:)
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
lonely
-

17 år och kvinna
Gräsmark,
Värmlands län
översättning
antal besökare

senaste blogginlägget
JAG 2013

Så ont det gör i mig att läsa den här bloggen, det äldsta inlägget är ändå 5 år gammalt. Hur kunde jag skriva så oerhört kränkande mot mig själv? Kunde inte minnas, förräns jag läste här att jag svultit mig själv. Tur, så var det bara korta perioder. Idag är jag 20 år, kan väl inte säga att jag mår fullt bra idag, men så mycket bättre än den tjejen jag var när jag skrev i den här bloggen.

Jag har haft förhållanden, som inte fanns i min värld när jag bloggade här sist. Jag har inte legat med nån 10 år äldre som jag skrev - och det var bara dumma tankar även när jag skrev det här i bloggen. Jag var inte mognare än så. Men samtigigt skrev jag här helt utan att tänka på hur någon annan skulle tolka eller tro.

Jag jobbar i snitt halvtid, ganska fantastiskt med tanke på hur min sociala fobi var när jag bloggade här.

Jag dricker alkohol , haft bra och dåliga fyllor. Började dricka sent, men och ? Vad gör det egentligen. Visst har alkoholen skyddat min sociala fobi oh gör väl det än, men inte lika CENTRALT - alkoholen gör inte ALLT. Och sen har jag nästan slutat med alkohol också, dricker vin ibland men fest var länge sen - dock riktigt sugen på att ordna det snart:)

Jag klarade teorin till körkortet, och på måndag kör jag upp. Oavsett hur det går tänker jag inte ge upp.

Jag är frisk och hälsosam , men allt dåliga passar inte in här. Vill bara höra av mig ifall att nån läser- livet BLIR bättre.
Och tänk om jag tagit mitt liv när jag va 15..? Helt sjukt, mot alla andra i min omgivning men också mot mig själv.

Självförtroendet jobbar jag med varje dag, det blir bättre och bättre.

Roligt att den här bloggen fanns kvar, för jag kan idag inte minnas att jag mått SÅ dåligt som jag gjort när jag skrivit här.

PUSS
12 Januari 2013  | Länk | Vardagslivet | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & lonely -                                             Skaffa en gratis hemsida