Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Leila
B

59 år och kvinna
Sundbyberg,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
Det är svårt att vara hjälte när ingen ser på
kalendern
dagens onödiga vetande
25 procent av jordens befolkning bär den upp till 30 cm långa spolmasken Ascaris lumbriocoides i tarmen. Honan lägger 200 000 ägg per dag.
nya foton

Den förlorade sonen, Leonard Baskin
antal besökareHär kan du läsa både veckans och månadens horoskop.
Ibland hittar du även annat smått och gott som rör
astrologi och stjärntecknen.

Kika gärna in på mina andra sidor också - Kaylas tarot
och Vildhäxan i Sumpan. Du hittar länkarna dit genom att
klicka på bannern (till höger här på sidan.)

Vill du ha ett personligt horoskop? Allmänt, kärlek, ekonomi,
jobb, årshoroskop, månad för månad + ditt teckens speciella
särdrag. Hör då av dig till mig genom att skriva ditt namn
och mejladress i kommentarer, eller maila mig på:
kayla_sthlm@hotmail.com

senaste blogginlägget
Veckans horoskop V.42 15–21/10

Stockholm i mitt ♥ Trappa i Tantolunden

 


Veckan bjuder inte på något utöver det vanliga. Detta kan göra dig uttråkad, du är trött på den gamla vanliga lunken och vill att något skall hända! En tröst är att helgen i alla fall kommer att innehålla en överraskning, men om det är till det positiva eller negativa är svårt att avläsa.

Äntligen kan du få tag på personer som har varit svåra att komma i kontakt med. Influensrika kollegor kan hjälpa till med sådana möten. Det är klokt att sätta saker i system redan från början av veckan.

Veckans råd: Det är dags för nya friska tag, men med måttlighet.

 • Arbete - Även om du inte tror det så finns det många som beundrar ditt arbete och ser upp till dig. Nu kan du vänta dig att någon träder fram och ger dig beröm.
 • Ekonomi - Att vara generös med dina medel är att spela dina kort väl. Du får många fördelar av att vara givmild just nu, både på lång och kort sikt.
 • Hälsa - Du blir lite mer irriterad än vanligt och det har en viss inverkan på din sömn. Det gäller för dig att få ut känslorna i god tid så du hinner koppla av. Aktivitet är bra, alltifrån promenader till hårdare träning.
 • Relationer - Någon som inte står dig särskilt nära har ändå en del synpunkter på hur du ska bete dig. Den personens åsikter är inte något du ska bry dig om, det är bättre att du håller fast vid den du själv är och i det får du medhåll av dina sanna vänner.
 • Lycka - Det är bäst att välja att cykla eller gå när du har möjlighet. Du kan lita på att dina ben tar dig fram i förutspådd tid medan kommunikationsmedel har en tendens att krångla och vara försenade just nu.


Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.

Ingen lägger press på dig nu och du får välja den takt du vill ha på jobbet. De överordnade lyssnar inte till dina nya idéer nu, så på den fronten måste du vara tålmodig. Få klart det du håller på med först. En möjlighet dyker upp senare.

Veckans råd: Ta tillbaka styrkan och styrningen i dina relationer.

 • Arbete - Din trygghet ska vara viktigast just nu, ta inga risker på jobbet som kan innebära osäkerhet eller potentiella arbetsskador. Om det finns brister i säkerheten för dig eller andra så påtala det.
 • Ekonomi - Du får nytta av dina kunskaper genom att råda en vän som hamnat i någon form av ekonomisk knipa. Din hjälp är viktig och värderas högt.
 • Hälsa - Naturen är din energikick just nu och du mår som bäst om du får njuta av friluftsliv i någon form. Du får passa på att ta en mysig höstpromenad nu när vädret fortfarande tillåter.
 • Relationer - För att få ut så mycket som möjligt av dina personliga förhållanden krävs en större öppenhet. Även om du är rädd för att vara sårbar och blotta ditt inre så se det som en risk du får ta för att vinna mer. Annars är det lätt hänt att du blir fast i ett ekorrhjul bestående av ytliga relationer.
 • Lycka - Du får en gåva som har ett syfte. Använd den till vad den är avsedd för och försök inte ge bort eller sälja den för det är hos dig som den gör mest nytta.


Du tycker att du gör allting rätt den här veckan men resultaten verkar utebli. Det är viktigt att du inser att det inte är du som gör någonting fel, ibland kan det bara bli så här – och om du bara fortsätter på inslagen väg så kan du vara säker på att du får din belöning. Du kommer må bra av att ta en paus från ditt arbete och dina åtaganden – varför inte en shoppingtur? Då ser det också ut som du kan göra något av ett klipp.

Arbetsmiljön är för närvarande spänd på jobbet. Nya idéer mottas inte väl av chefer eller kollegor. Prova nya mönster för vanliga rutiner. Det är inte heller klokt med impulsiva beslut i samband med kärlek.

Veckans råd: Nu krävs genomtänkta rutiner som går på räls om du ska hinna med allting och må bra samtidigt.

 • Arbete - Du tackade ja till något förut som nu visar sig vara mer omfattande eller omständligt än du trodde. Tro på dig själv för det kommer gå bra oavsett vad du hade för föreställningar.
 • Ekonomi - Att laga en gammal pryl går alldeles utmärkt, du behöver inte köpa en ny än och kan använda pengarna till något annat som är mer brådskande.
 • Hälsa - Det finns tillfällen den här veckan då du flyger runt som en skottspole och andra stunder då du återhämtar dig i total stillhet. Det är bra att du kan ladda batterierna mellan varven, det behövs onekligen om du ska fortsätta i det här tempot.
 • Relationer - Fullt inställd på att avsluta en relation så märker du att livet tar en annan vändning. Vare sig det gäller en vän eller partner så tyder allt på att ni kan lappa ihop det som inte tycktes kunna räddas. Nu kommer chansen och då gäller det att ta den.
 • Lycka - Det går framåt för dig i livet men inte så snabbt som du skulle önska. Ditt mål den här veckan blir att kämpa mot dina otåliga impulser och kunna ta till dig av dina framsteg, även de små.


Du är riktigt tursam större delen av den här veckan och många små och stora saker går just nu din väg. Försök att utnyttja detta så gott det går och ta chansen att utsätta dig för situationer som du vet är utvecklande men som känns lite skrämmande. Ditt självförtroende och din energi kommer att öka till följd av detta och gör antagligen hela veckan till en mycket angenäm upplevelse.

Förmodligen en väldigt lugn vecka, utan mycket aktivitet. Din partner är mer villig att lyssna på dina hjärtesaker vilket är lyckosamt eftersom du verkar spendera mer tid hemma än du brukar göra. Ta dig tid att umgås med äldre släktingar.

Veckans råd: Var på alerten och öppna dig för nya intryck.

 • Arbete - Allt flyter på i ett lugnare tempo just nu och du får mer tid på dig att slutföra uppgifterna. Den minskade stressen förbättrar kvaliteten på både kreativa och rutinmässiga uppgifter.
 • Ekonomi - Nu har du sinne för att fynda och det ska gärna vara gamla prylar för en billig peng, sådant som har ett bra andrahandsvärde. Det går också alldeles utmärkt att själv sälja saker.
 • Hälsa - Dina intressen är prioriterade just nu och även om tiden egentligen inte räcker till så lyckas du skapa förutsättningar för att utöva dina mer kreativa hobbyer.
 • Relationer - Du försvinner lite in i dig själv just nu och är något av en ensamvarg. Den här tiden är viktig för dig så du bör ta vara på den på bästa sätt.
 • Lycka - Låt inte någon annan försöka föra över sin egen bild på dig och håll istället på din individualitet den här veckan, då kommer du närmare självförverkligandet du strävar efter.


Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.

Du är lite frustrerad just nu, och det kan leda till att du misslyckas med att följa upp dina skyldigheter på jobbet. Inte heller är det meningsfullt att förvänta sig att kollegor ska ställa upp utan vidare. Nu kan de till och med verka likgiltiga. Har du nya idéer, är det läge att följa dem.

Veckans råd: Undvik att ge dig ut på tunn is.

 • Arbete - Det är smått irriterande att uppgifter du delegerar till andra kommer bort eller försenas. Skjut därför bara över sådant som inte är kritiskt på andra för du kan lita bättre på att du själv blir klar i tid.
 • Ekonomi - Att investera i en kvalitetsprodukt är bättre just nu än att köpa något billigare som riskerar att bli en slit-och-slängpryl.
 • Hälsa - Se upp för att låta det bli lördag hela veckan. Det är lätt hänt att du ligger på sofflocket och inte har så mycket till övers för varken kost eller motion. Att lyxa till det med gofika ibland eller slappa en dag går bra – inte hela tiden bara för då blir det lätt till en vana.
 • Relationer - Har du romantiska känslor för någon så bör du uttrycka dem nu, bara gott kan komma av det.
 • Lycka - Du finner lyckan i det som är vackert just nu och estetiken spelar en stor roll, mer än det egentliga värdet på de materiella tingen du omger dig av.


Du måste ta dig tid att ta itu med ett problem som har hängt över dig ett tag nu. Det verkar vara av ekonomisk art, men som tur är har du nu resurserna att lösa det. Helgen passar mycket bra för att prova nya saker. Kanske finns det en restaurang som du velat gå till länge men som du ännu inte har fått chansen att testa. Var kreativ och du kommer inte att bli besviken på resultatet.

Veckan blir otroligt tråkig. Ekonomin är pressad och det finns många saker du inte har råd med. Det är därför lämpligt att vara ”nykter” i dina beslut. Problem som uppstår i förhållandet kan kosta dig både pengar och huvudbry om du inte passar dig.

Veckans råd: Sprid kärlek och glädje omkring dig.

 • Arbete - Får du jobba med uppgifter som kräver detaljsinne och skarpt fokus är du i ditt esse. Risken för att något skulle gå fel under veckan är minimal.
 • Ekonomi - Det finns information som inte är riktigt tydlig i ett avtal du planerar att ingå. Kolla igenom allting väldigt noga innan du skriver på.
 • Hälsa - Nu är det dags att rensa i kaoset där hemma och göra det finare. I helgen börjar du bli färdig och mysfaktorn är hög, då är det läge att bjuda hem någon.
 • Relationer - Det hettar till mellan dig och någon du åtrår. Hur det utvecklas är mycket upp till dig – kanske du ska våga föreslå något spännande?
 • Lycka - Det är dags att fundera på om du ska omdefiniera dina mål i livet. Satte du dem för högt och orealistiskt? Du kan behöva ha delmål för att uppleva att du kommer någonvart.


Det är viktigt att du ger dina nära och kära mycket tid den här veckan. Varför inte planera in en gemensam aktivitet under helgen? Tyvärr kan du känna dig lite vissen, speciellt under veckans första hälft, kanske är det en förkylning som spökar. Ditt arbete flyter dock på bra och du känner inte att du hindras av att du inte känner dig på topp.

Ännu en svår vecka. Gällande romantik och pengar måste du vara extra försiktig. Håll dig vaken hela tiden. Ett misstag kan nu omkullkasta många av dina genomtänkta och spännande planer.

Veckans råd: Tid för nöjen och fritid.

 • Arbete - Underskatta inte vikten av att dubbelkolla alla detaljer nu, det kan lätt smyga sig in småfel som faktiskt kan spela en avgörande roll. Ditt lugna och metodiska sätt hjälper dig att klara dig igenom utmaningarna.
 • Ekonomi - Du känner dig lite lätt förvirrad och då är det bra att du har en fantastisk rådgivare till hands som du kan fråga om det mesta. Att få stöd i att reda ut oklarheterna kring din finansiella situation är allt som behövs.
 • Hälsa - Lever och njurar är lite extra känsliga just nu så du gör bäst i att undvika för mycket alkohol och övermedicinering med sådant du inte behöver ta. Se även till att dricka ordentligt med vatten. En detox kan vara bra för dig.
 • Relationer - Ditt sociala liv tar fart nu och plötsligt börjar alla ringa när det varit tyst ett tag. Det vore kul att planera en fest eller annan bjudning.
 • Lycka - Unna dig att ha roligt för det är du värd, även om det kostar en slant så är det väl investerat.


Du mår riktigt bra den här veckan och har verkligen lust att aktivera dig. Den tid du spenderar med vänner ser ut att bli mycket lyckad och fylld av roliga infall. Under den här tiden har du också lätt för att skapa nya kontakter och vänner. Det kan till och med röra sig om någon som du efter tag kan se som mer än bara än en vän. Ta tillfället i akt nu när allting verkar falla på plats för dig.

En dyr och kostsam vecka. Du spenderar mer pengar på nöjen än vad du egentligen har råd med. Dina vänner insisterar på att du ska spendera, men du måste sätta en gräns. Du kan inte spendera pengar planlöst för att imponera på andra. Om du ska iväg på en längre resa, kontrollera bilen noga innan du kör iväg.

Veckans råd: Lev i harmoni med livsflödet.

 • Arbete - Dina drömmar inspirerar dig att nå högre höjder inom din karriär. Det som lät som en fantasi har kommit ett steg närmare verklighet.
 • Ekonomi - Det är bra om du kan undvika att spendera pengar på dyra saker eftersom allt tyder på att du kommer ångra dig om du lagt ut för mycket. Billigt behöver inte nödvändigtvis innebära sämre kvalitet.
 • Hälsa - Passa på att resa om du har möjlighet, det piggar upp dig. Faktum är att alla former av miljöombyten är bra – både stora och små.
 • Relationer - I helgen finns det chans att träffa en ny person som är en frisk fläkt och väldigt inspirerande för dig. Sök dig utanför den vanliga bekantskapskretsen.
 • Lycka - Du står inför ett val som i mångt och mycket handlar om att antingen ha kvar de gamla trygga rutinerna eller att beträda okänd mark och våga chansa. Var inte rädd för förnyelse, det kan bli riktigt bra om du har mod nog.


Under veckans shopping kan du glädja dig åt att du hittar något du verkligen vill ha, men det krävs att du ägnar lite tid på stan och kanske inte bara går till de affärer där du brukar handla. Din vara kanske kostar lite mer än du är van vid men det ser ändå ut som om den är prisvärd och att du kommer att bli nöjd med köpet i längden. Om du är i ett förhållande och har gemensam ekonomi kan det nog vara vist att dra en vit lögn om hur mycket varan kostade för att behålla husfriden.

En bra vecka där du kommer ner på jorden igen. Rutinarbete går smidigt och allt fungerar bra utan någon betydande ansträngning. Se till att du inte töjer på lagen, du kan hamna på kant med myndigheterna om du inte passar dig. Veckan gynnar de som sysslar med konst och kreativitet.

Veckans råd: Bered vägen för nya möjligheter och ökat välbefinnande.

 • Arbete - Du levererar på löpande band nu, det är både kvalitet och tempo. Mot slutet av veckan ser du ut att kunna pusta ut lite eftersom du ligger före.
 • Ekonomi - Gör inga större inköp utan att ha tänkt över dem noga, du har tid på dig och behöver inte stressa men det är viktigt att du undersöker och jämför så du får en bra deal.
 • Hälsa - Ta hand om dig själv lite extra nu, det är du väl förtjänt av. Det finns tid bara du gör plats för den i kalendern.
 • Relationer - Din humor gör dig poppis bland vännerna och lättar upp stämningen för dig som är i ett långvarigt förhållande. Du framstår som en rolig och intressant person när du försöker ragga upp någon, vilket aldrig är fel.
 • Lycka - För maximal tur så bör du undvika all form av spel som tar plats i utlandet eller är kopplat till andra länder. Håll dig på hemmaplan så går det bättre.


Dina pågående projekt rör sig knappast framåt alls den här veckan. Det är åtminstone så det känns. För att bryta detta dödläge är det en god idé att rådfråga andra i din omgivning om hur de ser på saken. Du vill helst sköta detta själv utan någon annans inblandning men ibland är det faktiskt nödvändigt att be om hjälp.

Veckan bringar goda nyheter. Du kan förvänta dig en ekonomisk vinst från ditt jobb. Det är mycket viktigt att granska både email och all vanlig korrespondens, läs allt noggrant! Veckan är också bra för romantik. Yngre personer i detta tecken kan uppleva att föräldrarna är restriktiva och besvärande.

Veckans råd: Tänj på gränserna.

 • Arbete - Tekniken funkar inte alltid riktigt som den ska och det blir lätt strul så var förberedd på det och gör nödvändiga justeringar i god tid.
 • Ekonomi - Det är ganska snabb omsättning på in- och utgifter just nu och rör sig antagligen om större belopp än vanligt. Bli inte nervös över de höga siffrorna, allting jämnar ut sig i slutändan.
 • Hälsa - Mycket har skett på senaste tiden och du behöver tid för dig själv att smälta de omvälvande händelserna. Försök hitta stillheten även om det är korta stunder i taget, det gör underverk.
 • Relationer - Det intellektuella utbytet är viktigt nu i såväl kärleksförhållande som vänskapsrelationer. Att diskutera är roligt och du lär dig mer om personen på samma gång, det finns mycket att hämta i de mer ingående samtalen.
 • Lycka - Du står stadigt som ett berg och böjer dig inte dit vinden blåser för stunden. Din beslutsamhet kommer vara det som får dig att avsluta veckan som en riktig vinnare.


Du är riktigt motiverad under veckodagarna och känner att du skulle kunna arbeta eller studera hur mycket som helst. Men ta i inte i för hårt, i slutet av veckan ser det ut att slå tillbaka på dig. Då är energin körd i botten och du vill nog bara sova dig igenom hela helgen. Tyvärr verkar det inte som om dina planer tillåter det.

Ägna mer tid åt uppgifter relaterade till hem och hus. Det är dags att få saker på plats hemma. Om din partner inte varit så välvillig, kan du förvänta dig att personen är mer flexibel denna vecka. Romantiska upplevelser väntar den här tiden.

Veckans råd: Stå i din egen kraft.

 • Arbete - Det blir en stressig start på veckan men sen lättar arbetstrycket och du behöver inte ligga i lika mycket längre vilket är välkommet. Då blir också möjligheterna till återhämtande pauser större, så du får ha tålamod med det där köriga i början och tänka att det vänder.
 • Ekonomi - Du har skjutit upp en pengafråga och det finns ingen anledning att dröja ytterligare, nu måste du ta tag i den innan du halkar efter och spiller ännu mer tid.
 • Hälsa - Snåla inte med sådant som rör ditt välmående. Om du vet med dig att något är bättre för din hälsa men kostar lite mer så unna dig det.
 • Relationer - Nu släpper du loss och vågar vara dig själv mer än förut. Umgänget ska vara lättsamt, blir det för tunga konversationer så känns det inte lika givande längre. Du behöver komma ifrån allting och bara slappna av och ha det skoj en stund.
 • Lycka - Mitt i vad som kan tyckas vara ett enda stort kaos så hittar du en ljuspunkt och det blir också veckans lyckligaste stund, något du kan bära med dig under resterande dagar.


Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.

Du behöver inte kämpa för att få igenom dina idéer nu. Tiden passar bra för att fråga föräldrar om stöd. Undvik frågor om pengar och löner, det kan tas senare. En familjemedlem av det motsatta könet visar sig vara till stor hjälp.

Veckans råd: Våga bottna i dig själv.

 • Arbete - Otålighet kan göra att du slarvar med vissa uppgifter. Försök att vara lugn och metodisk så gott det går. Du vill ju inte gärna behöva göra om allting igen.
 • Ekonomi - Det blir knappast en vecka i lyx och överdåd men du har så du klarar dig och mer därtill. Du kan med gott samvete spendera lite extra pengar på en rolig aktivitet till helgen. Andra som hänger med kan också dra sitt strå till stacken, du ska inte förväntas stå för hela kostnaden.
 • Hälsa - Du märker att du mår bäst av ett rutinbundet liv just nu, det är inte läge att rucka för mycket på de gamla vanorna. Varför ändra på något som fungerar bra?
 • Relationer - Det blir en hel del funderingar kring dina vänskaper den här veckan. Vem står du nära, vem vill du inte riskera att mista? De få personerna bör du spendera mer tid med och höra av dig ofta nog för att visa att du bryr dig.
 • Lycka - Inget är så fint som att se en annan persons leende då du gjort en god gärning. Nu får du chansen att göra någon glad och få en riktig feel good-kick på samma gång.
15 Oktober 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida