Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Tezz
Jonsson

27 år och kvinna
Sala,
Västmanlands län
dagens visdom
Alla sätt är bra - utom de tråkiga.
kalendern
dagens roliga historia
- Jag blir bara mer och mer tankspridd. Sa Anders till sin bäste vän. - Blir du? - Ja, i morse t.ex. kysste jag ägget och knackade frugan i huvudet med skeden.
dagens onödiga vetande
Cirka 1000 dun kan pressas ner i en fingerborg och sedan återfå sin ursprungliga volym.
antal besökare

senaste blogginlägget
jo och det där typiska problemen

varför funkar det inte för tjejer att bara tre? alltid ska det bli massa problem, jag fattar inte. Sist t.ex. när vi skulle gå på stan så skulle de ju absolut gå till sina fjortisaffärer för sen skulle det bli jätte mycket folk där "men aja gå dit ni då så går jag och syrran i de affärer vi vill" sen åkte vi vidare till elgiganten men man han knappt kliva ut ur bilen innan de var borta, aha tack... Sedan samma sak när vi skulle till OnOff helt plötsligt står en av dom vi utgången "vi ska gå nu" jaha, kul att ni säger till. När vi sedan skulle till Ica Maxi så sprang de före och väl inne fråga jag min kusin vart de tog vägen....jahapp hade de gått till Gallerian va roligt för dom, men aa det var väl bra att de inte fråga mig för jag kanske oxå ville gå...alltså shitness!!! jag blir så less på det här.
väl hemma sen fråga min mamma varför de stack svar: *grinar* "men saken är den att varje gång de ska gå nånstans..........blalbalblalba" men vadå saken är den? va fan är det för jävla svar?! sen att man för bildörren i ansiktet när man stod bakom är ju inte heller så kul...och ursäkten ännu värre "förlåt jag såg dig inte, jag trodde du gick inte på andra sidan" så syns man inte heller.....FY FAN!
31 December 2008  | Länk | tankar och liknande | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Tezz Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida