Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
L
B

62 år och kvinna
Sundbyberg,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
Kärleken besegrar allt, till och med sig själv.
kalendern
dagens onödiga vetande
33% av alla kvinnor ljuger om sin vikt.
nya foton

Den förlorade sonen, Leonard Baskin
antal besökareHär kan du läsa både veckans och månadens horoskop. Ibland hittar du även annat smått och gott som rör astrologi och stjärntecknen.

Kika gärna in på mina andra sidor också - Kaylas tarot och Vildhäxan i Sumpan. Du hittar länkarna dit genom att klicka på bannern (högst upp till höger här på sidan.)

Vill du ha en tarotläggning eller ett personligt taroskop/horoskop? Allmänt, kärlek, ekonomi, jobb, årshoroskop, månad för månad + ditt teckens speciella särdrag. Hör då av dig till mig genom att skriva ditt namn och mejladress i kommentarer, eller maila mig på: kayla_sthlm@hotmail.com

 

 

senaste blogginlägget
Veckans horoskop 16-22/5


Stockholm i mitt
St Pers kyrkoruin, Sigtuna


När du kan luta dig på charm och din passion för det du gör är veckan lätt medan nödvändigt rutingöra får dig att tappa tempot. En överraskning gör helgen rolig. 

En maxad månförmörkelse på måndagen aktiverar ditt åttonde hus för personlig transformation, delad ekonomi och passion. Känslorna kan bli stora den här veckan. Livet blir intensivt. En fråga om delad ekonomi kan ställas på sin spets, en psykologisk liv-och-död-upplevelse kan få en ögonöppnande effekt på dig. En förälder kan behöva ditt stöd eller din hjälp. Puh, omvälvande krafter. Din planet för långsiktiga planer träffas direkt av förmörkelsen. Något i din planering i karriären, eller i livsstrukturen, har inte varit realistiskt och kräver en korrigering. Förhandlingar och flexibilitet i det som sker, kan leda till lukrativa lösningar. På onsdagen är din charm otrolig. Med hjälp från en chef eller bestämmande på ett företag denna vecka, kan du ta stora kliv framåt i karriären. Med Solen i ditt tredje hus för vänner och kortare resor från och med lördagen, väntar en månad då du kan behöva göra många kortare resor, pendla eller ser mer av dina vänner och bekanta. Kortare kurser eller workshops kan också stå på din agenda.

 • Veckans tema: Närhet. Att våga dig närmare dem du tycker om gör mycket för din harmoni just nu. Månens bana ökar dina känslomässiga behov, något att ta på största allvar.
 • Veckans bästa: Modet.
 • Veckans sämsta: En diskussion.
 • Råd: Behåll lugnet.
 • Veckans boost: En resa eller upplevelse under helgen ger dig många leenden och en bra start på veckan som följer. Allra bäst blir det i sällskap med din partner.
 • Hälsotipset: Sänk tempot lite, de kommande veckorna kräver extra energi.
 • Kärlek och relationer: Kärleksvåren rullar på och just det här är en perfekt vecka för exempelvis utflykter med din käraste. Gemensamma upplevelser gör även dejter mer intima. 


Bitarna faller på plats under veckan och du får många chanser att lägga sista handen på viktiga projekt. Både hemlivet och arbetet blir fyllda med lyckade avslut.

Din kärlekszon är där måndagens månförmörkelse äger rum. En snabb vändning i ditt kärleksliv kan skapa drama eller behov av att snabbt släppa allt du har för händerna. Förmörkelser för ofta fram sanningen i ljuset. Har det funnits något i relationen som din partner dolt för dig, kan det komma fram via skvaller eller ren slump. Nu får du en chans att ta det steg du är menad att göra i kärlekslivet. Det sjunde huset styr även över affärsöverenskommelser och avtal med advokater, läkare eller andra företrädare. Här har du förändringar och oväntade nyheter att vänta.

 • Veckans tema: Goda resultat. Du kommer bäst till din rätt i de kreativa sammanhangen just nu, Venus guidar dig och då blir resultaten något utöver det vanliga! Tro på din förmåga.
 • Veckans bästa: Inspirationen.
 • Veckans sämsta: Onsdagen.
 • Råd: Släpp loss.
 • Veckans boost: En riktigt lugn helg gör dig gott. Du håller ett högt tempo och hanterar det men lite extra tanke på dig själv och dina behov är viktigt och lite lyx klär dig.
 • Hälsotipset: Det här är en riktigt bra vecka för att se över matval och måltidsvanor.
 • Kärlek och relationer: Kärlekslivet toppar under onsdagen och torsdagen så har du heta planer är det nu du ska genomföra dem. Undvik djupare diskussioner under helgen.


Egentligen är det inga större svårigheter du möter under veckan men allt verkar strula och det gör dig frustrerad och stressad. Luta dig på vänner och medarbetare och be om hjälp.

Din arbetsplats är centrum för aktiviteten i samband med måndagens månförmörkelse. Den äger rum i ditt sjätte hus för rutiner och hälsa. En kollega kan hastigt meddela att den slutar, en anställd säger upp sig eller en medarbetare kan behöva ditt känslomässiga och praktiskt stöd. Förhandlingar angående ett nytt arbete kan hastigt ge dig nya omständigheter att anpassa dig efter. Månförmörkelser styr över kvinnliga personer. En kvinnlig kollega kan lämna ditt liv när hon byter arbete eller flyttar. Det sjätte huset är även husdjurens område. Ta lite extra hand om din hund, katt eller annat husdjur vid denna tid. På lördagen flyttar Solen in i ditt stjärntecken och ger dig din tid på året. Njut och satsa på dig och att må bra. Du kanske går igenom en inåtvänd period då du funderar över olika alternativ. Låt tankarna få ta sin tid. I lagom tid till midsommar är du säker på dina vägval framåt.

 • Veckans tema: Initiativtagare. Stjärnorna visar att du är pigg och påhittig den här veckan och det är sällan tråkigt i ditt sällskap! Roligast har du med Skytten eller Stenbocken
 • Veckans bästa: Aktiva dagar.
 • Veckans sämsta: Ett återbud.
 • Råd: Fånga nuet.
 • Veckans boost: Räkna med ett helglyft och utnyttja det till max. Alla typer av fester, utflykter och sällanupplevelser ger dig och alla du är med ett vårlyft som skänker varaktiga minnen. 
 • Hälsotipset: Frukt, grönt och lätta smaker gör dig gott i solen.
 • Kärlek och relationer: Flirtigt snarare än verkligt hett och du gör stort intryck på alla du möter. I din relation är det lite svalare med risk för motsättningar och svartsjuka.


Det blir en jobbig vecka då du slits mellan åtaganden och önskemål. Jobbet och familjen drar åt olika håll och du behöver välja för att inte känna dig dålig på båda. 

Månförmörkelsen på måndagen äger rum i ditt femte hus för personlig kreativitet, fertilitet, kändisskap och kärleksaffärer. Någonting som dyker upp vid tiden för förmörkelsen markerar ett viktigt avslut gällande något av dessa områden. En fertilitetsresa kan ta en avgörande vändning, en kreativ satsning kan behöva en förändring, en kärleksflirt når ett avgörande skede. Stolthet och starka känslor kan välla över dig. Kräftan styrs av månen, varför du alltid känner av månförmörkelser starkt. Håll ditt schema lite mer öppet än normalt och se vad som dyker upp. Den här förmörkelser har stöd från transformative Pluto men kommer också med en tung ansvarskänsla som kan bero på din ekonomiska situation.

 • Veckans tema: Ordentlig. Merkurius är din ledstjärna just nu och då blir det ordning och reda omkring dig. Du har organisationsförmågan på topp och tar gärna en styrande roll!
 • Veckans bästa: Nya beslut.
 • Veckans sämsta: Energitjuvarna.
 • Råd: Följ magkänslan.
 • Veckans boost: Gör något för dig och skäms inte för vare sig kostnad eller tid. Det här blir en tuff vecka och du förtjänar och behöver ett andningshål som bara är ditt.
 • Hälsotipset: Du har massor med energi men inte viljan. Korta maxpass ger mest.
 • Kärlek och relationer: Utnyttja den tid ni har tillsammans så bra som möjligt för ni har inte mycket av den varan. Planerade upplevelser och middagar sätter guldkant på ert förhållande.


Dina plikter känns tyngre än de är så det är jobbigt att komma igång men så fort du fått upp farten tar din skaparlust över och de svåraste uppgifterna känns lätta.

Jupiter har äntligen lämnar ditt djuplodande åttonde hus. Puh, vilken resa det har varit Lejonet! På måndagen äger en månförmörkelse rum i ditt hus för hem och familj. Det området styrs av Skorpionen, alias den naturlige styraren av det åttonde huset. Ser du vart jag vill komma? Jepp, ett till känslomässigt test som går på djupet. Månförmörkelsen antyder att ett avslut väntar avseende din boendesituation eller i relation till en nära släkting. Månförmörkelsen pekar mot att en kvinnlig släkting kan gå igenom en dramatisk tid och behöva ditt stöd. Ett ärende gällande ditt boende kan få en mycket snabb och överraskande utveckling. Något du inte visste om, dyker upp. Om det tumlar om kan det vara skönt att veta att du har fint stöd från en inflytelserik person som vill ditt allra bästa och som kan hjälpa dig i både karriär och med pengar. Boka en resa, eller res tillbaka till en plats du inte sett på länge- på fredagen. Det kommer lyfta dina energinivåer.

 • Veckans tema: Kärlekslust. Nu tar kärlek och känslor mer plats och du tvingas kanske planera om en del annat. Det är de romantiska aktiviteterna som ger dig liv och lust!
 • Veckans bästa: Ett oväntat möte.
 • Veckans sämsta: Måndagen.
 • Råd: Bjud på dig.
 • Veckans boost: Andras goda idéer gör din tillvaro roligare. Låt familjen eller dina vänner bestämma helgnöjena och njut av att bara vara en passagerare på er nöjesfärd.
 • Hälsotipset: Dans, balans och kreativitet är grunden för bra träningspass.
 • Kärlek och relationer: Det är en ganska låg kärleksvecka men efter den kommer en riktigt härlig helg. Uteliv under fredagen och roliga dagsaktiviteter under helgen ger mest.


Dina goda intentioner leder dig på rätt väg men en del motgångar under mitten av veckan lämnar dig ovanligt kraftlös. Lösningen ligger i att ta ett steg tillbaka och tänka om.

Månförmörkelsen på måndagen aktiverar ditt tredje hus för kommunikation och lärande. Studenter kan ändra sina planer på studier eller byta inriktning. Kontakten med syskon, grannar eller vänner påverkas av förmörkelsen. En väninna kan gå igenom en prövande tid och behöva stöd eller hjälp. På fredagen möts Merkurius, Jungfruns styrare, med tursamme Jupiter. Känslor och minnen från barndomen ger dig glädje. Om du kan, resa tillbaka till en plats du älskade att besöka som liten eller boka in en återträff med vänner och bekanta som du inte sett på länge. Lördagen energier är perfekta för att mingla ikapp, mötas i smarta konversationer och snabbt växla mellan spännande samtalsämnen.

 • Veckans tema: Laddad. Du hör till dem som kan luta dig mot dig själv nu och känna styrka och kapacitet. Planeten Pluto laddar nämligen med både självförtroende och uthållighet.
 • Veckans bästa: Jobbet.
 • Veckans sämsta: Olika åsikter.
 • Råd: Ta nya steg.
 • Veckans boost: Hemtama miljöer och nöjen du är bekant med fungerar bra denna vecka. Låt äventyren vänta och satsa på favoritupplevelser med människor du känner väl.
 • Hälsotipset: När du känner dig låg fungerar rörelse bra som energigivare.
 • Kärlek och relationer: Det här är en vecka då du har lätt att återknyta till gamla bekanta och relationer från förr. Vänskap och kärlek kan lätt återuppstå.


Alla rutinuppgifter går på räls men så fort något går utanför det bekanta blir du mera osäker och det gör alla omkring dig nervösa. Dina vågdrag ger lösningen, samförstånd fungerar.

Din zon för pengar, inkomster och ägande, står i centrum för månförmörkelsen på måndagen. En oväntad nyhet om pengar dyker upp. Skorpionens tecken, där förmörkelsen äger rum, styr över delad ekonomi. En person som du delar ekonomi eller ägande kan påverkas av det som sker. Eller vara anledningen till förändringen. Familjeplikter eller ansvar för ditt privatliv kan tynga på dig vid den här tiden. Men ge inte upp. Pluto, styraren över förmörkelsen befinner sig i god aspekt till Solen och månen. Du får hjälpen och möjligheterna du behöver för att lösa eventuella ekonomiska frågetecken eller utmaningar som kan dyka upp. På lördag flyttar Solen in i din internationella zon och det är möjligt att du blir först ut med att ge dig iväg på en tidig sommarresa utomlands under de kommande fyra veckorna.

 • Veckans tema: Dyrtider. Att få njuta av solsidan är det som bäst ger vågskålarna energi och motivation. Nu trivs du när du får sväva ut lite och unna dig av livets lyxiga ingredienser!
 • Veckans bästa: En gåva.
 • Veckans sämsta: Avundsjukan.
 • Råd: Dela med dig.
 • Veckans boost: Överraskningar och oväntad uppmärksamhet gör dig extra glad och om din partner är den som överraskar blir det dessutom en härligt erotisk vecka. 
 • Hälsotipset: En bra träningsvecka väntar men unna dig gärna en vilsam helg.
 • Kärlek och relationer: Det är goda chanser att du får en riktigt het vecka men det kräver att din partner eller dejt är med på noterna. Tar du alla initiativ tappar du intresset.


Din vilja och kraft är större än ditt omdöme under veckan så undvik att göra investeringar eller ta på dig för mycket arbete. I övrigt blir det en toppenvecka.

Nu kommer en personlig omstart och transformation! Med en månförmörkelse i ditt första hus, på måndagen, är det dags för en kurskorrigering. Du kanske redan har haft det på känn, att det är dags att göra en nysatsning i livet. Men hur? Månförmörkelsens nyheter och händelser kan leda dig in på det spåret som du är menad att gå. Först kanske det inte alls känns rätt, eller till och med läskigt. Bestäm dig inte för om detta är en ”dålig” eller ”bra” förmörkelse förrän en tid har gått. Din styrare befinner sig i fin aspekt till Solen och månen. Du har hjälp enligt dina personliga önskemål även om det till en början kan kännas som att du får extra börda på redan tung sten att bära. Avgörande information eller hjälp kommer din väg i slutet av veckan. En återkoppling med en person i utlandet, eller chansen att resa tillbaka en plats som älskat och besökte som barn, kan dyka upp på fredagen.

 • Veckans tema: Chanser. Saturnus har en gynnsam påverkan på ditt tecken just nu och då finns det chans på nya kliv på karriärstegen. Var öppen och mottaglig för eventuella erbjudanden.
 • Veckans bästa: Att bli sedd.
 • Veckans sämsta: Torsdagen.
 • Råd: Tveka inte.
 • Veckans boost: Planera en helg utöver det vanliga för allt som händer från fredagseftermiddagen och framåt går bättre än du förväntar dig. Dessutom har du turen på din sida. 
 • Hälsotipset: Chansa inte utan håll dig till rutiner och din vanliga träning under veckan.
 • Kärlek och relationer: Under arbetsveckan är det familj och vänner som ger mest medan kärlekslivet står mer stilla. Under helgen blir det tvärtom romantiken som blommar mest. 


Det ligger förändring i luften och alla nya initiativ du tar, och framför allt planer du smider, får en fantastisk start. Se långsiktigt och ändra vanor du inte är nöjd med.

Ditt tolfte, andliga hus, aktiveras av månförmörkelsen på måndagen. Dags att ta en paus och ändra kurs? Det tolfte huset styr över läkande och återhämtning. Vid tiden för förmörkelsen kanske du upplever att du arbetat lite för hårt, för länge, och behöver ta bättre hand om dig. Chansen att slappna av och ägna dig åt någon av dina favoritaktiviteter, resa, studera och höja dina medvetandenivåer, dyker upp mot slutet av veckan. Ta chansen att unna dig det som gjorde dig glad och lycklig då. Det är möjligt att en tidigare kärlekspartner kommer in i ditt liv under de kommande veckorna. Till helgen kanske du gör upp planer för att resa tillbaka till den plats där ni möttes en gång i tiden? Det ser väldigt härligt och glatt ut. På lördagen flyttar solen in i ditt kärlekshus och värmen och flirtkänsla får dig att känna dig som dig igen. Ah, ljuva återseende.

 • Veckans tema: Möjligheter. Det här är en vecka som känns krävande på ett positivt vis. Stjärnorna skvallrar om mer ansvar, men också om möjligheter till personlig utveckling!
 • Veckans bästa: Din attityd.
 • Veckans sämsta: Det oväntade.
 • Råd: Tänk positivt.
 • Veckans boost: Ge kärleken tid och utrymme. Om du är singel är det här en perfekt vecka för dejting, är du i ett förhållande ger resor och delade upplevelser tillvaron guldkant. 
 • Hälsotipset: Allt typer av tävlingar sporrar dig så träna helst med eller mot någon.
 • Kärlek och relationer: Du är lite otålig när det kommer till relationer och kärlek. Slappna av, låt känslorna få utrymme och ta dig tid så väntar kärleksexplosioner.


En riktig stenbocksvecka väntar när din noggrannhet och goda planeringsförmåga löser det mesta. Din omgivning behöver dig och är tacksamma för det stöd du ger dem.

Ditt elfte hus för vänner, samarbeten och internet är centrum för månförmörkelsen på måndagen. En vän kan hastigt behöva din hjälp eller en vänskap kan utsättas för ett avgörande test. Om en vän har betett sig taskigt mot dig, bakom din rygg, kan du få reda på sanningen. Veckan är en tid då hemligheter kommer fram. Din styrare, Saturnus, träffas av förmörkelsen. Ditt ego kan få sig en törn men samtidigt är det inte utan hopp. Förmörkelsen styrare, Pluto, hjälper dig att resa dig likt Fågel Fenix. Se det som sker som om universum ingriper och riktar om kursen framåt, för ditt bästa. På torsdagen strålar Solen från ditt karismatiska, filmstjärne-vibbar-femte-hus. När du hämtar krafterna och gör förnyad entré i sociala sammanhang, gör du det som en riktig superstjärna.

 • Veckans tema: Anpassning. Att kompromissa känns nödvändigt nu, kanske både på jobbet och hemma. Var inte för snabb med att sätta ner foten, lyssna hellre med öppna sinnen.
 • Veckans bästa: Kloka beslut.
 • Veckans sämsta: Tålamodet.
 • Råd: Backa ibland.
 • Veckans boost: Gör du det här till en härlig matvecka så får livet extra glöd. Primörer, frukt och grillstunder ger njutning och bjuder du in vänner så stiger stämningen ännu mer.
 • Hälsotipset: Förutom bra mat är all tid utomhus väl spenderad. Njut av våren.
 • Kärlek och relationer: Förankra alla planer med din partner så att ni är överens för annars lägger oväntade tidstjuvar krokben för det du vill göra. Kalenderkoll blir avgörande. 


Efter en stressig vecka väntar en helg som kan bli riktigt trevlig. Det finns en del konfliktrisker på jobbet som beror på missförstånd. Var tydlig när du kommunicerar.

Framtidsplanering? Karriär? Vad är det som händer? Måndagens förmörkelser äger rum i ditt tionde hus och plötsligt ställs dina planer, ambitioner och karriäraspirationer på sin spets. En chef kan gå igenom en krävande tid och behöva lämna sin post. Kvar står du och är den självklare efterträdaren. Kommer du klara det, kanske du tänker? Absolut. Förmörkelser är det mest dramatiska som stjärnhimlen kan bjuda på. De sker för att du ska hamna på rätt spår i livet. I ditt fall handlar det om att något i din karriär eller struktur för framtiden, varit lite skev. Nu kommer korrigeringen. Vänner, barn och sociala nätverk kommer vara dina starkaste allierade mot slutet av veckan. Dags att sätta er ner och synka semester/resplanerna tillsammans? Med solen i ditt hus för nöjen, flirt och glädje från och med lördagen, väntar en härlig kommande månad.

 • Veckans tema: Hjälpsam. Din humanistiska sida lyser extra starkt under Venus och Uranus påverkan. Nu gör du gärna insatser på olika sätt, allt för att hjälpa dem som behöver det.
 • Veckans bästa: Din omtanke.
 • Veckans sämsta: Tisdagen.
 • Råd: Följ ditt hjärta.
 • Veckans boost: Det är läge att testa sommarsporter och upplevelser. Cykling, vandring och alla vattennära upplevelser ger mest. Odling och trädgårdsarbete är god tvåa. 
 • Hälsotipset: Skippa helgträningar, du kommer att ha annat för dig som ger mer.
 • Kärlek och relationer: Det ser ut att bli en ganska alldaglig kärleksvecka men har du förhoppningar om mer passar tisdagen och framförallt lördagen bäst.


Du har massor med energi och orkar betydligt mer än både du och din omgivning räknar med. Allt som kräver koncentration och ansträngning går mycket bättre än du väntar dig.

Dina medvetandenivåer är redo att höjas. I samband med måndagens månförmörkelse väntar en avgörande tidpunkt och vändning i ditt liv. Om du studerar kan det ske genom att nyheter om din utbildning leder dig till ett beslut om att byta inriktning eller till och med avsluta dina studier. Viktiga livsinsikter kan också leda till att du känner dig kallad att göra en stor livsförändring i enlighet med livet såsom du vill leva det. Onsdagen vackra möte mellan Mars och Neptunus ger dig chansen att leva livet på dina villkor. Du strålar av karisma, styrka och kraft. Lite övernaturligt nästan. Visualisera dina mål vid denna tid och du kan öka takten i manifestationen av dina önskningar, särskilt om det handlar om ekonomiska mål. Mars styr över dina pengar och ägande. På lördagen flyttar solen in i din zon för hem och familj.

 • Veckans tema: Tuffare. Du är en tuffing under planeten Mars influenser, mer av en haj än en livad lax. Självförtroendet glöder och nu tar du för dig och kämpar för det du vill ha!
 • Veckans bästa: Målen.
 • Veckans sämsta: Utgifterna.
 • Råd: Stå på dig.
 • Veckans boost: Sommarlängtan gör dig glad. Har du inte redan spikat dina sommarplaner är det här ett bra tillfälle att göra det. Dröm stort och ta ut lite av glädjen i förskott.
 • Hälsotipset: Håll uppe energinivåerna med bra mat, att gå hungrig tär på humöret.
 • Kärlek och relationer: Vardagsromantik ger mer än att vänta på helgen. Dina hetaste dagar är i början på veckan och onsdagen är din bästa middags- och dejting dag.
15 Maj 2022  | Länk | Horoskop | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & L B                                             Skaffa en gratis hemsida