Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Leila
B

59 år och kvinna
Sundbyberg,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
Jag har alltid undrat över hur det kan komma sig att föräldrar känner till allt de varnar sina barn för!
kalendern
dagens onödiga vetande
I de flesta annonser, inkluderat tidningsannonser, står klockor på tiden tio över tio.
nya foton

Den förlorade sonen, Leonard Baskin
antal besökareHär kan du läsa både veckans och månadens horoskop.
Ibland hittar du även annat smått och gott som rör
astrologi och stjärntecknen.

Kika gärna in på mina andra sidor också - Kaylas tarot
och Vildhäxan i Sumpan. Du hittar länkarna dit genom att
klicka på bannern (till höger här på sidan.)

Vill du ha ett personligt horoskop? Allmänt, kärlek, ekonomi,
jobb, årshoroskop, månad för månad + ditt teckens speciella
särdrag. Hör då av dig till mig genom att skriva ditt namn
och mejladress i kommentarer, eller maila mig på:
kayla_sthlm@hotmail.com

senaste blogginlägget
Veckans horoskop V.50 10–16/12

Denna julvecka är bäst för manuella uppgifter. Den som är född i vädurens tecken och som har tillräckligt med energi kvar, kan öka sina intäkter denna vecka. Arbete som vanligtvis tar lång tid kan slutföras mycket tidigare. Det här är också en vecka där du kan få bra och intressanta privata erbjudanden. Julbordssäsongen har börjat, och kanske är det också säsongen att finna en ny spännande relation?

Försök att gå till sängs tidigt de närmaste dagarna. Du kommer att känna skillnaden i energinivå och du får förnyad kraft till att lösa de små problem som du har framför dig. Detta gäller särskilt för dig som har utmaningar i jobbet eller skolan den närmaste tiden. För att få den skönhetssömn du behöver så är det ingen dum idé att planera in ett extra träningspass.

 • Arbete
- Du är något disträ för tillfället eftersom dina tankar är upptagna av saker som händer på fritiden.
 • Ekonomi
- Användandet av tekniska saker flyter på bra just nu du kan spara en hel del tid och pengar på att till exempel köpa på nätet eller använda dig av onlinetjänster.
 • Hälsa
- Dina energinivåer skiftar snabbt och du får passa på att utnyttja dina mer aktiva stunder till att komma ifatt med allt som behöver göras. Mot helgen ser läget ut att stabilisera sig.
 • Relationer
- Fantasier tar en stor plats i vardagen, det så underbart att drömma sig bort och fly verkligheten. Glöm inte bort vänner och familj bara, de behöver din uppmärksamhet.
 • Lycka
- Dela med dig av det du har till andra, det är särskilt givande nu.

Nu är du lite stressad och påverkar därmed andra kring julrushen. Om någon försöker påpeka något om din livsstil, är det lättare att försvara sig än att lyssna och lära sig - du kan av och till uppfattas som skarp och lättirriterad. Hur som helst, kommer du att få en trevlig tid innan julen helt har anlänt.

Problemet med ditt kärleksliv är att det inte händer så mycket. Men frågan är om du gör allt som du kan för att ändra på saken? I ett förhållande måste du föreslå en ny aktivitet för att få gnistan att tändas den här veckan. Om du är singel och letar ett nytt förhållande måste du röra dig mycket bland folk för att ge dig själv chansen – inte bara på helgen utan också någon veckodag.

 • Arbete
- Du får en idé om hur arbetet kan förbättras men tvekar på om det är något du ska våga framföra. Gör slag i saken, det är viktigt att du framstår som någon som vill utveckla både dig själv och din arbetsplats.
 • Ekonomi
- Se upp för att göra felköp i julstressen. Det är lätt hänt att du kommer hem med något som inte riktigt stämmer så det bästa är att försöka kolla upp det innan du åker iväg och shoppar.
 • Hälsa
- Du känner dig antagligen ganska trött och sliten i början av veckan men det kommer vända helt plötsligt och du blir pigg igen. Döm inte dig själv för hårt om du inte orkar med allt som du planerat.
 • Relationer
- En nära vän förtjänar din tid och omtanke mer än ett gäng ytliga bekanta. Det är viktigt att du väljer rätt umgänge nu.
 • Lycka
- Så länge du håller dig till ett tryggt och familjärt sätt att spela så har du goda möjligheter till vinst utan alltför stora risker.

Du måste försöka fixa allt som har att göra med pengar att göra så snart som möjligt innan jul. Det finns en risk att det blir lite krångel gällande pengar med vänner denna vecka. Det kommer att vara några meningsskiljaktighet om hur vissa skulder ska återbetalas. Annars kommer denna vecka bli ganska aktiv med en del spännande julsammankomster för dig och dina kära.

Du kan nu känna att du gradvis börjar inse vad du verkligen vill göra med ditt liv. Du lär känna dig själv bättre dag för dag och du känner också att du mer och mer vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Följande vecka bör du unna dig något annat än bara arbete och skola. Planera in något kul! Det är du faktiskt värd.

 • Arbete
- Nu är det viktigt att göra kvalitetskontroller så du kan upptäcka om något inte håller måttet. Om du avslutar något som redan påbörjats av någon annan är det viktigt att du tittar igenom att de gjort rätt först.
 • Ekonomi
- Innan du fattar ett beslut bör du försäkra dig om att det är realistiskt. Villkoren kanske inte är så bra som du trott, det kan finnas ett bättre alternativ.
 • Hälsa
- Du behöver lyssna till kroppens signaler och sakta ner lite när det är möjligt. Då blir du också mer produktiv i vardagen.
 • Relationer
- En person i din närhet är stundtals lättirriterad och du får trippa på tå. Det är övergående så ha översyn med det, alla kan ha dåliga dagar.
 • Lycka
- En sten lyfts från dina axlar vilket gör dig väldigt glad och harmonisk. Det sker sannolikt någon gång i mitten av veckan.

Du bör inte göra en längre resa nu i denna julrush. Det är förnuftigt att vänta med resor tillsvidare om det är möjligt. Det är heller inte några bra vecka att förhandla med människor som du inte känner så väl. Hälsomässiga problem kommer att kräva lite mer uppmärksamhet och du kommer behöva tänka på vad du får i dig när det kommer till julmat i år.

Veckan kommer att kräva en hel del självdisciplin av dig. Vänner kan föreslå intressanta aktiviteter men du vet själv med dig att du verkligen måste slutföra något innan du riktigt kan roa dig. Du gör nog rätt i att säga nej till dess erbjudanden tills du har gjort klart ditt arbete, ditt dåliga samvete hade i alla fall dragit ner nöjet ordentligt.

 • Arbete
- Du får en massa nya idéer så fort att du knappt hinner få ner dem på papper, än mindre förverkliga dem.
 • Ekonomi
- Var rädd om slantarna nu, de har en tendens att flyga iväg till höger och vänster. Större utgifter är du mer medveten om, det är de mindre som lätt skenar iväg.
 • Hälsa
- Nu är du något av en nattuggla och får mest gjort på kvällarna. Passa på att utnyttja tiden effektivt då.
 • Relationer
- Du känner mycket kärlek och omtanke, så mycket att du inte riktigt vet var du ska göra med det. Barn och djur ligger dig varmt om hjärtat och du kan sprida mycket glädje till dem.
 • Lycka
- Du kommer fram till en viktig insikt i din jakt på den stora sanningen. Det här är något som skulle kunna förändra ditt liv dramatiskt om du väljer att agera därefter.

Oberäkneliga människor kan ödelägga dina planer för denna vecka precis inför jul. En utflykt som du har planerat ganska länge, kommer att bli försenat på grund av din partner. Detta blir en svår och inte speciellt givande vecka när det gäller personliga förhållanden, men det är viktigt att du har tålamod.

Det finns stor chans att en vän som du inte varit i kontakt med på länge hör av sig den här veckan. Ge den här personen din tid och ta till dig av eventuella råd som erbjuds. Försök också den här veckan att umgås mycket med vänner och familj, både du och dem behöver lite sällskap den här tiden.

 • Arbete
- Kanske vågar du äntligen ta steget nu och göra det där du har gått och drömt om under långt tid. De praktiska förutsättningarna har förbättrats så det är mer sannolikt att du lyckas.
 • Ekonomi
- Frestelserna hägrar till höger och vänster men du håller krampaktigt i dina sedlar. Det lönar sig för mot helgen har du sparar tillräckligt för att kunna spendera dem på en nyttig investering.
 • Hälsa
- Försök undvika extrema temperaturväxlingar nu så har du gjort mycket för att skydda dig själv mot diverse krämpor som kan uppstå i samband med det. Mycket kan du själv förebygga.
 • Relationer
- En släkting eller familjemedlem behöver hjälp och du är mest lämplig för uppdraget. Se det som en ära och en chans att styrka anknytningen.
 • Lycka
- Någon tänker på dig och visar det inte enbart i ord utan även med praktiskt hjälp, något som kommer väl till pass just nu.

Även om du kan räkna med att få genomslag för mycket av vad du gör på arbetsplatsen nu inför jul, kommer denna vecka inte vara speciellt bra eller givande. Problemen med dina närmaste upptar fortfarande dina tankar. Det kan uppstå hinder för kreativa projekt i denna period.

Veckan lämpar sig mycket bra för att ta kontakt med andra människor. Förhållanden kommer stärkas under den här tiden om du bara lägger ner lite kraft på kommunikationen. Du känner dig på något sätt beskyddande och vill ta hand om dina nära och kära. Detta är också något som andra finner attraktivt vilket gör allt mycket lättare för dig om du är på jakt efter ett förhållande.

 • Arbete
- En uppgift du glömt eller lagt åt sidan gör sig påmind och är en källa till stress till dess att du tagit tag i den. Gör det i början av veckan så kan du slappna av sen.
 • Ekonomi
- Ett område i din budget har fått ta större plats än du avsåg. Nu är det dags att få ordning på ställningarna, det är relativt lätt gjort och kräver inga drastiska åtgärder.
 • Hälsa
- Gå lugnt fram när du tränar, du svarar bra på fysisk aktivitet så länge du är medveten o m skaderiskerna.
 • Relationer
- Dina vänner är lite svåra att nå men även du är upptagen av ditt så det bryr dig inte så mycket om det. Tar du själv initiativet så kan ni få en fin stund tillsammans i helgen.
 • Lycka
- Någon har ett meddelande till dig, det är glada nyheter så håll både ögon och öron öppna!

Du måste gå nya vägar för att lista ut hur du ska tackla de problem som har uppstått mellan dig och dina kära i denna julrush. Du bör ta dig tid till att hitta lösningar på dessa problem. Äldre släktingar kan ge goda råd. Det är en fin vecka att lyssna till människor som har mer erfarenhet än dig.

En släkting hör av sig till dig, tyvärr med information som du inte är särskilt intresserad av. I slutet på veckan kan det finnas anledning till att fira något. Det kommer antagligen att bli en riktigt rolig tillställning. Ditt arbete under veckan går framåt, kanske inte riktigt i den takt som du önskar men ändå tillräckligt för att du skall känna dig nöjd.

 • Arbete
- Nu är det lättare än vanligt att ta beslut. Du velar inte fram och tillbaka lika mycket som innan och ser på saken mer objektivt och förnuftigt. Dina utökade ledaregenskaper kommer väl till pass men var lite finkänslig för inte alla trivs med att bli styrda.
 • Ekonomi
- Det blir en hel del utgifter den här veckan men du känner dig lugn eftersom du planerat efter det. En bra budget gör att du slipper känna dig orolig.
 • Hälsa
- Det är bra att äta mild mat nu eftersom magen har en tendens att bli upprörd och då kan du drabbas av illamående eller magsymptom.
 • Relationer
- Du ser ganska sakligt på kärlek och romantik den här veckan. Det är lätt för dig att sålla ut potentiella partners som du antagligen inte skulle fungera med i längden, tack vare att känslorna inte styr så mycket just nu.
 • Lycka
- Tänk till lite extra innan du ger bort eller kastar något, du kan fortfarande behöva det.

Din snabba hjärna kan hjälpa dig att slå dina konkurrenter under dessa jultider. Det är som en snabb fågel som fångar en orm. Ormen i detta exempel är till exempel att kunna få en bättre lön. Det samarbete och den omsorg du får från dina kära, löser alla dina bekymmer i julstressen.

I början på veckan skall du helst inte ta några chanser. När någon frågar dig om råd bör du se till så att du verkligen delar med dig av ordentligt undersökt information och inte bara säger vad du tror - annars kan du få uppleva lite sura miner ett tag framöver när det du sa inte stämde. Slutet på veckan ser ut att bjuda på åtminstone en riktigt trevlig kväll om du umgås med dina vänner.

 • Arbete
- Du vill hellre ta saker och ting som de kommer än att hålla dig till ett strikt schema. Det här har en del positiva fördelar, till exempel att du har lätt att anpassa dig till oväntade situationer som uppstår.
 • Ekonomi
- Undvik att vänta till sista minuten med betalningar och viktiga inköp, du kommer känna dig stressad och då blir inget som det ska.
 • Hälsa
- Du har haft besvär på ett speciellt område under en längre period och nu börjar du tvivla på om orsaken verkligen är det du trott. Det är bra att ifrågasätta och undersöka flera metoder, då har du större möjligheter att bli bättre igen.
 • Relationer
- Det är inte för sent att försöka lappa ihop saker och ting mellan dig och någon som förut stod dig nära. Förutsättningarna är bättre nu än på länge.
 • Lycka
- Var ute i god tid för ditt planerade möte, något inträffar på vägen som försenar dig.

Var inte för dumsnäll genom att hjälpa andra när du själv har för mycket att göra i julhetsen. Lita inte för mycket på andra - var försiktig så att du inte blir lurad. Oberäkneliga människor kan skapa problem. En resa du har planerat kan och bör skjutas upp.

Var noga med att inte såra någon tidigt på veckan. Även om det sker oavsiktligt så kan det innebära problem som tar resten av veckan att lösa. Det vore särskilt synd eftersom det verkar som om du kan komma långt på alla dina intresseområden om du bara får möjlighet att fokusera.

 • Arbete
- Det är okej att fuska en aning genom att välja ett lite latare alternativ eller ta en genväg här och där. Mindre brister i din insats syns inte på det stora hela och det är viktigt att du inte gör det för svårt för dig själv så du riskerar att tappa motivationen.
 • Ekonomi
- Ett erbjudande dyker upp som vid första anblicken verkar vara lite för bra för att vara sant. Du ska lita på din intuition och kolla upp det lite närmare innan du slår till.
 • Hälsa
- Glöm inte bort att lägga in positiva aktiviteter på ditt schema, du måste ha saker att se fram emot för att orka med den tråkiga vardagen.
 • Relationer
- När en vän kommer med ett förslag så haka på det, du behöver piggas upp! Detta trots att det kanske inte är något du normalt brukar ägna dig åt.
 • Lycka
- Du råkar ta fel på något men det visar sig ha positiva konsekvenser i slutändan, så misströsta inte.

Även om du är resursstark, är du tyvärr ganska envis och egensinnig. Den här innan-jul-veckan kan du låta fantasin flöda. Du vill hantera din ekonomi på ett bra sätt. Arbete du gör i ditt hem kommer att ge dig en fördel när det gäller bättre pris och värde på ditt hem. Det här kan bli en aktiv vecka med många spännande utmaningar.

En person som du absolut inte räknat med att få en komplimang ifrån kan den här veckan överraska dig och ge dig oväntat smicker. Du kan inte låta bli att tänka i banorna att den här personen döljer något och att det är något som han eller hon vill ha från dig. Hur du än tänker så kommer du ändå inte på någon orsak och det verkar faktiskt som komplimangen är helt uppriktigt.

 • Arbete
- Ditt diplomatiska sätt tar dig långt nu, ingen är osams så länge du har ett finger med i spelet. Det går inte överordnade förbi hur positivt det är att du bidrar till harmonin på arbetsplatsen.
 • Ekonomi
- Unna dig själv något extra den här veckan – det har du förtjänat! Det behöver inte kosta skjortan men lite vardagslyx kan onekligen pigga upp.
 • Hälsa
- Träning går bra just nu och du klarar att utmana dig själv mer än du tror. Så länge du ser till att du värmer upp ordentligt och varvar ner tillräckligt efteråt så är det bara att köra på.
 • Relationer
- Ett redan existerande romantiskt förhållande får sig en nystart. Plötsligt ökar farten och det händer lite mer än du är van vid. Det här gäller även dig som är på jakt efter någon ny. Äntligen börjar det ske saker!
 • Lycka
- Du har tur i slumpmässiga tävlingar och lottdragningar just nu. Även om det inte blir någon större vinst kan det vara en rolig grej som ger lite guldkant på tillvaron.

Du bör inte låta din känsliga sida ta över i dessa jultider. Problem som du har med din partner kan vara svåra att lösa. Det är inte mycket du kan göra nu, och det bästa är att vara så diplomatisk som möjligt, så du behöver inte bråka med de du älskar.

Din kommunikation med andra människor ser ut att fungera något sämre än vanligt den här veckan. För att detta inte skall påverka veckan för mycket så kan du istället försöka få gjort så mycket som möjligt när det gäller arbete och studier som inte involverar andra personer. Om du är i ett förhållande ser det dock ut att fungera bra mellan er den här tiden, ni känner varandra tillräckligt bra för att inte hänga upp er på småsaker.

 • Arbete
- Nu får du vara lite tråkig och undvika för mycket socialt umgänge på arbetsplatsen, du måste ha tid att bli klar med alla viktiga saker först. Mot slutet av veckan kommer du få lön för mödan.
 • Ekonomi
- Undvik krediter och lån nu, det är viktigt att du försöker använda det du redan har och prioriterar rätt.
 • Hälsa
Undvik att göra för stora förändringar i kosten nu. Detsamma gäller träning – det är bäst om du fortsätter på ungefär samma sätt som tidigare. Dock kan du börja med små positiva förändringar där det behövs.
 • Relationer
- Fredagen är perfekt för romans! Planera in ett spännande möte med någon du är intresserad av, det blir en fin kväll oavsett om ni går ut eller stannar hemma.
 • Lycka
- En händelse inträffar under mitten av veckan som får dig att ändra synsätt i en fråga där du tidigare haft väldigt bestämda åsikter.

En mycket bra julvecka för romantiska saker. Även om du är tydlig i dina egna åsikter, så önskar du vara enig med din älskling så gott det går. Detta kommer att vara en fin och trevlig inställning som gör att ni blir mer hopsvetsade. Om du har många bra idéer, ta tag i dem och se till att din partner är med på spåret. Denna vecka kan både bli aktiv och givande för båda parter.

Ditt tänkande och din kreativitet fungerar mycket bra den här veckan. Det kan hjälpa dig att bli klar med en klurig uppgift som har med ditt arbete eller med dina studier att göra. Tänk bara på att ta tillräckligt med pauser, gärna utomhus – då kommer du att få mest gjort utan att trötta ut dig för mycket. Dina relationer med vänner och släkt känns mycket bra den här veckan, men du kommer tyvärr inte ha tid att träffa dem så mycket som du skulle ha velat.

 • Arbete
- Äntligen börjar du bli färdig med ett större projekt. Ta en paus och andas ut, du behöver återhämta dig lite innan du tar dig an nästa uppgift.
 • Ekonomi
- Hur frestande det än må vara just nu så försök att inte röra dina sparpengar annat än om det skulle uppstå en nödsituation.
 • Hälsa
- Utmana din kropp den här veckan, den behöver stimulans i form av rörelse och aktivitet. Kombinerar du detta med utevistelse så är det full pott.
 • Relationer
- Inte alla dina vänner trivs i varandras sällskap. Försök träffa dem individuellt istället för att tvinga samman dem, annars kan en obekväm situation uppstå.
 • Lycka
- Du har flyt i spel som involverar siffror, vare sig det kräver skicklighet eller bara ren tur.
10 December 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida