Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Jenny
Jäderberg

31 år och kvinna
Högsby,
Kalmar län
dagens visdom
Den som njuter alltid njuter aldrig.
kalendern
klockan
dagens roliga historia
- Är du på benen igen? Jag hörde att du har varit sjuk. - Sjuk är inte det rätta ordet. Jag var så dj..la dålig att det var bara önskan att få dö som höll mig vid liv.
dagens onödiga vetande
den första ägaren till företaget marlboro dog i lungcancer.
antal besökare

Välkommen!
senaste blogginlägget
Brist på kläder!!!

Sov till elva idag, lite för länge enligt morsan för min fick utbrott på mig.
Men sen så var jag och Nadia vakna till halvtre inatt, för ingen av oss kunde sova, men om jag hade sovit själv i mitt rum så hade jag somnat mycket tidigare. Jag hade typ migrän och kunde inte somna och Nadia var helt enkelt inte trött. Nadia fick för sig att vi skulle se film på min dator, vi såg heartbreakhotell, den filmen är så skön och härlig=).När filmen väl var slut då kunde jag somna

Har gått igenom min klädgarderob, hade kläder överallt i rummet, slängde en massa som jag inte behöver längre. det var en hel del. Så nu har jag insett att jag måste shoppa kläder, för jag har typ inge varma kläder alls inför höst och vinter, så jag börjar få lite smått panik. Vi ska till Kalmar i helgen och då ska jag se om man hittar någe bra kläder.
Sen vorde det ju väldigt bra om försäkringskassan vill skicka mina pengar någon gång så man slipper snåla med allt, börjar lessna på detta, väntat i fyra månader på pengar så ska det banne mig inte vara.

Gjorde rent mitt akvarium igår, fy fan vad det var skitigt!
Fiskarna börjar minska i antal, har bara 1 neontetra kvar av 11 st och 8 av 10 guppy :S
När jag har fått upp mitt akvarium till Tystberga då ska jag köpa slöjstjärtar igen får se om man lyckas denna gång, vill egentligen köpa ett nytt akvarium ett hörnakvarium=) det är så läckert, men dte är bara frågan om man har plats i lägenheten.

Jag funderar på att skaffa katt också, eftersom att min hund tydligen ska vara kvar hemma i småland, det blir nog så att han får stanna kvar eftersom mamma är hemma hela dagarna och hon kan gå ut med honom, och uppe i tystberga kommer jag inte kunna det sen när jag får jobb, katter de kan sköta sig själva, de kräver ju inte att man ska gå ut med de var 4:e timme liksom, dessutom ska det vara innekatt om jag ska skaffa en, och gå ut med den i sele. Jag ska ha en eller två sköldpaddsfärgade honkatter de är så fina=)

19 Augusti 2008  | Länk | Livet enlig JennyJay | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jenny Jäderberg                                             Skaffa en gratis hemsida