Rufus hemsida
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Annika
Bäckström

70 år och kvinna
Ulricehamn,
Västra Götalands län
kalendern
nya foton


Välkommen till Rufus sida!

Han heter egentligen Hanbogårds Fheil och hans mamma är Brindle Beast Haifa Ettza och pappa är A´Message Cassius Maestro.

Vi hämtade honom en härlig sommardag 2004 på kennel Hanbogårds uppe i Botsmark. En lång resa för oss här nere i Västergötland, men det var värt varenda kilometer.

Han är nu fyra år och en kille som älskar att hänga med i alla lägen. Han gillar allt ifrån att springa i bergen och rulla sig i ljungen ute på kusten till att kasta sig i snön på vintern. Att leta upp saker är nog trots allt det roligaste som finns.

Vi har klarat av lydnadskurs på Brukshundsklubben och till hösten kanske det blir någon ny kurs. Han är otroligt läraktig men också envis och busig och otroligt charmig. I fotoalbumet finns bilder från olika åldrar och miljöer. Titta in där!
senaste blogginlägget
Rufus

Så var snön borta för den här gången. Matte och husse är nöjda men inte jag, jag älskar snö. Nu har vi bara en katt i familjen, gamla Emma som jag kommer bra överens med men hon är lite skröplig säger matte. Själv fyller jag snart 7 år och är på toppen av min karriär, snygg och ståtlig och "vig som en katt". Matte och jag tränar lydnad och hon tror att jag gör allt för att göra henne glad men visst spelar godis en betydande roll också. Efter en promenad i dimma och regn med förhatlig regnkappa lägger jag mig framför spisen och myser.
Ha en mysig vår!

Rufus
3 April 2011  | Länk | RUFUS | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Bäckström                                             Skaffa en gratis hemsida