvänta dig en ekonomisk vinst i samband med ditt arbete. Det är väldigt viktigt att du går igenom din mail på datorn och även vanlig korrespondens, läs noggrant allt! Veckan är också lämplig för romantik. Yngre vädurar kan tycka att föräldrar är lite restriktiva och petnoga.

Du kan se fram emot en händelserik vecka med många aspekter något som betyder att saker och ting inte står still. På måndag anländer Chiron i väduren och under flera år kommer det att kanske vänja sig vid en ny självbild. Osäkerhet rörande hur du ser ut och vad du gör här i livet, kan dyka upp till ytan och behöver bearbetas, men du bör sträva efter ett fungera som en förebild i stället för att tycka synd om dig själv. Solen anländer i fiskarna på måndag och under cirka en månad kan du ta en paus för att reflektera. Merkurius kommer ändå att gå retro nästa månad. På tisdag kommer fullmånen i jungfrun att motivera dig att bli färdig med jobb och uppgifter och du har rent allmänt mer att göra fram till torsdag. Fredagen och lördagen handlar om relationer men det uppstå lätt konflikter, intriger och manipulation. På söndag gäller det att vila.

Dina turnummer: 4, 15, 29 och 31

 • Arbete - Du kan inte längre sitta och vänta på något ska hända utan måste ta saken i egna händer. Möjligheterna är många, det gäller bara att fånga dem.
 • Ekonomi - Nu är du mer inriktad på att spara pengar än att spendera dem, vilket självklart är bra för dina finanser. Med det kan du göra positiva förändringar som tar dig närmare dina långsiktiga mål.
 • Hälsa - Det kan hända att din kropp gör någon form av stressrelaterat uppror mot dig just nu. Ta signalerna på allvar och försök hitta de strategier du kan för att ta det lite lugnare.
 • Relationer - Att gå ut och ha roligt kan motverka tristessen du upplever i ditt liv för. Dina sociala relationer är mycket viktiga just nu. Försök att hålla umgänget lättsamt så det inte istället får dig att känna dig nedtyngd.
 • Lycka - Nu har du tur även om du bestämmer dig för att inte satsa så mycket, dina chanser till vinst är ökade oavsett insats.


Det ser ut att bli en ganska långsam och seg vecka. Din energi och ditt humör är det dock inget fel på, det är snarare omgivningen som inte bjuder på några utmaningar alls. Helgen blir något bättre, mest för att din charm fungerar extra bra under den här tiden. Om du är på jakt efter ett nytt förhållande eller bara en flirt, så kan det komma bra till pass.

Ägna mer tid åt uppgifter som rör hus och hem. Det är dags att få saker på plats i hemmet. Om din partner inte varit så välvillig, kan du förvänta dig att de är mer fogliga denna vecka. Romantiska äventyr väntar.

Mycket händer astrologiskt redan under början av veckan. På måndag anländer Chiron i väduren som är ditt tolfte hus för insikter och enskildhet. Under flera år kan den här transiten skapa en hel del förvirring i ditt liv som du kan råda bot på genom att utveckla tillit och släppa taget om det som du inte kan förändra. På måndag anländer solen i fiskarna och därför är det sociala livet viktigare och aktivare under cirka en månad. Vänner och andra människor blir viktigare och det uppstår fler gruppaktiviteter och fler sociala tillfällen. På tisdag är det fullmåne i jungfrun och du kan bli klar med kreativa projekt. En slutfas kan också äga rum i dina barns liv om du har några. Men viktigare mera passionerade utvecklingar äger rum i kärlekslivet också för många av er. Du blandar även objektivitet med idealistiska aspirationer. På onsdag och torsdag är du rätt så kreativ och du gillar att uttrycka dina åsikter och din kunskap på intressanta sätt. På fredag är din övertalningsförmåga god men det kan uppstå problematiska utvecklingar på jobbet och du bör också vara försiktig med hälsan. Undvik risker av alla slag för att undvika kroppskador och sjukdom. Lördag och söndag är sociala.

Dina turnummer: 1, 13, 27 och 30

 • Arbete - Det är viktigt att välja vad du vill inrikta dig på och inte sprida ut dina ansträngningar för mycket i olika riktningar. För att uppnå det du vill åstadkomma behöver du ha definierat dina mål på ett klart och tydligt sätt.
 • Ekonomi - Du vet mycket väl hur du ska förvalta dina pengar men gör inte alltid som planerat ändå. Vissa avvikelser från planering är okej men var uppmärksam så det inte spårar ur.
 • Hälsa - Ditt mående verkar hålla sig stabilt under veckan. Eventuellt drabbas du av någon mindre krämpa i ben eller fötter. Du behöver både vila och rörelse för att må bra.
 • Relationer - Du behöver inte leta långt borta för att hitta nya vänskaper, de finns närmare dig än du tror. Förnyelse är precis vad du behöver just nu efter att ha fastnat i samma umgängeskrets under en längre period.
 • Lycka - Din framgång sträcker sig över flera plan just nu, man kan säga att turen är bred och allmän. Så även om du inte riskerar att göra någon större förlust så låter också de största vinsterna vänta på sig.


Den här veckan bjuder på många stimulerande diskussioner med dina vänner. Det finns stor chans att du upptäcker en sida hos en vän som du tidigare inte har sett, helt enkelt på grund av att ni aldrig har tagit upp just det ämnet till diskussion förut. På kärlekens område ser i alla fall en positiv sak ut att hända under veckan. Det är svårt att förutsäga precis vad det är, men det verkar som om du kommer att bli riktigt nöjd med händelsernas utveckling.

Du behöver inte kämpa för att få dina idéer igenom nu. Det är också en bra tid att be en handledare om stöd. Försök att undvika pengafrågor, det kan komma lite senare. Speciellt kommer en familjemedlem av motsatt kön visa sig ge dig mycket hjälp.

Chiron går in i väduren på måndag och spenderar flera år i huset för socialt liv, grupper och vänner. Att passa in kan bli viktigt för dig men frågan är, till vilket pris? En bra lösning är att kanalisera sådan energi för att sträva mot social rättvisa samt försöka inse vem man är i förhållande till andra. På måndag anländer även solen i fiskarna och under cirka en månad vill du göra ett gott intryck och du bryr dig om ditt anseende, om vad folk tycker och tänker om dig. Fullmånen i jungfrun i huset för hem och familj på tisdag kan indikera att familjerelaterade problem kulminerar men de har nog en lösning. Problem med osäkerhet och rädsla kan mycket väl neutraliseras. Du kan äntligen bestämma dig för att ta itu med någon reparation eller flytta. Onsdagen och torsdagen handlar också om hemmet och familjen och det gäller att reda ut problem som kan ha uppstått. Både fredagen och lördagen är romantiska dagar men det kan lätt uppstå drama och konflikter. På söndag har du kanske lite att göra såsom lite jobb.

Dina turnummer: 4, 15, 29 och 32

 • Arbete - Du har en tendens att dagdrömma nu. Försök så gott du kan för att visa dig från din pigga och alerta sida, det ger ett bättre intryck.
 • Ekonomi - När du får nys om ett bra erbjudande så ska du inte vänta för länge innan du slår till när det gäller något som du behöver till hemmet. Det kommer vara en väl värd investering.
 • Hälsa - Det kommer finnas gott om tid till det du har planerat under din lediga tid så länge du verkligen förvaltar den rätt. Det ser ut som att du blir klar med både de nödvändiga och de roliga åtagandena.
 • Relationer - Din impulskontroll är inte den allra bästa just nu så undvik heta diskussioner med människor du inte gärna vill bli osams med. Då är det bättre att du håller dig till mer neutrala ämnen.
 • Lycka - Ska du spela så satsa på något nytt som du aldrig tidigare testat, det kan vara extra tursamt för dig.


Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.

Oavsett vad du har att göra när det gäller arbete, kommer det att göra dig stark. Försök att göra dina jobb och projekt på jobbet och hemma så gott du kan. Kollegor och släktingar kan vara likgiltiga och svåra att hantera. Denna vecka kan bli tung på grund av stor arbetsbelastning hemma.

Chiron anländer på måndag i väduren och kommer att påverka ditt tionde hus för framgång och karriär under några år fram till 2027. Att försöka inspirera folk att hitta deras egen väg i livet kan vara något för dig. Att du får kontroll över vissa delar i livet blir viktigare i och med det kan finnas hinder på vägen mot framgång något som faktiskt gör dig ännu mera beslutsam att lyckas. Solen anländer i fiskarna på måndag. Under cirka en månad har du fler saker att lära dig och mer att tänka på. Du ser också den stora bilden. På tisdag är det fullmåne i jungfrun, något som kan ge upphov till häftiga diskussioner som måste has. I någon mening lyckas du säga vad du har på hjärtat. Onsdagen och torsdagen är också rätt så sociala med många diskussioner. Familjerelationer är förmodligen komplicerade på fredag och lördag men din charm är svår att motstå. På söndag vill du glömma bort alla bekymmer men även om du har huvudet i molnen har du båda fötterna på jorden.

Dina turnummer: 2, 18, 25 och 30

 • Arbete - Din kompromissvilja sätts på prov då du behöver komma överens med någon och mötas halvvägs. Var tillmötesgående, du har allt att vinna på det.
 • Ekonomi - Du bör tänka i ett helhetsperspektiv om du ska göra några större förändringar just nu.
 • Hälsa - Utevistelse gör dig gott nu, du behöver få frisk luft för att må bra. Det är även nödvändigt att röra på dig tillräckligt så du motverkar stelhet och förebygger ledbesvär.
 • Relationer - Du söker stabilitet och det tar sig uttryck i din strävan efter harmoni i dina personliga förhållanden. Du är inte den som vill stöta dig med någon nu och ger hellre efter för sammanhållningens skull.
 • Lycka - Var uppmärksam nu så går du inte miste om ett viktigt meddelande!


Dina instinkter och din intuition är dig till god hjälp under veckans första del. Tänk inte så mycket utan lita på dina känslor så kommer situationen att ordna upp sig till det bästa. Under helgen får du chans att imponera på någon som du ser upp till. Se till att komma väl förberedd till detta möte.

Fantasi och intuition kan tillämpas med stor effekt i veckan. Alla dina idéer bör skrivas ned för framtida bruk. De som är inblandade i kreativt arbete får en mycket bra vecka. Nya metoder och idéer bör testas.

Om det uppstår problem på måndag är det bra att veta att du har turen med dig och därför gäller det att handla. På måndag anländer Chiron i väduren och fram till 2027 påverkar denna asteroid huset för långa resor, högre utbildning och distansrelationer. Du kan kämpa med mental smärta men det gäller att utveckla etiska och moraliska sätt att se på världen. På måndag anländer solen i fiskarna och under cirka en månad kommer du att göra av med mer pengar kanske för att du gör fler investeringar. Tisdagens fullmåne i jungfrun påverkar huset för intäkter och någon fas i ditt liv som handlar om pengar och ekonomi tar slut. Du kan bli av med en skuld, men problem av alla slag kan också kulminera och det gäller nu att anstränga sig lite grand så att man får rätt inriktning. Fredag och lördag är ganska sociala men det uppstår lätt oenigheter med andra människor. På söndag gäller det att vila och ta det lugnt.

Dina turnummer: 1, 11, 22 och 30

 • Arbete - Gör allt du kan för att undvika att hamna i någon form av konfrontation just nu. Även om argumenten är på din sida så gynnar det inte din karriär.
 • Ekonomi - Även om du har pengar över i slutet av veckan så ska du hålla i dem och inte slösa. Att spendera impulsivt är något du kommer ångra.
 • Hälsa - Din överskottsenergi behöver kanaliseras i lämpliga aktiviteter där du får utlopp för den, annars kan du känna dig irriterad. Det går bra för dig med träning och sport nu.
 • Relationer - Det finns mycket du kan göra för att stärka förhållandet mellan dig och den person du står närmast. Får ni bara tillräckligt med kvalitetstid tillsammans så faller allting på plats.
 • Lycka - Du har letat så länge efter något att du nästan gett upp men nu kan du äntligen hitta det du söker efter.


Roliga aktiviteter och vänner är i fokus i början på den här veckan. Planera inte in några tråkiga måsten då utan försök att njuta så mycket som möjligt redan under veckans första dagar. Under helgen kan en förkylning göra sig påmind och då kommer du antagligen att sakna energi att göra något annat än det du är tvungen till.

Det här är en bra vecka för att avsluta arbete som fått vänta. Nu måste du slutföra ditt rutinarbete, så kan du därefter hantera viktiga uppgifter. Låt inte konservativa kollegor stå i vägen för dig. Intuitionen är mycket bra under dagen, så förlita dig lite mer på dig själv.

Chiron går in i väduren på måndag och spenderar cirka 8 år i ditt åttonde hus något som kommer att innebära att du kommer att behöva lära dig att hantera inre smärta och förlust. Personlig utveckling äger rum i lyckliga fall och det är något som man faktiskt bör satsa på i och med man kan behöva den inre styrkan. På måndag anländer annars solen i fiskarna och under cirka en månad är relationer viktigare. Din personliga fullmåne i jungfrun äger rum på tisdag och en fas i din personliga utveckling är äntligen slut. För en del av er handlar det hela om åsikter, studier, och/eller resor. Att säga vad du tycker och tänker blir viktigt. Tisdagen är annars också en tid för mycket kommunikation. På onsdag och på torsdag kan du få rätt så mycket uppmärksamhet. På fredag kan det uppstå spänningar i kärlekslivet och helst bör du vara rädd om dina pengar. Detsamma gäller mer eller mindre på lördag. På söndag mår du så mycket bättre och du känner dig dessutom mycket inspirerad och relationer utvecklas i rätt inriktning.

Dina turnummer: 6, 19, 29 och 30

 • Arbete - Ditt fokus skiftar fram och tillbaka och det blir lite svårt med koncentrationen emellanåt. Det är bra att ta frekventa pauser istället för att sitta för länge med uppgiften när du märker att du inte kommer vidare.
 • Ekonomi - Även om du kanske rent faktiskt har en mindre summa att röra dig med den här veckan så räcker den längre. Du vet hur du ska planera för att göra det mesta av det du har.
 • Hälsa - Det känns lite motigt att hålla dig till en sund livsstil just nu, du vill gärna fuska och ta genvägar. Att kompromissa går bra, dock inte varje dag om det inte ska gå överstyr..
 • Relationer - Ta med dig en vän ut på det som du planerat i helgen, det kommer att göra det mycket roligare att åka iväg.
 • Lycka - Du känner dig lite förvirrad kring ett större beslut men en person som står dig mycket nära kan råda dig hur du ska gå vidare.


Denna vecka handlar mycket om att motstå frestelser för dig. Så fort du ser något eller (någon) som du vill ha så känner du att du verkligen måste ha det och kan få svårt att få ro innan du fått det. Du behöver nog tänka igenom dessa situationer lite extra, annars finns det stor risk att du ger dessa saker för stor uppmärksamhet och inte lägger krutet på aktiviteter där det behövs som mest. Att fråga en vän om råd innan du handlar kan vara en bra strategi.

På arbetet går allt till din fördel. Om du vill ha förändring kan du göra det med gott samvete. Det är dock ingen bra tid för spel och riskabla upplägg. Det är bättre att ha pengar i fickan nu än att använda dem på tvivelaktiga företaganden.

Chiron anländer i relationernas hus i väduren på måndag och fram till 2027 kommer relationer att skapa mer smärta och mer problem, men utmaningen är att lära sig att kommunicera på diplomatiska varma sätt. Bli visare i stället för att bli skadad. Lär dig hantera dina egna svagheter. Solen å andra sidan går in i fiskarna på måndag och under cirka en månad har du mer att göra så jobb, uppgifter, plikter, blir viktigare. På tisdag är det fullmåne i jungfrun i huset för insikter och enskildhet. Det är dags runt den här tiden (ett par dagar före/efter) att släppa taget. Nya insikter kan också ge upphov till nya beslut och handlingar. Att du mår bra psykisk och fysiskt är viktigast och du bör sätta sig själv först. På torsdag och på fredag är du ganska utgående och du kan umgås med folk och dra uppmärksamheten till dig själv, men inte all uppmärksamhet är positiv. På fredag och lördag kommer månen i skorpionen att göra ekonomin viktigare för dig. Du kan exempelvis jobba, göra inköp, sälja något på nätet, betala räkningar, etc.

Dina turnummer: 4, 15, 26 och 27

 • Arbete - Om du jobbar för egen maskin så kan din karriär få sig ett rejält uppsving nu. Det är när för många människor är inblandade på samma gång som trubbel kan uppstå och därför behöver du då ha extra koll för att förebygga problem.
 • Ekonomi - Även om läget skiftar mycket nu så är den långsiktiga trenden på ekonomifronten positiv. Lås dig inte fast vid enskilda detaljer, du måste zooma ut och försöka se helhelhetsbilden.
 • Hälsa - När det gäller kost och träning så måste du nu tänka extra på att ta hänsyn till ditt utgångsläge och dina individuella förutsättningar. Det går inte så bra att använda en färdig mall som inte tar din unika situation i beräkning.
 • Relationer - Någon försöker provocera fram en reaktion i dig för att se vad som händer. Du går dock inte på betet utan är precis lika lugn och harmonisk som alltid.
 • Lycka - Undvik spekulationer just nu, du klarar dig bättre och uppnår större framgång ifall du agerar på konkreta fakta.


Den här veckan kan du blivit något osäker på den karriär du har valt och kan ifrågasätta dina tidigare val och önskningar. Kanske är det så att du har mognat lite under de senaste åren och kan se på din situation med lite visare ögon. Det tåls i alla fall att funderas på och ju tidigare du gör det desto bättre.

Romantiken genomgår en lite orolig och turbulent fas denna tid. Permanenta relationer kan verka tröttsamma och ospännande. Om du känner dig attraherad av någon, måste du vara försiktig så att du inte gör dumma saker. Det är inte klokt att sätta bra personliga relationer på spel.

Chiron byter tecken på måndag och lämnar fiskarna och börjar påverka vädurens tecken. Det är jobbområdet som påverkas. Perfektionism (som gör dig kritisk av dig och andra) kan bli ett stort problem för dig fram till 2027 men annat såsom självimage och kroppsimage behöver kanske också vara något som du kan bearbeta och läka. Det kan vara dags att träna och ändra diet eller att acceptera dig själv såsom du är. På måndag anländer solen i fiskarna och under cirka en månad är du på bättre humör. Du mår bättre och du känner dig optimistisk. Du kan gå ut mer och friluftsaktiviteter av alla slag tilltalar dig mer. Du känner dig dessutom mycket kreativare. Fullmånen på tisdag som äger rum i jungfrun påverkar huset för socialt liv, grupper och vänner och visst kan relationsproblem kulminera, men du är också redo att säga till folk hur du egentligen känner, vad du tycker och tänker. En del av er känner sig redo för att välja sida. På fredag uppstår det negativare utvecklingar i ditt liv men Venus-Pluto konjunkturen ökar din charm och förbättrar din sociala kompetens. Under helgen är du utgående och du får mer uppmärksamhet än vanligt.

Dina turnummer: 6, 16, 29 och 30

 • Arbete - Du hittar glädje och meningsfullhet i din sysselsättning nu. Att ha ett större syfte med ditt arbete gör det mycket mer givande och i sin tur lättare att slutföra.
 • Ekonomi - Du får ett besked som har en viss inverkan på din ekonomiska situation. Försök ta reda på så mycket som möjligt innan du drar några förhastade slutsatser.
 • Hälsa - Vanligt sunt förnuft räcker långt nu, bara du inte går till några överdrifter i din livsföring så har du ditt på det torra.
 • Relationer - När en obekväm sanning kommer fram i dagsljuset står det genast klart för dig vem som är din sanna vän.
 • Lycka - Satsa inte en för stor summa om du ska spela nu, dina vinstchanser är helt okej men blir inte så mycket större för att du spenderar mer.


Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat.

En stressig vecka. Du känner att du kämpar i motvind och att allt går dig emot. Den här veckan kan du ägna tid åt människor som du kan njuta och roa dig med. Hur som helst kommer den sista delen av veckan att bli mycket bättre än den första.

Chiron byter tecken på måndag och går in i väduren efter att ha vistats i fiskarna sedan 2011. Chiron kommer att påverka vädurens tecken och ditt hus för kreativitet, nöjen, romantik och barn fram till 2027. Det som du vill göra är att hitta och utveckla så mycket det går din kreativa potential. Försök tycka om dig själv först, eller acceptera dig själv helt, innan du söker kärleken överallt. Solen anländer i fiskarna på måndag och under cirka en månad kan du fokusera på hemmet och familjen. Du kan mår bäst i bekanta miljöer och du kan återse familjen. Hemmabaserade projekt kan påbörjas eller avslutas. Det är dags för reparationer, ommöblering, målning, storstädningar, etc. Fullmånen i jungfrun på tisdag handlar om att inte låta sig nedslås av omständigheterna och kämpa för att återfå kontrollen över ditt eget liv. Du kan utmanas men dina energinivåer är stora. Du kan även göra viktigare karriärsframsteg. Fredag och lördag är ganska sociala men på fredag är det bra att vara försiktig i trafiken i och med vad som helst kan hända och risken för olyckor ökar. Även vänskapsrelationer kan gå genom utmaningar. På söndag gäller det att vila och ta det lugnt.

Dina turnummer: 6, 18, 29 och 30

 • Arbete - Det är lätt för dig att förstå dig på instruktioner och lösa problem med krånglande teknik just nu. Det här kan göra dig omåttligt populär bland andra ifall du ger dem en hjälpande hand.
 • Ekonomi - Nu kan du märka att det börjar bli lättare att lägga undan pengar. Det är inte det faktiska läget som förändrats så mycket, den största skillnaden är att du blivit bättre på att planera.
 • Hälsa - Du är i behov av lite ompyssling just nu så tacka inte nej när någon annan vill skämma bort dig.
 • Relationer - Du har en magnetisk utstrålning nu och har därför lätt för att attrahera såväl som attraheras av andra. Du är i grunden trygg i dig själv men att få bekräftelse känns ändå bra för ditt självförtroende.
 • Lycka - Du behöver våga lite mer i livet i allmänhet för att nå mer framgång. Ingen minns en fegis.


En händelse tidigt på veckan kan få dig att tvivla på dig själv. Detta kan tyvärr förpesta hela veckan om du inte tänker igenom situationen ordentligt. Du kommer antagligen att gå stärkt genom det inträffade om du bara ger det lite tid, men du skall nog planera in några kvällar där du får vara själv och kan fundera i lugn och ro.

Du kan uppleva att något fastnat i hjulet där du jobbar. Du kommer inte få dina idéer igenom och du måste nog hitta nya sätt att slutföra dina uppgifter. Veckan kräver flexibilitet och diplomati från din sida. Men det kommer sluta bra för dig.

På måndag går Chiron in i vädurens tecken, som är ditt hus för hem och familj. Chiron påverkar området fram till 2027. Att ge uttryck för självkärlek kommer att uppmuntra samma i andra. Du vill undvika för stor ensamhet och rädsla för främlingar. Yngre stenbockar kan känna obehag hemma tillsammans med familjen. Du behöver även försonas med minnen som kommer från det förflutna. Att du skapar för dig själv en trygg plats i världen är rätt så viktigt. Försök hjälpa andra att göra samma sak. Solen går in i fiskarna på måndag och under cirka en månad har du mer att säga och det uppstår fler samtal. På tisdag kommer en fullmåne i jungfrun att påverka huset för långa resor, högre utbildning och distansrelationer. Du behöver ge uttryck för dina teorier och idéer. Om du pluggar är du extra motiverad att klara av alla prov. Även affärer med utlandet kan skapa utmaningar som du däremot klarar av. På onsdag och torsdag kan oenigheter uppstå men du kan mer än motparten och du har en bra övertalningsförmåga. På fredag är det svårt att ta kontrollen över en situation och styra saker och ting i önskad inriktning. På söndag gäller det dock att försöka slappna av och umgås lite med folk.

Dina turnummer: 3, 12, 22 och 30

 • Arbete - En unik kunskap du har kommer att sättas på prov nu. Det här är ett tillfälle att verkligen visa framfötterna.
 • Ekonomi - Du har ett beslut att ta gällande dina finanser och det är bäst att inte skjuta upp det för länge. Det står redan ganska klart för dig vad du bör välja.
 • Hälsa - Sen en tid tillbaka har du satsat merparten av din energi på att uppfylla andras behov och önskemål. Nu blir det äntligen din tur att satsa på dig själv.
 • Relationer - Tålamod är bästa vän just nu så försök att inte oroa dig eller bli otålig när saker tar tid. I ett förhållande måste du skynda långsamt fram.
 • Lycka - Inget är omöjligt så länge du lägger ner din själ i det. Nu kommer du lyckas med en bedrift som du aldrig klarat tidigare, helt enkelt på grund av att du bara gjort halvhjärtade försök förut.


En vän kan den här veckan visa sig från en sida som du inte alls är van vid. Du vet inte vad det beror på men kan tvingas utstå en hel del. Ta det inte bokstavligt utan tänk på att det måste vara något annat som fått din vän på dåligt humör. Annars händer inte mycket under veckan, vilket du kan tycka är rätt så skönt.

Du måste undvika att slösa tid och energi i veckan. Faktum är att du behöver mycket energi och styrka för att hantera de uppgifter du står inför. Din chef tycker att du presterar bra på jobbet.

Chiron anländer i väduren på måndag i huset för kommunikation och interaktion. Fram till 2027 påverkar Chiron ett område som har att göra med dina tankar och ditt sätt använda ord. Problem som kan uppstå under den här transiten kan vara svårigheter med minne och med att använda ord på rätt sätt. Det kan till och med uppstå en rädsla att man inte är någon andra vill lyssna på. Lösningen är att slappna av och se det ironiska med livet och att prata när man har tillfället att göra det. Humor går också alltid hem. Försök tysta ner det negativa självpratet och meditera. Pengar blir annars viktigare under cirka en månad eftersom solen går in i fiskarna på måndag och du fokuserar mer på dina intäkter, inköp och eventuella skulder. På tisdag är det fullmåne i jungfrun som kan handla om ett behov av att växa och utvecklas, men en viktigare investering kan också göras. Självkänslan kan däremot testas på onsdag och torsdag. På fredag och lördag är du nyfiken och lär dig nya saker och du behöver mer stimulans. Du kan dock kämpa med osäkerhet och kanske blir du också indragen i drama och skvaller. På söndag är det viktigaste att allt går enligt plan.

Dina turnummer: 11, 19, 29 och 30

 • Arbete - Inget berg är högt nog för dig nu och även om det känns som att oddsen är emot dig har du så mycket viljestyrka att du kan klara även de tuffaste uppgifterna.
 • Ekonomi - Det bästa är gratis just nu och finanserna bör inte vara något problem för dig eftersom du kan spara in på så mycket.
 • Hälsa - Det här är en period då du behöver ordentlig vila. Återhämtar du dig från en sjukdom eller krämpa av något slag måste du återgå till vardagen långsamt och gradvis.
 • Relationer - Inte mycket kan få dig att rucka på dina värderingar nu. Till och med vänskapen får stå tillbaka ifall du känner dig tvungen att kompromissa med det du tror på.
 • Lycka - Du är bra på att förutse händelsers utveckling och det är något du lätt kan omvandla till ökade turchanser.


Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat.

Saker som berör människor och platser i utlandet kommer att prioriteras av dig denna vecka. Goda nyheter från utlandet kan förväntas och om du är inblandad i arbete som har att göra med resor och turism kan se fram emot goda intäkter. De som ska ut och resa kommer ha lyckan med sig.

På jobbet kan du göra framsteg men möten kan vara lite tråkiga och alltför formella. Inte heller kan du njuta så mycket av det som är gott. Du kan exempelvis må dåligt eller bli kritiserad. Under måndagen inleds din tid på året eftersom solen går in i fiskarna. Grattis! Under cirka en månad får du mer uppmärksamhet än vanligt och du kommer dessutom att bli medveten om vilka dina nya målsättningar är. Skicka gärna dina intentioner till universum för att kunna manifestera. Tisdagens fullmåne i jungfrun påverkar huset för relationer och eventuellt kommer allting att kulminera. Trigonen till Mars kan öka passionen men du kan också ha något viktigt att säga till någon. Det handlar om kommunikation, och i vissa fall sätter du gränser, i andra fall skriver du under ett avtal. En rad missförstånd äger rum under onsdagen men samtidigt uppstår tillfället att förklara och upplysa andra. Nu har du dessutom en bra övertalningsförmåga.

Dina turnummer: 12, 14, 20 och 26

 • Arbete - Nu behöver du gott om lugn och ro för att kunna jobba så bra som möjligt. Försök minimera distraktionerna kring dig så ökar din produktivitet.
 • Ekonomi - Läget är förhållandevis stabilt just nu. Även om du inte är den bästa på att spara så slösar du inte heller mer än du borde.
 • Hälsa - Du behöver återhämta dig och reflektera nu, därför har du inga problem med att vara själv. Det viktigaste är att få tänka och andas ut.
 • Relationer - Svårigheter du upplevt på det här planet har börjat förbättras avsevärt. Du har hittat dig själv och det hjälper dig i förhållandet till andra. Nu är du speciellt på din vakt mot att låta någon inverka på din självständighet.
 • Lycka - Framtiden ska inte få ta dig på sängen, du måste vara förberedd på alla möjliga utfall som ett beslut kan ha. De steg du tar just nu kommer ha konsekvenser men det dröjer innan du kan bedöma dem.

 

18 Februari 2019  | Länk | Horoskop | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida