Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Milton
Schüberg/Maculewicz

13 år och man
Kista,
Stockholms län
dagens visdom
Jag behöver inte gå någon kurs i positivt tänkande jag har redan en positiv inställning till allt jävla skit.
kalendern
klockan
dagens roliga historia
- Vad är det första du sätter i ett rum? - Din fot.
dagens onödiga vetande
en råttas tänder växer cirka 15 centimeter på ett år.
antal besökare

Voff och välkomna till våran sida! Vi heter Milton och Akito och är två gosiga hundar. På den här sidan kan du läsa om vad som händer i vårat liv, samt titta på massa fina bilder. Lämna gärna ett spår i gästboken, vi och våran matte gillar att lära känna nya kompisar =)
senaste blogginlägget
Första dagarna

Nu har jag äntligen kommit till mitt nya hem. Jag har också fått träffa min nya brorsa Milton. Han är väldigt snäll mot mig, men också ganska tråkig. Han vill ju inte leka med mig! Men som tur är så leker matte och husse med mig istället =)

Jag har anpassat mig väldigt fort här hemma, det finns så mycket nya lukter och både matte och husse är jättesnälla mot mig. Igår åkte vi till Kista för att köpa ett halsband, en tandborste och en borste till mig. Jag fick vara i mattes famn för jag tyckte att det var lite läskigt att inte vara hemma. Jag fick en hel del uppmärksamhet när vi var där, det kom fram olika personer som ville klappa mig... och dom sa att jag var så söt! *stolt*

Vi har börjat träna på att gå i koppel när vi är ute, i början ville jag inte alls gå utan la mig ner på magen med alla ben utsträckta. Men det går mycket bättre nu, jag har ju lixom inte tid att protestera när man istället kan springa runt och nosa på massa saker. Fast jag tycker ändå bäst om att vara helt lös när vi är ute =)

Idag blir jag 2 månader gammal *stolt*
Pssst... nu finns det bilder på mig i fotoalbumet! =)
30 Augusti 2008  | Länk | Akito | 1 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Milton Schüberg/Maculewicz                                             Skaffa en gratis hemsida