Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Sandra
Wallgren

28 år och kvinna
Sundsvall,
Västernorrlands län
översättning
dagens visdom
Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog
kalendern
dagens roliga historia
."Hur sänker man en finsk ubåt?" "Man simmar ner och knackar på, varpå finnarna öppnar och säger: Vi är minsann inte lika dumma som norrmännen!"
dagens onödiga vetande
Noshörningens horn består av sammanpressat hår.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

senaste blogginlägget
oooonsdag.

tisdag; idag har jag inte gjort så mycket, var hemma för jag hade så fruktavsvärt ont i halsen men imorgon tror jag allt att jag ska tvinga mig själv till skolan. kolla läget liksom ._. haha. ialf så har jag snackat med lill martin i telefon idag. mys han är. hehe annars har jag inte gjort så mycket.

idag; vaknade runt sju då mamma trodde att jag hade försovit mig men sedan kommer hon ju på "OJ DU HAR JU SOVMORGON" . dåligt elak jag blev då. ialf så somnar jag om och vaknar tre timmar efter. men jag typ latade mig så jag klev riktigt upp 20 min senare. typ gjorde iiordning mig halft och sedan åkte jag in till stan. vart inge bra, mådde dåligt, hade ont i halsen så jag åkte hem. imorgon ska jag till doktorn. det gillas verkligen inte. ialf så har jag fått svar ifrån uddevallas gymnasium. och det har fixat sig, nu ska jag bara meddela om jag ska hänga på där efter sommaren. har ju berättat för morsan så på den fronten e det ju lungt.. nu är det ju bara lägenheten där nere som inte är avklarat. pappsen väntar på svar nämligen och sedan ska vi snacka "allvar" som han säger. ha ha ! ärligt, det ska bli intressant de här.. jag har aldrig bott med min egen pappa. jo när ja va jätte liten, men inte nu när jag kan prata osv.. ahhaha. ska bli kul. ska även bli jätte roligt att få träffa mina släktningar där nere i uddevalla. har inte träffat dom på 10 år. hur länge som helst. men ialf, jullov snart, he he ! och jag tänkte åka till sthlm och shoppa loss.. bara över dagen tror jag det blir. orka inte mer. haha. mjaaaow, ska ringa martin ikväll med. han är gulligast i hela vida världen. FAST han är skåning. HAHAH, ja förstår inte ett enda ord vad han säger. mohahahha. puss på han...

godnatt!
5 November 2008  | Länk | Its All About Me | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sandra Wallgren                                             Skaffa en gratis hemsida