Livet består av småstunder som det är viktigt att kunna
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Madelene
Claussen

52 år och kvinna
Västervik,
Kalmar län
kalendern
antal besökare

njuta av (ska slutet vara)
Hej och välkommen till min sida!
Jag testar lite hur det här funkar och funderar på vad man kan skriva här....
senaste blogginlägget
släktcamping

Sista campingturen på semestern gick norrut för att hälsa på släkt. Vi kom iväg på fredagseftermiddagen och gjorde första matstoppet redan i Valdemarsvik. Det är smidigt att bara stanna till, sätta på gasolen och laga till nåt. Fram mot sjutiden var vi äntligen framme i Bålsta och där fick vi ett trevligt mottagande av Marie och Christian som fixat god mat som vi åt på uteplatsen. Husvagnen ställde vi på gatan utanför. Nästa förmiddag fällde vi upp stödbenen och åkte till Enköping.

Där fick vi ställa husvagnen på en allmänning utanför Micke och Evelinas radhus. Det var jättekul att ses och få träffa lilla Anton som hunnit bli fyra månader. På kvällen åt vi goda kräftor och västerbottenspaj på uteplatsen. Mysigt. Det här är nog det bästa sättet att campa på tror jag. Det är inte så kul med campingplatser jämt och dyrt dessutom.
Nästa eftermiddag åkte vi vidare igen efter att ha träffat Daniel, Hilda och Ingrid. Vi åkte inte så långt utan stoppet blev i Mariefred - på campingen. Den var fin vid Mälarens strand och det var en gullig stad som vi tittade på dagen därpå. Gripsholms slott var vi så klart med tvunga att titta på.

Vädret var jättebra på vår resa, men nu när vi var på väg hem så kom en regnskur. Sista lunchen blev på citygross parkering utanför Nyköping.

6 Augusti 2012  | Länk | Husvagn | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Madelene Claussen                                             Skaffa en gratis hemsida