Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Eva å Kent
Mild

59 år och kvinna
Bispgården,
Jämtlands län
dagens visdom
När själen är ledsen - gråter kroppen.
kalendern
dagens onödiga vetande
Den Heliga Stolens regeringspalats finns i Vatikanen.
antal besökare


 

 

 

senaste blogginlägget
Ååååå va roligt!!!

Grattis till körkortet Hannes!!!!

Jag är så stolt så jag nästan spricker...det gör så otroligt gott i ett mammahjärta!!! För drygt två veckor sen så var han in till stan och gjorde teoriprovet...och klarade det på första försöket...med god marginal åxå. Man har ju hört att det är rätt så svårt nu för tiden och att en del får göra om både två och tre gånger innan det är grönt. Och så i förrgår så var det dags för själva uppkörningen...och han klarade det åxå. Jag blir sååååå glad så jag bubblar över!!!! Han tog mod till sej och frågade farmor om han fick låna pengar till en bil han hade sett...en sån där lagomt billig förstagångsbil...och det fick han. Så nu är han bilägare åxå...roligt!!! Han är så värd det.

Själv har jag börjat jobba nu. Det var verkligen roligt att träffa kollegorna igen...en verkligt bra medicin i sej. Det har gåt riktigt bra att jobba måste jag säga...visst får jag ont efter en dag...men blir det inte värre än så här så går det nog. Nu jobbar jag i helgen så jag får väl försöka ta det lugnt när jag är ledig.

Annars var det en himla dålig tajming av jobbarhelg. Våra sommarkompisar brukar komma upp kristiflygarhelgen och den helgen brukar jag alltid lägga ledig...men iår kom det saker i vägen. Så dom är här nu istället. Hur som helst så ska vi ner och äta middag där imorron.

Det var det...nu ska jag ta mej nåt att kvällsfika.

Kram

 

1 Maj 2014  | Länk | Jippiiii | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Eva å Kent Mild                                             Skaffa en gratis hemsida